Birden dönen eski sevgili ne yapıyor anlamıyorum

Merkür retrosu, exler geri döner sonra yine çeker gider. Ha merkür retrosuna da gerek yok bu adam gönül eğlendirip gideceğini zaten açık açık söylüyor. Totosunu baya kaldırmışsınız, okurken sizin yerinize ben utandım. Hiç mi gururunuz yok? Bu adam arkanızdan arkadaşlarıyla birlikte konuşurken nasıl konuşuyordur, neler diyordur hiç düşündünüz mü? Sürekli cepte, elinin altındasınız onun için. Ve sırf bu yüzden onun gözünde zerre değeriniz yok. Kendinizi bu duruma düşürmeyin lütfen ya!

Öyle zaten eminim benden başkası onu böyle sevmedi seveceğini de sanmıyorum zor bir karakteri var çünkü. Gezdi dolaştı bulamayınca geldi. Yarın öbür gün giderim Umutta vermemiş olayım diye baştan söylüyor açık açık sevmiyorum diye
Aşko sen de sevmiyorsun ki. Başka adam bundan daha çok ilgilense anında satarsın sen bunu. Biraz da bu yüzden saygı görmüyorsun ilişkilerinde, adamlar aptal değil anlıyorlar.

25 yaşındayız ikimizde
İnan ben 18 filan sandim yaşınızı,adam size köpek muamelesi yapıyor,yazdığı ilk mesajda bile sizden o kadar eminki alacağı cevaptan önünüze resmen iki kemik atmış, yanlış anlama asla hakaret etmiyorum sana,adamın yaptığı muamele bu herkesde yazmış zaten.cok seviyorum lafı kocaman Bi yalan çok sevmek bu değil,kapında tasmasiyla bekleyip gel diyince gelen git diyince giden değil, sevmek asla böyle bir şey değil,sadece sen aşağılık kompleksine girmişsin ve adamı çok değerli görüyorsun, ona da aşk diyorsun, böyle aşağılık adamların egosuna tekmeyi vurunca bak nasıl dimidzlak kalıyorlar, çünkü karakter sevgi gibi erdemler olmadığı için sadece ego olarak geziyorlar,lütfen kendine bu kötülüğü yapmayi kes, o adana haddinii bildir,kimse aşktan sevgiden ölmüyor, geçiyor hepsi, ki sizinki bu da degil

5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Adamdaki özgüven Everest, sizdeki gurur eksikliği de magma tabakası maşallah

5 ay önce ayrıldığım biri vardı. İstemeye istemeye ilgisizlikten dolayı bitirirdim. Sonra pişman oldum aylarca yazdım çabalamadım. Ama sürekli ayrıl barış olduğu için bu durumdan sıkıldığını söylemişti. Ayrıldıktan 2 ay sonra yüz yüze görüşmek istedim. Yüz yüze buluşmamızda da zamana bırakalım düşünücem dedi sonra tekrar olmayacağımızı söyledi. Ben de artık kabul edip yollarımıza bakalım dedim. 2 ay boyunca hiç iletişim olmadı aramızda. Dün bana mesaj attı. “Neden hala beni düşünüyorsun hala seviyosun” şok oldum tabi mesajı alınca. Çünkü ben artık hayatıma bakıyodum. Konuşmaları buraya ekliyorum. Sonra yüz yüze görüştük. Sen beni seviyosun o yüzden tekrar deneyelim dedi. Bana mesaj atarken hiç düşünmedin mi dedim hayatımda başkası olabilir diye. Hayır dedi. Olsa bile aklında ben varımdır dedi. Ben de biri oldu hayatımda dedim. Sonra evet olabilir benimde konuştuğum vardı dedi. Biz ayrıldıktan 1 ay sonra beni inatagrmada engellemişti onu sordum. Engelleme nedeni de benim wp pp kapalıydı herkese o da onu engellediğimi düşünüp instagrmada engellemiş. Kafamı karıştıran kısım benim sana hissim yok diyor ama ben hayatıma bakarken o aslında beni stalklıyor. Gerçekten umursamıyor mu yoksa umursamıyormuş gibi mi yapıyor. Boşta kaldı mı geldi ne yapıyor anlamıyorum. Ama yüz yüze çok samimiydi.
Neden durduk yere mesaj atti, nerden cikardi sevdigimi diyorsunuz ya, engelli degil adam? Ayrica 1.ekran goruntusunun ustunde ne yaziyorsa cevap ordadir diye dusunuyorum.

Bu arada, sadece ilk mesaji okuyup yaziyorum.

Gezdi eglendi bosda kaldi size geri döndü cünki tahmin ediyordu onu halen sevdiginizi öylece oltayi ati size sizde kaptiniz egosunu bir kat daha yükseltiniz caninizin yakmazina yine izin verdiniz kendinden daha emmin daha egolu bir birliktileye baslicak sizi daha cok ezmeye calisicak bir süre sonrada ben sıkıldım olmuyor diye size by by dicek anliyorum seviyorsunuz ama kendinizi daha cok sevin ne deler ilk önce can sonra canan önceliginiz ilk kendiniz olsun herzaman size üzmesine izin vermeyin hicbirseyin

Iyyy!! Kusucam!! kendini begenmis m*lın önde gideni… bula bula buna mı sevdiğini söyledin? sen benim yakın arkadaşım olsaydın şaka değil kafana tava indirirdim sana başka erkek mi yok! Diye 🥴

konusmaya bak ya! beni sevdigin icin sana bir sans veriyorum demis resmen. sanki sen yalvariyormussun da o naz yapiyormus gibi, lutfetmis. aranizda cinsellik var miyfi bilmiyorum ama sanki fb olarak dusunulmus gibi geldin bana. ay bi de gurursuz gurursuz hala seni seviyorum demissin ya valla pes. erkeklerin g..tunu kaldirmayin boyle ya. hadi seviyosun bari kurnaz ol konu sahibi. ne diye atladin o surunseydi
Cinsellik var evet

Düşünmüyorum diyenle çok zaman geçiriyorsun çünkü , gerçi bu akrep erkeği mümkünse seninle evlensin başka kimi bulacak.
Valla bana evlenmeyi düşünmüyorum diyene yüz dolar vermemek için girdiğin hallere bak yazdığım olmuştur bırak buluşalım yazmayı , o öyle düşünülecek bir şey değil çünkü bu cümle benim için ‘’sevişelim ama sevgili olmayalım isterdim artık o kadarıda ayıp tabi bende bir iki güno yazayım ‘ anlamı taşır
Mesajlaşmamız çok az gün içinde bugün pazar mesala çalışmadığı halde yine 3-4 saatte bir yazıyor

Back
X