Biri bana 'dur!' demeli.. 92 kilodan geri sayım..

Poseidon17

♥07.07.2012♥
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
91
0
16
Çanakkale
Yeter artık 8 ayda tam 12 kilo aldım , evet hep kiloluydum ama hiç 80 in üzerine çıkmamıştım.
Ve şimdi tam tamına 92 kiloyum şaka gibi :5:
Henüz 24 yaşında 7 aylık evliyim ve 92 kiloyum boyum 1.72 hedefim 65. Ama kendime ilk olarak 80 i hedef koyuyorum ve bu safhada sizden destek beklemekteyim.
Yıllardır bu şişkoluktan artık çıtırlığa terfi etmek istiyorum.
Yakın zamanda başımdan geçe bir olayı anlatmak istiyorum; Cuma günü kuaföre gittim. Ceketimi çıkarıp koltuğa geçtim. Yanımda ayakta dikilen kız , önce göbeğime bakıp hamilelik var sanırım dedi :(( Ve kıza evet 3 aylık dedim :30: Yalan söyledim. Oysa o benim yağlı göbeğimdi :5::5: İşte orda karar verdim.

Yarın spor salonuna yazılıyorum ilk işim o.
Şimdi gidip pazar , market alışverişimi de yaptım...Sebzeler , meyveler hepsi alındı..

Ve işte diyetisyenimin (geçen yıl) de vermiş olduğu menü ve benim katkılarımla uymak istediğim listem ;​

KALKAR KALKMAZ (08:00) : Lahana suyu küründen 1 su bardağı

SABAH (08:30 / 09:30) : 1 yumurta beyazı , 1 kk peynir , 3 zeytin , 1 salatalık , 1 domates , 1 çarliston biber , 3,4 dol maydanoz , 1 fincan yeşilçay , 1 dilim çavdar ekmeği

Ara ( 10:30 / 11:30 ): 1/2 porsiyon meyve veya 1/2 paket diyet bisküvi 1 bardak yağsız süt

( SPOR SALONUNDA GEÇİRİLECEK 2 SAAT )

ÖĞLE (12:30 / 13:30) : 3 köfte büyüklüğünde et , balık , yada tavuk , bol salata , 1 dilim ekmek

Ara (14:30 / 15:30) : 1 fincan yeşilçay ve 1 yeşil elma

AKŞAM (18:00 / 18:30): 1 kase çorba , 5-6 kaşık sebze yemeği yahut evde pişirilen herhangi bir yemek , 1 kase yoğurt , ekmek yok

Bu saatten sonra istisnalar hariç ( 1 porsiyon meyve / 1 fincan yeşilçay ) hiç birşey yenilmecek.
Günde en az 2,5 - 3 litre su / sıvı tüketilecek..

İşte bu kadar basit , inandım , kendime güvendim , başaracağım...!
Hadi hatunlar şimdi sizden yorum bekliyorum... :3:

Son düzenleme:
kolay gelsin umarim kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin bende yeni dogum yaptim baya kilo aldim elbiselerim olmuyor:(emzirdigim icinde diyet yapamiyorum da

kolay gelsin umarim kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin bende yeni dogum yaptim baya kilo aldim elbiselerim olmuyor:(emzirdigim icinde diyet yapamiyorum da

Yeni doğum yaptıysan eğer birkaç aya gene eski halini alırsın canım merak etme.
Ben daha doğum bile yapmadan bu haldeyim:emir_bebek:

CAnım hayırlı olsun :3:
İnşallah herşey gönlünce olur ve sende hedefine ulaşırsın :34: Ara ara seni buradan da takip ederim artık :1:

Evett işte ilk günümm :21:

Sabah hemen kalkıp lahana kürümü hazırladım 1 su bardağı içtimm..

KAHVALTI : 1 yumurta , 1 kk peynir , 3 yeşil zeytin , 1 domates , 5 - 6 dal maydanoz , 1/2 çarliston biber , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 fincan şekersiz yeşilçay

Şimdi de hemen sporuma gidiyorumm :129:

Son düzenleme:
başarılar canım.inşallah biran önce hedefine ulaşırsın.bende başladığımda 90dım şimdi 80,400 oldum.bu hafta içi inşallah 7li rakamlara düşerim.ben başlayalı tam 62 gün oldu iki ayda 9,600 verdim.isteyince oluyor yeterki kararlı olalım.

Evett işte ilk günümm :21:

Sabah hemen kalkıp lahana kürümü hazırladım 1 su bardağı içtimm..

