Biri bana akıl verebilir mi?

Bide bize mi soruyorsunuz ne yapalım diye? Size böyle davranan kadına Balayından sonra altın veren birinin bunları sorması Normal gerçi... şaka gibisiniz.
 
Herkesi dolduracak.
hatta geçen bi tartışmamızda artık ben anneni arayacağım bu böyle olmuyor falan diye konuşmuştu :)
Arasııın. Bırakın arasın, valla ciddiyim. Anneniz nasıl biri? Yani sonuçta sizin anneniz değil mi? İlla ki sizin yanınızda olacaktır. Benim annem mesela, her koşulda yanımdadır. Kayınvalidem şikayete ararsa o lafları tek tek ağzına tıkar, yutturur. Tutup da benim kızım kötü, evet diyecek hali yok ya. Annenize duyurun, istihbaratsız kalmasın kalmasın kadın, arayınca şaşırmasın.
Herkes demişsiniz, altın vermediniz diye size karşı cephe alacak akrabaları da salın gitsin. Onlardan zaten dost olmaz. Konuşur konuşur susarlar. Mesafe koymanız iyi bile olur, az gidip gelirler hiç değilse, rahat edersiniz.
 
kader arkadaşım kudurma zamanları aynı bunların demekki
Eşlerimiz arkamızda dağ gibi dursaydı biz bu konuları açıyor olmazdık. Gerçekten yürekli olsalar el altından hallederler haberimiz bile olmaz Kaya gibi dururlar ailelerine de. Onlarda çekinir zaten set koyan birinden.
Ama bizimkiler yapmıyor yapar gibi arada görüp ağzımıza bir parmak bal çalıp arkadan aile de aile modundalar.
Biz daha çok konu açarız. Sonu gelmez.
Altınları sakın verme ne münasebet çok sert durmalısın o altınlar senin
 
Şu bi haftadır nası rahattık zaten. Size anlatamam. Bide destek olmadıkları zor bela kurduğumuz bu eve zamanlı zamansız her fırsatta gelmeye kalktılar. Asla kabul etmiyorum artık
 
Durumu iyi ve gelinden altin istemek??
Araba alacaz/yenileyecegiz denilebilir.
 
Şu bi haftadır nası rahattık zaten. Size anlatamam. Bide destek olmadıkları zor bela kurduğumuz bu eve zamanlı zamansız her fırsatta gelmeye kalktılar. Asla kabul etmiyorum artık
Heh işte, krizi fırsata çevirin. Bırakın küssünler, siz de kafa dinleyin.
 
Eşime kızamıyorum biliyor musun ?
görüyorum cünkü ettiği kavgalara duruşunu vs. Ama şu konuda haklısın set koyamıyor hemen unutuyor yapılan kötülükleri
 
:) cok mantıklı
Yav bir de bu kayınvalide ve şürekasının size kattığı ne var? Çok mu hoş sohbetler, hayır öğütleri mi var? Ancak laf sokma, dedikodu, sinir bozmaca. Görüşmeseniz ne olacak sanki? Buradaki kadınların geneli kaynanayı hem sevmiyor hem de küserse diye çekiniyor. Küssün ya, daha iyi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…