Herkesin hayatına kimse karışamaz
Bi röportaj sırasında adamcağızın biri demişti zamanında. Fenomen olmuştuBu cümle bana tanıdık geldi ama nereden duydum animsayamadim :) :)
Bi röportaj sırasında adamcağızın biri demişti zamanında. Fenomen olmuştu
Bi röportaj sırasında adamcağızın biri demişti zamanında. Fenomen olmuştu
30 ‘u geçtim:)Yeni nesil? Siz kaç yaşındasınız? Niye dert ettiniz ki bunu? Evlenme kararını 2 haftada veren de var 2 yılda veren de. Değişiyor işte.
10 yıl konuşan en azından 10 yıl mutlu.10 yil konusup evlenende mutsuz 10 gun tanisip evlenende ayni kapiya cikiyor yani
Yıldırım aşkı gerçeğinde kızın da erkeğin de her hareketinden anlaşılır bence. Fakat benim gördüğüm örneklerde etrafa belli etmeden, etrafa karşı normal arkadaş profili veren tipler var. Yani 3-5 yaşında çocuklar ben o kızla evlenicem der ya oyun oynarken çocuk aklı olunca, onun gibi bi anda biz aileleri tanıştırdık diyen tipler. Valla benim acayibime gidiyor. Güven duygusu mu çok geniş yoksa bazı insanların. Sanırım benim kafama yatmayan insanların nasıl çabuk güvendikleri.Bende 2 ayda 3 ayda 1 yilda 2 yilda karar verilmesini erken bulurum ama yildirim aski gercegi var annemle babam o sekilde evlenmiş 35 yildir cicim canim askim modundan cikmadilar hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?