- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi TearsFears
-
hikayeniz çok hoşşşErgenligimde aşırı derecede çirkin bir canlıydım ben. Öyle ki evrim tablosuna fotografimi yapistirsalar kimse yadirgamazdi. Gökhan diye bir çocuğa aşık olmuştum. Salyali gökhan ashhdjhe. Kaba etim daha yakisikliydi ama kendimi çok çirkin hissettigimdem salyalar ab-i hayat gorunuyor gözüme.
Velhasili bir gün gokhani arkadaşlarıyla gulup eğlenirken gorup yanlarına gittim. Arkadasim ya hanı. Meğer benimle dalga geciyorlarmis. Gökhan akan salyalarina aldırmadan "sen bu maymun tipinle bana aşık mi oldun lan" dedi. Travmaya gel ahshs.
Yıllar geçti üstünden. Adriana lima'ya donusup "bir zamanlar maymun ama gururlu bir kiz vardı" demedim gokhan'a. Bir maymun olmasam da hala cirkinim ahshsj. Gokhan hala salyali mi bilmiyorum ama ben bu yaşadıklarımı gulerek anlatabiliyorum. Bu sebepten üzme kendini sakin.
Buradan gokhan'a sesleniyorum. Senin o salyalarini vakumlar vücudundaki çeşitli deliklere zerk ederim. Zalımın oğlu!
en son gecen yıl diyetisyene gttim.Topuksuz 171 boyum ayakkabıyla 173 filan oluyor
gecen yıl 82 kiloydum bu yıl suan 67 oldum.Hala fazlam var yani.38 40 bedenim.Arkdaslarımla alışverişe gidiyorum onlar elbise alıyor tayt alıyor etek alıyor ben anca öyle bakıyorum alabildiğim bir tişört.çok bunaldım s anırım
kız burda herkes çok uzun oluncaKiz deli misin sen? Ben 163 e 68 kiloyum valla cok da guzelim :), sifir beden mi olacaksin ne bu boyle? Abartmislar he. Sen de abartmissin.
Kendini sev. Boyun posun super
kız burda herkes çok uzun oluncaboy değil sorun hani arkadaslarım arasında en balık etli benim mesela. hiç 36 beden olamadım 1 tane elbisem var oda mezunşyettenn zorunluluk
Kuzum daga yaďın küçük ayrıca önünde hayatının kalanına yön vermene yardımcı olacak bir sınav var. Herşeyi ve herkesi geç, sadece kendini ve kendi geleceğini düşün. Ünv de seni seven de senin sevdiğin de olur. Sen sınava odaklan onlardan iyi yerleri kazan ki ders olsun.olayın tekrar üstünden geçeceğim anlatmıştım
Yazdıklarım klişe bilindik platonik olaylar ama ben kaldıramadim
19 yaşındayım hiç kimseyle ne çıktım ne de öyle aşık filan oldum
Tabi 5 6 ay öncesine kadar çok aşık oldum annemi babamı bile umursamadan görüştüm sonra son zamanlar bana berbat davranmaya başladı saçın ne böyle gene kilo almışsın yanıma hiç yakismiyorsun filan.
Ben o kadar aşığım ki acaba kilo mu versem sacimimi boyasam yanına yakismak için diyorum.
Sonra tabi öğrendikten sonra bazı şeyleri jeton düştü.
Bu çocuk benden önce arkadaşıma teklif etmiş arkadasimda benim ondan hoşlandığını bildiği için reddetmiş burda bişey yok.
Sonra biz onunla çıkarken gerizekali arkadaşımın aşkı depresmis ki gizli gizli götürmüşler işi bu süreç 2.5 ay gibi ben 2.5 ay salak gibi yaşadım zaten sorunlarda bu süreçte oldu.
Bir daha üniversiteye hazırlanıyoruz onlarla aynı dershanedeyim görmek istemiyorum çok basariliyken netlerim yerlerde.
Arkadaşım çok güzel elf gibi ve sanırım doyumsuz.Herkes ona aşık olsun onu seçsin. Böyle de yaşanmaz ki.
En başından bu kere önce ona açıldığını bana söyleyecekti.
Kuzenim biliyor bunları yeni nesil iyice azmis dedi sadece.Sadece elimi tutmasına izin verdim ama yok öyle iğrenç şeyler yapıyorlar ki ben o olamam.
