Biri bana fakirlik büyüsü yaptırmış olabilir mi

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Ya rabbi ya rabbi ne kadar fıkarayız yaavv ne haksızlık yavv noluyorr yavvvv

Ben niye bu kadar fıkarayım harbiden. Elimde hiç para tutamıyorum. Ayın sonundan 2 gün önce falan evden çıkacak param kalmıyor. Size gelirlerimi ve giderlerimi yazıyorum:
Gelirim 1400
Giderler : kirayla birlikte ev masrafları 750
Yol masrafı YOK
Yemek masrafı her gün okulda yediğim için 300 lira civarı
Geriye 350 lira kalıyor az gibi görünse de aslında benim için çok para. Yani zaten hep okulda ve işte oluyorum dışarıya haftada bikaç kez çıkıyorum onda da kahve parası sinema parası falan veriyorum. Dedim ki accık para biriktireyim de kendime bi kaban alayım bilek fıraydeyde siyah tüylü kapşonlu 5 yıllık montumun rengi artık kızıl kahve oldu.

Kendime fülüt alacak param bilene yok (
Öğlen yemeklerini de evden getiremiyorum çünkü yapamıyorum. Bi ara sandviç hazırlayayım dedim yarım somun ekmeğe kaşarı nasıl basmışsam artık hemen kilo aldım başka yemek de beceremiyorum öyle okula götürcek

Kederlendim öyle anlatayım dedim yorum yapmak zorunda değilsiniz

inşallah acilen zengin olurum, oluruz amin

Böyle bir başlık, ve böyle bir konu sana yakışmamış,, yorumlarından gördüğüm kadarı ile.. Artı enflasyon biliyorsun kii şu anda %300
Bana fakirliği yakıştıramadınız mı
Ayrıca evet galiba aldığım oksijen bile dolar kuru üzerinden hesaplanıyo

Çok tatlisiniz gülümsedi okurken. Eğer aradan dededen zengin değilseniz fakirlik pek geçmiyor maalesef. Herşeyi kendi yapmaya çalışan insanın ömrü didinmekle geçiyor . Ogrenci misiniz? Yine de iyi durumdasiniz bence is guc olup maaşa geçince ay sonuna 2 gun kala degil , maas yatar yatmaz faturasiydi kredisiydi ayni gun bitecek . bi ara gelin güzel bu sofra sereyim ben size kiyamam yaa öğrencilik günlerinde harley bot istemiştim kaç yıldır çalışıyorum hala sıra gelmedi

Ah be size kalan 350 lira da az para ki nasıl arttıracaksınız
Illaki arttirmak istiyosaniz internet uzerinden altin hesabı açıp 50 lira 100 lira o ayki durumunuza gore altin alin. Bende çok işe yaradı birikim konusunda.
Staj yaparken de evde aksamdan salatami hazirlardim. domatesimi salataligimi marulumu dogrardim limonunu yagini koyardim. tuzunu da yiyecegim zaman ogle arasinda koyar yerdim. Yanina da duruma göre peynir zeytin meyve yogurt dolma vs. Koyardim. Sabahlari tasimasi biraz sıkıntı ama iyi oluyordu :)

Hissediyorum eveeeet görüyorum ..
Ülkeye fakirlik büyüsü yapılmış aman Allahım
5bine bozarım bu büyüyü ihtiyaçların .
- Bir süpürge ve otopark ..
Süpürgeyi üstüne vurup durucam ve puuuuf
Valla bizim halimizi görsen ağlarsın
Eve 3 bin giriyor ek girenler hariç ( eşimin mesaisi) ..
Birde bebeğimiz var ..
Bez 500 .
Kira 800 .
Mama ve ek besin 350 .
Mutfak bize 600.
Doğalgaz bu ay 400.
Elektrik 220 .
Su 90
Eee hiçmi kıyafet almayalım sadece ev içindemi yaşıyoruz bebeğim her ay büyüyor bir giydiği birdahaki ay olmuyor
eşim sigara kullanıyor ..
Ben hamilelikte mecbur işten çıktım ..

Her ay içeri girmekten kartlarla uğraşmaktan kına geldi .
Kredi kredi üstüne kredi hoooop olmadı o bitti tekrar kredi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…