en çok sen yokken başımı rahat yastıga koydum kısmına içerledim. ama haksızda değil.
defalarca söyledim bu ilişkiden sonra ' keşke şunları yapmasaydım dediğim şeylerden kitap yazabilirim diye'
gel dedim aileler ayrıldı bilsin biz devam edelim.. kıramadı hiç, kırmamak için söylemedi galiba. ne tamam dedi ne yok.
dedim ki bana elif herşey güzeldi soğudum ama ağır geldi bana de çıkayım gideyim hayatından öyle bişeyde diyemem dedi. niye bana bişeyler söyletmeye çalışıyorsun hala baskı yapıyorsun dedi. netlik istiyorum dedim. ben sana affedilemeyecek bir suç işlemedim sende bana işlemedin. yarın belki döner gelirim eşekler gibi pişmanım derim sende artık çok geç dersin. kadınlar böyle dedi. talep çok sen unutursun bile dedi.
insanlar böyle öpe koklaya ayrılır mı ki?
evet maalesef bazen insanla Boyle ope koklaya ayriliyo aileler herseyi cok yipratabiliyo maalesef onun icin onune bak zor oluyo ama umudunu kesince oluyo iste bende yasadim gordum yasin daha cok genc direnme hayatin Sana sunduklarini Kabul et kismet degilmis de yoluna devam et baska bisey yapamazsin maalesef