Biri bana akıl verebilir mi?

Vermeyin.

Normalde aile içinde para konuşmaya karşıyım ama bu anne farklı bır anne .Bence siz değil borç vermek altinlarinizi geri isteyin .Ne sebeple borç verdiniz ? Ne zaman ödeyecek normalde verirken konuştunuz mu ?

Istediğiniz konuyu açarsınız elbette sorun bu değil ama bu konunun buraya açılması bile çok saçma . Direk hayır deyip reddeceksiniz bu kadar basit yani.

Altınları bozdurduk , parasını vadeli hesabımıza yatırdık bu kadar

Önce eski borcunu kapat diyin.

Kadın kira ödemezsiniz diye size evini vermemiş, siz gidip altınlarınızın hepsini ona vermişsiniz. Bu konuları okuyan evlenecek kızlar varsa gözlerini açsınlar; böyle insanlara günahınızı bile vermeyin!

Sen akıllı mantıklı bir kadınsın, bu yazdıklarını başka biri yazmış gibi oku ve ona göre söyle bakalım ne yapmalı

"Kiracılarından iste derdim" demek istiyorum ama siz usturuplu bir şekilde vermeyin tabi ki.

Vermeyin bencede

Vermeyon hatta borcu ne zaman verecekmis ihtiyaciniz var deyip isteyin. Evin birini satip hem ihtoyacina harcasin hem size borcunu odesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…