KAHVALTI : 1 yumurta , 1 kk peynir , 3 yeşil zeytin , 1 domates , 5 - 6 dal maydanoz , 1/2 çarliston biber , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 fincan şekersiz yeşilçay

Şimdi de hemen sporuma gidiyorumm :129:

Cnm ben de bugun basliyorum ama daha kahvaltimi yapmadim insallah kurtulucaz bu bas belasi kilolardan

başarılar canım.inşallah biran önce hedefine ulaşırsın.bende başladığımda 90dım şimdi 80,400 oldum.bu hafta içi inşallah 7li rakamlara düşerim.ben başlayalı tam 62 gün oldu iki ayda 9,600 verdim.isteyince oluyor yeterki kararlı olalım.

inşallah canım ya bende 2 aya kadar senin gibi olurum:))

Cnm ben de bugun basliyorum ama daha kahvaltimi yapmadim insallah kurtulucaz bu bas belasi kilolardan

bak kilolarımızda aynı canım ya, beraber bu yola. devam edelim. gitsin. kilolar. gelsin özgüvenler :))

ya bu 25 yorum şartı da ne ya :/

mesaj doldurmak için bulunan alana yaz ıstersen..

inşallah canım ya bende 2 aya kadar senin gibi olurum:))

bak kilolarımızda aynı canım ya, beraber bu yola. devam edelim. gitsin. kilolar. gelsin özgüvenler :))

mesaj doldurmak için bulunan alana yaz ıstersen..

Edelim cnm benim gunlugumu de olusturdum yaziyorum ya belki utanacagim seyler yemem

eveet. bugünün. de yemek macerasının sonuna geldim :))
Öğlen spor salonunda tartildim ve 91.3 geldim :) 70 dakika spor umu yaptım.

Akşam Yemeğim ;
1 kase çorba , 1 haşlanmış tavuk budu , 2,3 kasık patates yemeği salata, 1dilim çavdar ekmeği

3,5 litre. su. + sıvımı da tüketim.
ilk gün bitti çoook mutluyum :)

Son düzenleme:
2. güne başlarken herkeslere günaydın! :)

Sabah kalkıp lahana suyunun tazesini yaptım.1 su bardagi içtim.

Kahvaltıma gelince ; 1 yumurta , 1 kk peynir , 3 zeytin , 1domates , 1/2 carliston biber , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 fincan yeşil çay

Şimdi de evimi toparlayıp 10:30 gibi sporu ma gideceğim..

Herkese kolay gelsinn :))

Spora gittim geldim , 80 -90 dakika sürdü.

Kahvaltıdan sonra ara yapamadım.

Öğlen ; 1tabak patates yemeği , salata , 1 dilim çavdar ekmeği

Ara ; 1/2 ( kivi , muz portakal) , 1fincan yeşil çay

Akşam ; 1kase çorba , 3-4 kasık kıyimalı yumurta , salata

Gün içinde de 3,5 litre su + sıvı tüketim.
Gece gene lahana suyumu içerim.
Çoook mutluyum... :))

Bugün üçüncü günüm..

Bugün hastane işlerim vardı o yüzden yeme içme durumu biraz garip geçti ama inşallah bi daha aksaklık olmaz :)
Uyanır uyanmaz lahana kürümü içtim , ama dün akşam misafirlikteydim saat gece 1 de geldim lahana kürüü unutmuşum. :26:

Sabah (09:00) : 2,3 çatal kıymalı yumurta ve 1/2 dilim çavdar ekmeği
Ara (10:00) : 1 adet muz
Öğlen (12:30) : 1/2 tabak kıymalı yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği
Ara : yok
Akşam (18:00 , 18:30): 1 tabak ıspanak yemeği , 1 kase yoğurt ekmek yok
Gece(21:00 gibi) : 1 fincan yeşilçay , 1 su bardağı lahana kürüm

Şimdiye kadar 2 litre kadar su + sıvı tükettim. Herhalde akşama kadar da 3 - 3.5 litre olmuş olur.
Spor salonunda 80 dk çalıştım. E hastane yol falan derken bugünkü sporumu 100 dk sayıyorum :34:

merhaba arkadaşlar bu forumu yeni açtınız sanırım ayrı ayrı forumlarda yazmayalım takipçiler de bölünüyor. ben de yeni konu açacaktım ayça kaya'nın 8 kilo diyeti grubunun kalabalık olduğunu görünce oraya takıldım. çok kişi olunca paylaşımlar çoğalıyor. ben kalori hesaplayarak diyet yapıyorum başka diyetler uygulayanlar da var önemli olan kalabalık olmak. sizleri de bekleriz.şimidden hepimizin çabasına sağlık:))

kolay gelsincanım diyet maceran bende 92 kiloyum birbirimize destek vererek bu işi haledebiliriz :D

Back
X