Evet duydum bende. Merkez ve dr. çok önemli. Rabbim zamanını biliyor olsada doğru yerde tedavi olmak lazım. İçimiz rahat olsun, ben gittiğim merkz den hiç memnun kalmamıştım Eurofertil yasakkelime maalesef:umursamaz: Bu sefer daha doğru seçimler yapmak istiyorum.
Cnm eşini ikna etmen onunda hayrına koku açısından yerimseniben
benim cokacimcoook yemek hazırlamam lazım. Eşim gelecek birazdan herife iyi bakim di mi?
görüşürüz cnm opuyorumnanaktan
bebetomcum nasılsın?
Canım tedaviye başlamadan önce zaten sperm tahlili yaptırıcaklar eşine.İnşallah yükselmiştir. Benim eşim ameliyat olmadı bayağı şiddetli varikoseli demek ki işe yaramaz diye önermediler bize. Direk micro...
Keçi boynuzunu dene, her akşamda havuç suyu sık bir ara onu ben yapıyordum. Biz bunlardan hep uzak duruyorduk halbu ki bak verilen ilaçların içeriğine hepsi çeşitli vitamin.Demek ki gerçekten beslenmeyle ilgisi varmış diye düşünüyorum artık.
Mrh bebetom, bence de sperm tahlili yaptırın önce durumu bilinki bitkilerin faydasını takip edebilin. Benim eşimin sayısı 3 milyon. Ben de takip edeceğim 74 gün sonra tahlil yaptıracağız tekrar.
Yumurta oluşumunu ve kalitesini incir kürü de arttırıyormuş diye okumuştum Saraçoğlunun sitesinde. Üzme kendini rabbim verecek zamanı var. Hiç spermi olmayan yumurta sorunu olan bir çok kişinin doğal yoldan da oluyormuş. Zamanı gelince rabbim yaratıyor spermi de yumurtayı da. Kalbini ferah tut. Bizde önlemimizi almak boş durmamak adına kullanacağız bu macunları.
Eşin tabiki sıkıldı bu tedavilerden ama. Dr. lar p plus ı çok öneriyorlarmış. Biraz zaman tanı ona da. Zor onlar için, erkekler bizim gibi değil bu konuda.
Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar:Saruboceq::Saruboceq:
Ama benım esım kabul etmıyor dıyor kı kucuk bır yer varmış orası sperm uretıyormuş gıda ıle alakası yokmuş muş benım esımde bıraz bogazını sewmez herseyı yemez gıdasız bıra ya:1no2::umursamaz:
İyi bak kafadan eleyim o zaman ben Eurofertili. Acaba iyimidir bir baksam mı orayada diye düşünüyordum.Allah doğru yerler doğru doktorlar çıkarsın karşımıza
Ama benım esım kabul etmıyor dıyor kı kucuk bır yer varmış orası sperm uretıyormuş gıda ıle alakası yokmuş muş benım esımde bıraz bogazını sewmez herseyı yemez gıdasız bıra ya:1no2::umursamaz:
ewt de oda bıraz ugrassa bızler gıbı ii olur neyse bakım bır p plus a canlarım saolun ya sızde olmsanız ne yapıcam acebavereliniortak:uhm:
bebetomcum benim eşimde çok kötü beslenirdi sebze yemezdi ,yediği tek şey abur cubur kaşık kaşık nutellalar, aklına ne gelirse jelibona kadar vardı düşünlmaz: birde sigarası var bu en önemlisi bence zaten ilk işleri bunu sormak olmuş üroloğun, uykusuzluk bunlar çok önemli. Yani anlıyacağın yaşam kalitesi etkiliyormuş canım. Bizimkinide etkiliyor köydeki kadınlara bak karnındaki bebeklerle tarlalarda çalışıyorlar ağır işler yapıyorlar hiç bir şey olmuyor neden her şey taze doğal besleniyorlar. Biz ne yaptık senelerce kışın ortasında çilek var diyip hormonlu hormonlu yedik yalan mı?O kadar çok sorunlu çift varmış ki artık düşüklerde çok fazlaymış.Bu yüzden canım eşini ikna et ben ettiysem herkez eder artmasa bile tedavini kolaytışır.
Kızlar birde cep tel., mikrodalga, lazer epilasyon vs. hayatımızda ne zamandan beri girdiyse kısırlık arttı. Bunlara da dikkat edelim. Ne kadar korursak kendimizi o kadar iyi bence. Maruz kalmayalım elimizden geldiğince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?