Ben de kınamış oldum galiba bu konuda:) bakalım bişeyler olacak mı:):)birazda nasip "bende delimiyim öyle paldır küldür evleneyim" diyordum. sanki nasıl kınadıysam başıma geldi
Bence en güzel cevap seninki. Aynen bunu soruyormuşum aslında. Ama kimse de tam cevap vermiyor o kısmaBence konu sahibi doğru insan olduğunu nasıl hemen anladığınızı soruyor. Bunu anladıktan sonra evlilik kararı vermek kolay zaten.
Konuyu okumadan mı cevap yazıyorsunuz. Konuda yazmışım zaten. Bişeyler yazmış olmak için yazmasaydınız keşke.Okız evde kalma korkusu mu dicem de evli misin anlayamadım ☺ boşver fıstığımm kendi hayatına kararlarına bak bilemezsin insanların neler yaşadığını
1 günde mi? Tanıştığınız gün evlenmeye mi karar verdiniz yani? Ne istediğini bilmekle ne ilgisi var ki, ben de ne istediğimi biliyorum ama istediğim her şey onda var mı bunu bir günde anlayamazdım. Püf noktası var mı?Evlenmeye 1 günde karar verenler de var benim gibi..Ne istediğini bilen biri için aylar yıllar harcamak şart değil, 9 yıl flört edip ilk sene boşanan bir çift biliyorum.Temel prensiplerde buluşabilmek önemli bence,geri kalan herşey ayrıntı.Ya halledersin, ya da boşanmak için yeterli görürsün o sana kalıyor.
Evlilik kumardır,asla ama asla emin olmazsın hiçbir şeyden...Bir insanı son nefesine kadar asla gerçekten tanıyamazsın.Kendimizi bile tanımıyoruz ki ;bir yıl önceki aklımızı beğenmiyoruz bazen..
merhabalar ,
Kafama takılan bir konu oldu. Başka fikirler de almak istediğim için yazıyorum. Ben bekar bir bayanım. Etrafımda 23-24 yaşında arkadaşlar var gözlemlediğim. Bir arkadaş grubu daha doğrusu. Daha 2 aydır birbirini tanıyan ve bizim yanımızda herkesle nasıl konuşuyolarsa birbirleriyle öyle konuşan iki arkadaş sevgili imiş. Aileleri tanıştırmışlar falan. Ben 2 ayda nasıl bu kadar ilerlenebileceğini anlayamıyorum. Güzdüzleyin hiçbir şekilde kendilerini belli etmeyen birileri olarak el atından bi anda aile tanışmasına varıncaya kadar ilerlenmesi çok çok acayibime gidiyor. Yeni nesil mi böyle.? Ben mi garip düşünüyorum. Çözemedim gitti valla bu kadın erkek ilişkilerini.
1 günde mi? Tanıştığınız gün evlenmeye mi karar verdiniz yani? Ne istediğini bilmekle ne ilgisi var ki, ben de ne istediğimi biliyorum ama istediğim her şey onda var mı bunu bir günde anlayamazdım. Püf noktası var mı?
Tam olarak tanımaktan bahsetmiyorum zaten, mesela 1,5 saatlik görüşmede ben anlayamazdım hayat görüşünü yaşam tarzını vs. Yalan söyleyebilir o an nerden bileceğim? İstediğin kadar doğru soruyu sor yani. Görücü usulü oldu galiba sizin. Ben aşksız mümkün değil evlenemem. Aşık değilsem evlenmem zaten beni evlilik gibi saçma bir şeye bir tek aşk ikna edebilir.Dedim ya zaten bir ömür boyu bile tam olarak tanınamaz.Evet ben tanıştığımız gün 1,5 saatlik bir görüşmeden sonra kararımı verdim ertesi akşam sözlendik.
13 yıl olacak evliyiz , ve pişman olmadım hiç.Tabi ki sorunlar oldu ama halletmeyi tercih edenlerdenim aşıldı bitti onlar da..
Püf noktası denir mi bilmem ama bence iş büTün kartları çok açık oynamakta ve doğru şeyleri sormakta..E ortada aşk da olmadığına göre kimsenin birşey saklamak ya da farklı görünmek için bir nedeni yoktu..Ya da kusurları göstermeyen bir perde yoktu..
Ne diyor Mehmet Coşkundeniz: aşıkken evlenmeyin, geçmesini bekleyin :)
Bu arada 1 günde evlenmedim tabi, 6 ay sonra oldu nikah..
Tam olarak tanımaktan bahsetmiyorum zaten, mesela 1,5 saatlik görüşmede ben anlayamazdım hayat görüşünü yaşam tarzını vs. Yalan söyleyebilir o an nerden bileceğim? İstediğin kadar doğru soruyu sor yani. Görücü usulü oldu galiba sizin. Ben aşksız mümkün değil evlenemem. Aşık değilsem evlenmem zaten beni evlilik gibi saçma bir şeye bir tek aşk ikna edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?