iki ay değil iki günde de ilerleNir benim bir arkadaşım bir kere görüştüğü adama deli gibi aşık oldu bir kaç ayda evlendi şimdi çok mutlu diğer yandan uzun süre flört eden bir arkadaşım da aynı şekilde evlendi çok mutlu yani her ilişkinin dinamiği çok farklı kimi saklamak ister belli bile etmez kimi dolu dolu herkesle paylaşarak yaşar kimi yıllarca flört eder kimi bir iki görüşte karar verir doğru kişi olduğunu hissedince zaten o guven kendi geliyor yani yirmi yıllık evli adam da bir cinnet geçirip eşine zarar verebilir birinden emin olmak için uzun uzun görüşmeye gerek yok bu çok normal aksine uzun uzun görüşmek gerek diyenlerin görüşü de çok normal hepimiz farklıyız düşüncelerimiz farklı duygularımız farklı çünkümerhabalar ,
Kafama takılan bir konu oldu. Başka fikirler de almak istediğim için yazıyorum. Ben bekar bir bayanım. Etrafımda 23-24 yaşında arkadaşlar var gözlemlediğim. Bir arkadaş grubu daha doğrusu. Daha 2 aydır birbirini tanıyan ve bizim yanımızda herkesle nasıl konuşuyolarsa birbirleriyle öyle konuşan iki arkadaş sevgili imiş. Aileleri tanıştırmışlar falan. Ben 2 ayda nasıl bu kadar ilerlenebileceğini anlayamıyorum. Güzdüzleyin hiçbir şekilde kendilerini belli etmeyen birileri olarak el atından bi anda aile tanışmasına varıncaya kadar ilerlenmesi çok çok acayibime gidiyor. Yeni nesil mi böyle.? Ben mi garip düşünüyorum. Çözemedim gitti valla bu kadın erkek ilişkilerini.
o da var gerci10 yıl konuşan en azından 10 yıl mutlu.
oyle ama :)Yahu bekarlari niye korkutuyorsunuz? :)
Bence konu sahibi doğru insan olduğunu nasıl hemen anladığınızı soruyor. Bunu anladıktan sonra evlilik kararı vermek kolay zaten.Ben de onlardanim konu sahibi :) dogru insani bulduysan beklemenin maaanasi yoktur, olmamali
Ama herkesin kriteri farklidir. Kimisi maasina, tipine bakar kimi baska baska seylere.. Ben yaninda huzurlu olabiliyor muyum,kiymet bilip bilmedigine , ortak degerlerimiz olup olmadigina baktim. Eve girdikten sonrasi supruz yumurta zaten.Bence konu sahibi doğru insan olduğunu nasıl hemen anladığınızı soruyor. Bunu anladıktan sonra evlilik kararı vermek kolay zaten.
Haha iki gorusmeyle sacinin rengine bile tam bakamazdim2 ay iyiymis yine :) benim tanidiklarimdan 2 kez gorusup nisanlananlar cok fazla. 1 ay icinde de dügün. O arkadaslara sormaktan da hic cekinmedim; adami ne ara tanidin, kaba mi, sinirli mi, cimri mi, sadık biri mi"" diye. Bu sorularim karsisinda cevap veremediler. Mutlular mi malesef hayir. Ben bu tarz evlilik yapanlarin evlenmek icin evlendiklerini dusunuyorum
Karakter özelliklerini geçtim iki sefer gördüğün kişi nasıl yemek yiyor, insanlarla nasıl konuşuyor ne bileyim burnunu nasıl siliyor bunları bile anlayamazsın.2 ay iyiymis yine :) benim tanidiklarimdan 2 kez gorusup nisanlananlar cok fazla. 1 ay icinde de dügün. O arkadaslara sormaktan da hic cekinmedim; adami ne ara tanidin, kaba mi, sinirli mi, cimri mi, sadık biri mi"" diye. Bu sorularim karsisinda cevap veremediler. Mutlular mi malesef hayir. Ben bu tarz evlilik yapanlarin evlenmek icin evlendiklerini dusunuyorum
Kesinlikle haklisin. Uc ay gorusme olucaksa dahi en azindan bi ufak capli yolculuk vs. Yapilmali.. evet biz kisa surede evlendik ama ayni okulda oldugumuz icin arkadaslarini dahi herseyini biliyordum. Diger turlusune ben de cesaret edemezdim.Karakter özelliklerini geçtim iki sefer gördüğün kişi nasıl yemek yiyor, insanlarla nasıl konuşuyor ne bileyim burnunu nasıl siliyor bunları bile anlayamazsın.Çok garip bence de ama yapıyorlar işte. Ben yapamam.
