- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 18
- 32
- Konu Sahibi 1okaliptus
-
Bi Bahane uydurur muydunuz yoksa direk reddermiydinizVermezdimm
Bi Bahane uydurur muydunuz yoksa direk reddermiydiniz
Bende öyle düşünüyorum.Gülüm vermeyin tabi. Ac degil sokakta degil. Uzaktan el sallayin
2 ablası 1 erkek kardeşi var eşimin.Geri kalanini da alip sizi dimdizlak ortada birakacak belli ki Görümce yada kayin var mi
Bu kadin ölünce mirasi da size birakmaz bence
Bosa yatirim
Bende öyle düşünüyorum.
yani istemeye utanmıyor ben buna anlam veremiyorum. Yüzümüze bakarak ben size güvenmiyorum diyen insan şimdi benim ona güvenerek borç vermemi istiyor.
Birde telefonu açar açmaz borç verin demez mi :))Soruyor musunuz?
“Neden vereyim?” diye cevap verilir bu soruya.
Ben o hatayı yaptım işte şimdi elimde olanıda alma peşindeHiçbir kaynanaya altın maltın verilmemeli. Çok netim bu konuda.
Onceki borcunu odesin veririz deyin2 ablası 1 erkek kardeşi var eşimin.
erkek kardeşi şuan özel okulda okuyor yıllık 70.000 TL ye :)
Sebebini inanın sormadım.Hayat saglik meselesi felan olsa neyise, ama bu durumda vermeyin kesinlikle.
Kesinlikle :)Verirseniz altının tamamı geri gelmeyecek şekilde gidecek, şimdi en azından çeyreğini kurtarmışsınız. Her iki durumda da altınlar geri gelmeyecek vermeyin de çeyreği bari kurtarın
Valla kuzum, pandemi şartları malum, herkes kendini düşünüyor artık. Ki normal olan da o. Yarın bir gün bir acil durum olur, Allah korusun sağlık sorunu olur, bir şey olur. İhtiyacınız olur, kötü gün fonu gibi dursun kenarda işte.Ben o hatayı yaptım işte şimdi elimde olanıda alma peşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?