Birdenbire evlenmeye karar verenleri aklım almıyor

Ben 3 senede evlendim ama 2 senesinde okul vardi, 1 senesi de para biriktirmekle gecti. Yeni sevgili olduğumuz zamanlar param olsaydi ve okul olmasaydi; degil 2 ayda 2 günde evlenirdim valla.

Hemen güvenip evlenenler gibi hiçbir zaman olamayacağım sanırım. Ayrı mantıkların insanlarıyız. Maalesef kafa yapısı değişmiyor. Heleki büyük şehirlerde ve sosyal medyanın çok yaygın olduğu günümüzde birisine eş olarak güvenip hayatını birleştirmek ultra lüks gelmeye başladı bana. Sanırım ben o evlenenlerin kafasına hiç ulaşamayacağım.

Kendini iyi taniyip, ne istedigini, sinirlarini iyi biliyorsan, iyi gözlem yapıyorsan uzun yıllara ihtiyacin olmuyor. Evlilikteki mutlulugun, mutsuzlugun son sebebi flört süresi olur herhalde. :) Ama herkes evlenmek zorunda degil. Guvenmiyorsaniz yalniz ve guvende olun tabi.

Esımle sevgılıyken yanı ıkı aylık sevgılıyken o tutkulu aşkımızla ımkan olsa evlenırdım hemen
He 9.5 yıl sonra evlendkk
Ama o zamanda evlenırdık
Buyuk ask yasadık
Eger ask varsa ımkanda varsa evlenılır ki
Bız ogrencıydık olmazdı

İki yetişkin insan,istediği kararı almakta özgürler. Evlilik için karar almışlar bunda garipsenecek birşey yok...

Bence sen daha doğru kişiyle karşılaşmamışsın. Karşılaşınca o kafaya ulaşırsın bence :) 30 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. İstanbulda yani büyük şehirde doğdum, büyüdüm ve yaşıyorum. Yok ya ben daha evlenmem, 30umda yüksek lisans biter sonra da kariyerimi yoluna koyar anca evlenirim diye planlar yaptığım dönemde eşimi tanıdım. Sonuç; 3.ayda nişanlandım ve tam 1 yıl sonra düğünümüz oldu (askerliği olmasa 1 yıl da beklemezdik ya) ve şimdi ben evlenmeyi planladığım yaşımda 2.evladımı bekliyorum. Şükür hiç pişman değilim, iyi ki eşimle evlenmişim diyebiliyorum. İnsanlar birbirini aynı eve girip aile olmanın sorumluluğunu almadan tam olarak tanıyamazlar, çevremden gördüğüm de böyle yani. Sıkıntılara birlikte göğüs germeden, mutlulukları aynı noktadan paylaşmadan karşındakini tanıyamıyormuşsun gerçekten. Naparsan yap biriyle ister 1 ay, ister 1 sene, ister 10 sene görüş sana ancak hoşuna gitmeyecek huyları konusunda ipucu verebilir, o da belki. Kişiliğinin ve hayatının ne kadarını görmeni istiyorsan o kadarını gösterir. Gerçekten aslen kim olduğunu aynı eve girip ortak bir hayatı paylaşınca anlıyorsun. Evlilik öncesi geçirdiğin zamanla değil de karşındaki kişi ile alakalı tanıyabilmek belki de.

Bazen yıllarca tanıdığın evlilik kararı aldığın kişiyle mutsuz olup boşanırsın.
Bazende bi iki ayda tanıdığn biriyle evlenip bi ömür mutlu olursun.
Bunun zamanla ilgisi yok karakterleri uymuyorsa ilerde ztn bitirirler.

Aşk o aşk bırak aileleri tanıştırmayi insana gizli gizli Yıldırım nikahı bile kıydırir.

Evlilik kararının da inan zamanla hiçbir alakası yok, kuzenim 6 sene biriyle birlikteydi evlilik ha bugün ha yarın derken aileler anlaşamadı zorla ayırdilar. Aradan 3-4 ay geçti kuzenim başka birine aşık oldu iki ay içinde evlenme kararı aldılar ve şu an inanılmaz mutlular.

Senin arkadaşlar da senin yanında sizli bizli konuşurken gece yorgan altından mesajlaşmalarda evliliğe yürütecek şeyler oluyormuş demek ki

Babaannem derdi ki,deli dağları aşmış,akıllı düz yolda şaşmış Delilik bazen iyidir

Evlilik kumar derler. Ne kadar ciksanda ayni evde yasamadikca bilemiyorsun gercek uyumu.

2 ay bence de kisa bi sure ama ilk arkadasin da soyledigi gibi herkesin hayatina kimse karisamaz

Bizde eşimle tanışıp 2 ay sonra nişan yaptık. Hatta ailelerin tanışacağını eşimin arkadaşları duyunca çok erken değil mi diye tepki vermişlerdi, gıcık olmuştum, geçine erkenine onlar mı karar verecek diye.. 1 yılımız dolunca da düğün yaptık. Hatta evlenmemek için ciddi nedenlerimize rağmen... İllaki kavgamız tartışmamız oluyor ama kaç yıl geçti ona hala çok aşığım. Arkadaşlarınız da böyle olabilir. Hem 3 sene 5 sene flört edip ayrılan yok mu, çoook.... Siz bekar mısınız okumadım ama evlilik öyle birşey ki koca kişisi karşına çıkınca hah işte bu, bununla evlenicem diyor insan

Arkadasim kurban bayraminda biriyle tanisti gecen hafta nisanlandi 2 aralikta evleniyor :) gayet olasi bence.

Bizde kararı 1 ay içinde aldık. Ailelerin örf adetleri 2 yılda bitti. 3 yıldırda evliyim. Keşke 5 yıldır evli olsaydım. Gayet doğru bir karar vermişim

Benim ikinci evliliğim eşiminde öyle tanıştıktan 2 ay sonra nişan yaptık 5 ay sonra da düğün.. çok doğru bir karar ve tercih yapmışım iyi ki evlenmişim

Ama ilk evliliğim de 4 yıl sevgili olmuştum sonuç hüsran..

Yani görüldüğü üzere bu işler az ya da çok sevgili olmakla olmuyor

Doğru tercih yapıldığında zamanın önemi Yok

Sanki azıcık içiniz burulmul bu duruma. Bir insanı yıllar geçsede tanıyamayabiliyorsun. Bence insan tamamen tanıyım da evleneyim diye beklerse ölme eşşeğim ölme. Evet illa ki huyu suyu nedir biliceksin ki bence bi insanla devamlı vakit geçiriyorsan özellikle insanların içinde genel hali tavrı ne olduğunu anlatıyor. O yüzden ben insan içinde tanıma taraftarıyım.

Niye "ACAYİBİNİZE" gitti, sizi ne ilgilendirir ki

Hayatınızda biri yok sanırım ya da var ama uzun süredir ciddiyete dökemediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…