- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Ben aşık olup evlendim hemen. Kafamda bu soruların hiçbiri yoktu. “Tamamen güvenme” durumu bana zaten ters, kimseye o kadar güvenmem. O yüzden ha 5 yıl tanımışım, ha 5 ay. Yapı meselesi.Evlenme kararı almak için 2 ayda ne kadar tanınabilir ki bir insan? Her gün aynı eve gireceksin tüm hayatını entegre edeceksin. 2 ayda bir insanın tüm özelliklerini tanıyan insanlara şaşırıyorum. 2 ay da bu arada kesintisiz bir süre değil. Sadece diyelim günde yarım saat konuşmayla falan 2 ay. Nasıl birine tamamen güvenme duygusu olur 2 ayda. Bu konuyu dert edinmedim fakat kafa yoruyorum. Seni ilgilendirmez gibi cevapları yazmasanız da olur.
Evlenme kararı almak için 2 ayda ne kadar tanınabilir ki bir insan? Her gün aynı eve gireceksin tüm hayatını entegre edeceksin. 2 ayda bir insanın tüm özelliklerini tanıyan insanlara şaşırıyorum. 2 ay da bu arada kesintisiz bir süre değil. Sadece diyelim günde yarım saat konuşmayla falan 2 ay. Nasıl birine tamamen güvenme duygusu olur 2 ayda. Bu konuyu dert edinmedim fakat kafa yoruyorum. Seni ilgilendirmez gibi cevapları yazmasanız da olur.
Valla bu bile bana normal geliyorda sürekli partner değiştiren ve hiç ayrılık acısı çekmeyen insanlar anormal geliyor. Aşk aşk dedikleri şeyi o kadar ucuzlaştırıyorlar ki..Evlenme kararı almak için 2 ayda ne kadar tanınabilir ki bir insan? Her gün aynı eve gireceksin tüm hayatını entegre edeceksin. 2 ayda bir insanın tüm özelliklerini tanıyan insanlara şaşırıyorum. 2 ay da bu arada kesintisiz bir süre değil. Sadece diyelim günde yarım saat konuşmayla falan 2 ay. Nasıl birine tamamen güvenme duygusu olur 2 ayda. Bu konuyu dert edinmedim fakat kafa yoruyorum. Seni ilgilendirmez gibi cevapları yazmasanız da olur.
Sorun nerde? Bizde birden bire evlendikne olmuş? 5 sene flört edenlerin sonsuz mutluluk garantisini yaninda mi veriyorlar nikahta?
Sorun yok da. :). Nasıl çok kısa sürede bütün günleri aynı evde geçirecek güven duygusunun geldiğini anlamaya çalışıyorum. 2 ayın tam zıttı olarak da 5 yıl değil bence. 5 yıl da çok uzun tabiki.
10 yil konusup evlenende mutsuz 10 gun tanisip evlenende ayni kapiya cikiyor yani
Evde kalma sebebimi araştırıyorum :)İtiraf et evde kaldınbendensin
Kesinlikle bende anlam veremem.babam ve annem ornegim var oldugu halde eskiden hersey bambaska imis derim cogunlukla.ben 7 yildir daha yeni tamam diyebildim.ilk evliligimde kucuktum lise askimdi hadi guven itimat saygi kavramlari cok geri plandaydi.simdikilerde bu sekilde buyuk ihtimalYıldırım aşkı gerçeğinde kızın da erkeğin de her hareketinden anlaşılır bence. Fakat benim gördüğüm örneklerde etrafa belli etmeden, etrafa karşı normal arkadaş profili veren tipler var. Yani 3-5 yaşında çocuklar ben o kızla evlenicem der ya oyun oynarken çocuk aklı olunca, onun gibi bi anda biz aileleri tanıştırdık diyen tipler. Valla benim acayibime gidiyor. Güven duygusu mu çok geniş yoksa bazı insanların. Sanırım benim kafama yatmayan insanların nasıl çabuk güvendikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?