Sorunu dönüp kendimde aradım sıradan bir tip olduğum için yanına mi yakistiramadi dedim ben mi çok iticiyim dedim ama yok o gelip bunu yapmayacakti bence.
Neyse
işte bu olayları burda anltmıştım atlatmaya çalışacağım diye sö<z verdim ama bu gerizekalı cocugun arkadaşları dün benle alay etti.Neler dedilklerini bir görseniz çok üstüme geliyorlar kendimi çok çirkin hissediyorum ve başkasına tercih edilen ezik işte yok ben evde ağlıyormuşumda o çocuk için yok bilmemne kantinde söylüyorlar bunları bağıra bağıra o cocugun sana bakacagına innaıyormuydun diyolar ya ben naptım bunlara sdiye düşünüyorum ama yok hala ergenlikteyiz ama ergenliğin dibini yaşıyorlar biriyle alay etmek zevk veriyor herhalde.
tmciyim ygs netlerim 90ı buluyordu ki gecen yıla göre cok cok iyiydi istediğim yerler için yeterli bile daha hedeflerim büyüktü birinciydim tmcilerde şuan ki netlerimi ve puanımı söylemek bile istmeiyorum lanet olsunki;(
Acaba ben mi onun yanına yakışmadı erkek bu nefsine mi hakim olamadı diyorum d onca kız varken gidip arkadaşımı mi buldu beni aldatacakonlar edepsizse senin suçun ne?
niye kendinde suç arıyorsun?
millete karşı dik durup, asıl yanlışın onlarda olduğunu gösterirsen herkesin sesi kesilir.
güvenin azıcık kendinize ya
Beni kızı ve çocuğu görsen böyle edemezsinBazi ergenler ne kadar aptal...biriyle alay etsen .70.sene.sirali gunah verirlir hak.sahibesi.sana soyluyorum.daha olgunsun versene cevaplarini sende kendini cirkin hissediyorsun ozguvenini sarsiyorlar pasif kaliyorsun + esas oglanda ne cocukmus ne gozlerinde buyutmusler kapanin elinde kalacak ,iki uc kez onlari sasirt gulerlerken boz onlari laf soyle sesin ciksin bide sikayet et
Daha guzellesirmiyim yani umut var miBen 18-19 yaşlarımda ki fotoğraflara bakınca kendimden soğuyorum , hatta geçen erkek arkadaşımla oturup benim o halimle dalga geçtik.
Ben olsam onları umursamazdım, sen böyle yaptıkça daha çok üzerine gelirler. Derslerini çalış, iyi bir okul kazan onlarda öyle arkandan baksın. İşte bazılarının zeka kapasitesi bu kadar, insanlarla alay ederek tatmin oluyorlar. Bence sadece gün onlara.
Kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki soracak teselli edecek kimsem yok ezik gibi hissediyorum nasıl oynarım bunu da bilmiyorum.Ne demek onlarla karşılaşırım diye çıkamamak, inan 2 3 yıl sonra bunlar aklına geldikçe işte ozaman kızacaksın kendine güzelim.
Onlar kendilerine baksın alay edecek birşey bulamayınca seni dillerine dolamışlar
Ve senin başarın bilimnoyrdu bunlara fırsat vermiş oldun. Biran önce toparlan , sevdiğin şeyleri yap. Takmıyormuş gibi görün her ne kadar takıyorsanda tamam mı? Başın omzun dik olsun bak bakalım daha edebiliyorlar mı?
emekelrini heba etme. Onlar sürürnürken sen çok iyi bölümlere gidebilirsin bunu unutma
Gerçekten daha mi iyi olurum ileride ysni ne kadar olabilir kiSıze boyle soyleyenlere sızde ben ona nasıl bakmısım deyıp gulun.. Tamamen ergence ve bunun farkındasınız.. Goruntunuze karsı on yargınız olmasın.. Benım lısede ne arkadaslarım vardı cırkınlıkte yarısırdık..Simdi sagolsun facebook sayesınde gorme fırsatım oldu bı cogunu ınanamadım tanıyamadım.. Tas gıbı hatunlar hepsı..
Zamanla gececek bunlar sizde gulup gecmeyı ogrenın ve derslerınıze basarı saglamak ıcın cabalayın.. Dusunce tarzınızı da sevdım Olgun oldugunuzu dusunuyorum.. Yarın bı gun sınav sonucları acıklanınca sız asıl o zaman gulersınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?