birde 30 yaş ve üstü arkadaşlar bizlerde burada toplanalım.

Cnm eşini ikna etmen onunda hayrına koku açısından yerimseniben
benim cokacimcoook yemek hazırlamam lazım. Eşim gelecek birazdan herife iyi bakim di mi?
görüşürüz cnm opuyorumnanaktan

İyi bak kafadan eleyim o zaman ben Eurofertili. Acaba iyimidir bir baksam mı orayada diye düşünüyordum.Allah doğru yerler doğru doktorlar çıkarsın karşımıza

Ama benım esım kabul etmıyor dıyor kı kucuk bır yer varmış orası sperm uretıyormuş gıda ıle alakası yokmuş muş benım esımde bıraz bogazını sewmez herseyı yemez gıdasız bıra ya:1no2::umursamaz:

ewt de oda bıraz ugrassa bızler gıbı ii olur neyse bakım bır p plus a canlarım saolun ya sızde olmsanız ne yapıcam acebavereliniortak:uhm:

Şimdi arkadasım bana çörek oyu ıle bal karışımı yaptı saolsun.Onu yıyorum 1tatlı kasıgı sabah ve aksam.Yarında guatr tahlılım var muayene olucam kızlar bakalım ınş guatırım yukselmemıştır.:Saruboceq:edon banakaydirigubbakcemile5

bebetomcum benim eşimde çok kötü beslenirdi sebze yemezdi ,yediği tek şey abur cubur kaşık kaşık nutellalar, aklına ne gelirse jelibona kadar vardı düşün lmaz: birde sigarası var bu en önemlisi bence zaten ilk işleri bunu sormak olmuş üroloğun, uykusuzluk bunlar çok önemli. Yani anlıyacağın yaşam kalitesi etkiliyormuş canım. Bizimkinide etkiliyor köydeki kadınlara bak karnındaki bebeklerle tarlalarda çalışıyorlar ağır işler yapıyorlar hiç bir şey olmuyor neden her şey taze doğal besleniyorlar. Biz ne yaptık senelerce kışın ortasında çilek var diyip hormonlu hormonlu yedik yalan mı?O kadar çok sorunlu çift varmış ki artık düşüklerde çok fazlaymış.Bu yüzden canım eşini ikna et ben ettiysem herkez eder artmasa bile tedavini kolaytışır.

İyi bak kafadan eleyim o zaman ben Eurofertili. Acaba iyimidir bir baksam mı orayada diye düşünüyordum.Allah doğru yerler doğru doktorlar çıkarsın karşımıza

Amin cnm. İnşallah iyi bir merkez nasip olur. İnanki oradan memnun olan yok gibi. Bende bula bula orayı bulmuşum maalesef benneyaptımki.

İşin zor bebetom. Allah kolaylık versin cnm.

ewt de oda bıraz ugrassa bızler gıbı ii olur neyse bakım bır p plus a canlarım saolun ya sızde olmsanız ne yapıcam acebavereliniortak:uhm:

Belki zamanla alıştırısın eşinide cnm.
Burada konuşmak banada iyi geliyor. Gerçekten. Biz aynı kaderi paylaşıyoruz ya derdimiz aynı ya konuşacak çok şeyimiz var. Bulunmaz bir nimet bence. hihoyyyt

Kızlar birde cep tel., mikrodalga, lazer epilasyon vs. hayatımızda ne zamandan beri girdiyse kısırlık arttı. Bunlara da dikkat edelim. Ne kadar korursak kendimizi o kadar iyi bence. Maruz kalmayalım elimizden geldiğince..

Kızlar birde cep tel., mikrodalga, lazer epilasyon vs. hayatımızda ne zamandan beri girdiyse kısırlık arttı. Bunlara da dikkat edelim. Ne kadar korursak kendimizi o kadar iyi bence. Maruz kalmayalım elimizden geldiğince..

Çok doğru densercim. Cep telefonları çıktığı zaman etkisi 10-15 sene sonra çıkacak demişlerdi biz o nesilisiz işte. Korunmak gerekiyor ama ne mümkün. Allah sonumuzu hayır etsin.

Arkadaşlar tedaviden sonra sanki 14. gün yumurtlama dönemimde şiddetli ağrım oluyor daha önce hiç hissetmezdim sizde de oluyor mu?

Cnm mrh. benim bugün regl başlamasından sonra 9. gün ve sağ kasığımda ağrım var. Yumurtlama oluyor yada çok yumurta folikülü oluşuyor anlamında diye biliyorum ben bu ağrıları.

Merhaba densercim ne biliyim canım daha önce olmazdı benim düzenim değişmedi benim beklediğim gün ama bu ağrıyı hiç hissetmezdim hani sanki normal olan yumurtlamam artık tedaviden sonra ayarı bozulmuş gibi :uhm: geliyor olabilir mi böyle bir şey bilmiyorum ki?

Bu ilaçlar kimbilir neler yapıyor bünyemizi nasıl etkiliyor bilinmez ki? Ama foliküller geçen ay ilaçlarla uyarıldığı için şimdi de fazla yumurtan oluyor olabilir. Bende de var. Yada sadece ayaklarımızı üşüttük.
Cnm. ben doğum kontrol hapı kullanmıştım daha önce, uzun bir süreden sonra bıraktığımda kasıklarımda çok ağrım olmuştu yolda yürürken de çok zorlanıyordum sancıdan dolayı. Dr. gittim kist mi var diye. Yumurtalıklardaki baskılama kalkınca ağrı oluyor dedi dr.

ınşallah cnm bişey değildir bu. Tedavi olalı bayağı oldu benim 3-4 ay regli olamadım zaten hamilelik oluşunca kürtajdı falan derken belki de yeni yeni düzeliyor, Oturuyor yerine belki...

Yapıyormusun kürleri eşine ve kendine yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…