- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Ahahahah burdaki kedi adam daha çok o zaman, mamamı ver ve uza diyor.Her kedi bile gelmiyor ki uzaktan sev haspam diye burun kıvırıyor ashajaja
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah burdaki kedi adam daha çok o zaman, mamamı ver ve uza diyor.Her kedi bile gelmiyor ki uzaktan sev haspam diye burun kıvırıyor ashajaja
Aşko sen de sevmiyorsun ki. Başka adam bundan daha çok ilgilense anında satarsın sen bunu. Biraz da bu yüzden saygı görmüyorsun ilişkilerinde, adamlar aptal değil anlıyorlar.Öyle zaten eminim benden başkası onu böyle sevmedi seveceğini de sanmıyorum zor bir karakteri var çünkü. Gezdi dolaştı bulamayınca geldi. Yarın öbür gün giderim Umutta vermemiş olayım diye baştan söylüyor açık açık sevmiyorum diye
İnan ben 18 filan sandim yaşınızı,adam size köpek muamelesi yapıyor,yazdığı ilk mesajda bile sizden o kadar eminki alacağı cevaptan önünüze resmen iki kemik atmış, yanlış anlama asla hakaret etmiyorum sana,adamın yaptığı muamele bu herkesde yazmış zaten.cok seviyorum lafı kocaman Bi yalan çok sevmek bu değil,kapında tasmasiyla bekleyip gel diyince gelen git diyince giden değil, sevmek asla böyle bir şey değil,sadece sen aşağılık kompleksine girmişsin ve adamı çok değerli görüyorsun, ona da aşk diyorsun, böyle aşağılık adamların egosuna tekmeyi vurunca bak nasıl dimidzlak kalıyorlar, çünkü karakter sevgi gibi erdemler olmadığı için sadece ego olarak geziyorlar,lütfen kendine bu kötülüğü yapmayi kes, o adana haddinii bildir,kimse aşktan sevgiden ölmüyor, geçiyor hepsi, ki sizinki bu da degil25 yaşındayız ikimizde
Adamdaki özgüven Everest, sizdeki gurur eksikliği de magma tabakası maşallah5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Hayır bunun adı YOKLUUUUĞĞĞKLanet olsun ki hala çok seviyorum
Neden durduk yere mesaj atti, nerden cikardi sevdigimi diyorsunuz ya, engelli degil adam? Ayrica 1.ekran goruntusunun ustunde ne yaziyorsa cevap ordadir diye dusunuyorum.5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Iyyy!! Kusucam!! kendini begenmis m*lın önde gideni… bula bula buna mı sevdiğini söyledin? sen benim yakın arkadaşım olsaydın şaka değil kafana tava indirirdim sana başka erkek mi yok! Diye5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Kendine yapabileceğin en kötü şeyi yapmıssın.Barıştım ama hiç rahat değil içim
Cinsellik var evetkonusmaya bak ya! beni sevdigin icin sana bir sans veriyorum demis resmen. sanki sen yalvariyormussun da o naz yapiyormus gibi, lutfetmis. aranizda cinsellik var miyfi bilmiyorum ama sanki fb olarak dusunulmus gibi geldin bana. ay bi de gurursuz gurursuz hala seni seviyorum demissin ya valla pes. erkeklerin g..tunu kaldirmayin boyle ya. hadi seviyosun bari kurnaz ol konu sahibi. ne diye atladin o surunseydi
Zaten onunla ilişkimizde hep ben ayrılıyordum bırakıyordumGiden sen ol da eşekten düşmüşe dönsün diyeceğim ama senden hiç umudum yok.
Bu dönüşünde görüşme oldu mu bari yüzyüze?Cinsellik var evet
Mesajlaşmamız çok az gün içinde bugün pazar mesala çalışmadığı halde yine 3-4 saatte bir yazıyorDüşünmüyorum diyenle çok zaman geçiriyorsun çünkü , gerçi bu akrep erkeği mümkünse seninle evlensin başka kimi bulacak.
Valla bana evlenmeyi düşünmüyorum diyene yüz dolar vermemek için girdiğin hallere bak yazdığım olmuştur bırak buluşalım yazmayı , o öyle düşünülecek bir şey değil çünkü bu cümle benim için ‘’sevişelim ama sevgili olmayalım isterdim artık o kadarıda ayıp tabi bende bir iki güno yazayım ‘ anlamı taşır
Görüştük evet yüz yüzeBu dönüşünde görüşme oldu mu bari yüzyüze?
Sex de eylediniz o zaman?Görüştük evet yüz yüze