İşte kıymey bilip bilmediği bir iki haftada anlaşılacak bir şey değil ki. İlk zamanlar herkes mükemmel gözükür zaten. Mesela stresli olduğunda nasıl davranıyor, kavga anında küfür ediyor mu vs vs bunlar birlikte zaman geçirmeden anlaşılamayacak şeyler. 1 ayda hop evlendin sonra 3. Ay bir kriz durumu oldu adam ağıza alınmayacak şeyler söylüyor ne yapacaksın boşanacak mısın? Garsona kaba davrandı mesela ay bu hödük yaa dedin. Atıyorum örnek hep bunlar tabi. Zaman geçirmeden göremezsin. zaten dediğiniz gibi evli olduğunu bile saklayanlar var, evlilik zaten yeterince riskli bir olay. Zamanı kısa tutup daha fazla sürpriz istemezdim ben açıkçası.Ama herkesin kriteri farklidir. Kimisi maasina, tipine bakar kimi baska baska seylere.. Ben yaninda huzurlu olabiliyor muyum,kiymet bilip bilmedigine , ortak degerlerimiz olup olmadigina baktim. Eve girdikten sonrasi supruz yumurta zaten.
Gunumuzde evli oldugunu bile saklayabilen erkekler var
Inanin yemege bile cikmiyorlar. Bir kere evde gorusuyorlar (bu bahsettiklerim gorucu usulu zaten) bir kere de disarda gorusuyorlar. Hoop istemeye geliyorlar. Ne cesaret hic anlamiyorum. Benim aklima binbir turlu soru geliyor. Hadi siddet yanlisiysa hadi unutamadigi biri varsa vs vsKarakter özelliklerini geçtim iki sefer gördüğün kişi nasıl yemek yiyor, insanlarla nasıl konuşuyor ne bileyim burnunu nasıl siliyor bunları bile anlayamazsın.Çok garip bence de ama yapıyorlar işte. Ben yapamam.
Aynen oyle. Zor is vesselamİşte kıymey bilip bilmediği bir iki haftada anlaşılacak bir şey değil ki. İlk zamanlar herkes mükemmel gözükür zaten. Mesela stresli olduğunda nasıl davranıyor, kavga anında küfür ediyor mu vs vs bunlar birlikte zaman geçirmeden anlaşılamayacak şeyler. 1 ayda hop evlendin sonra 3. Ay bir kriz durumu oldu adam ağıza alınmayacak şeyler söylüyor ne yapacaksın boşanacak mısın? Garsona kaba davrandı mesela ay bu hödük yaa dedin. Atıyorum örnek hep bunlar tabi. Zaman geçirmeden göremezsin.
Ne sıklıkla yıkanıyor onu bile bilemezsin.Inanin yemege bile cikmiyorlar. Bir kere evde gorusuyorlar (bu bahsettiklerim gorucu usulu zaten) bir kere de disarda gorusuyorlar. Hoop istemeye geliyorlar. Ne cesaret hic anlamiyorum. Benim aklima binbir turlu soru geliyor. Hadi siddet yanlisiysa hadi unutamadigi biri varsa vs vs
Aynen yaa. Ben boyle seyleri soylwyince o arkadaslara "ayy cınım sen de çok inceliyosun" diyorlar :)) evlenmeme sebebimi de buna bagliyorlar:))Ne sıklıkla yıkanıyor onu bile bilemezsin.Iyy ya pisin tekiyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?