Biri bana fakirlik büyüsü yaptırmış olabilir mi

Hmm güzelmiş,diğeri yarım gram altın parası yav,insan kıyamaz vermeye:))

Kiz ben sampuanin yaninda verilenlerden aliyorum. Bedava gibi dusunup mutlu oluyorum sampuanlar veriyor ya o beni beni baya goturuyor. Ben de tarak kaybetme durumu var. Aldigim tarak ertesi ay kayboluyor Tarak mühim mesele.
Hangi şampuanlar veriyor ben bakarkörümdür biraz,özellikle aramazsam görmüyorum bazen:))

Konu sahibi,Allah kazancına 500000 bereket versin,okurken çalışıyorsun
Patronunu da tuttum,öğrenciye destek,bir kahve yap benden:))

hahahaha
Bazen ben de öyle düşünüyorum. Üstünde bir uğursuzluk var. Resmen parasızlık parasızlıgi çekiyor.
Bazen düşünüyorum devamlı 'bunu beğendim. evde kendim nasıl ucuz yollu yapabilirim? Ucuza bilet/ Ucuza seyehat. Çadırda kalsam param gitmez, en ucuz kamping' lafları beynimde. Acaba böyle ucuz ucuz ucuz diye düşüne düşüne parayı kendimden uzaklaştırıyor muyum?
İsin ilginci param çok bereketlidir. Harca harca bitmez(bereketten mi cimrilikten mi) ama işte kazanma konusunda büyük sıkıntılarım var...

Bakayım ben de,ofçay 12 13 yıl önce güzel bir kupa vermişti,oğlum bebekti o zaman,elime aldıkça o zamanlar geliyor aklıma,seviyoruz promosyonları netekim:))
Promosyon sevilmez mi? Ürunu normalden fazla fiyata alip promosyonunu bedava aldim sanip mutlu oluyoruz neticede Olsun kucuk mutluluklar iyidir Bu arada o ofçay bardaklarından takim yapmisti annem de

Promosyon sevilmez mi? Ürunu normalden fazla fiyata alip promosyonunu bedava aldim sanip mutlu oluyoruz neticede Olsun kucuk mutluluklar iyidir Bu arada o ofçay bardaklarından takim yapmisti annem de
Aynen öyle,ganimet sanıyoruz
Çok tatlısınız :) , tüm promosyonları görür, görebilirsiniz inşallah.. Aminn.
Hahahha, kız sen de çok tatlısın,çemkirmeler filan,sempatiksin valla:))

Valla kuzum zengin gibi görünüp fakir gibi yaşama bizimki de, boşver sen daha iyisin bu aralar herkes aynı dertten muzdarip yanlız değilsin inanki
Bizimde 2 ev kredisi +araba kredisi var
Elektrik su aidat ısınma kira ona da 200 veriyoruz
Anlayacağın borç içinde yüzüyoruz
Beterin beteri var diye yazdım bende canisi
Ve kibris gibi pahalı bi yerde yaşıyoruz

KIsıtlı bütçenin sana en güzel yararı sigarayı bıraktırmış olması.
Bir bilsen ilerde iyiki diyeceksin..

Çok dert etme. Kenara para koymak için.
Olanla idare et zaten öğrencisin ne güzel hem çalışıyor hem okuyorsun. Daha fazlası mesleğini eline alınca olur :)
Hayatta bol şans..

Gözlerim şimdi yerinden fırlayacak.
30 lira bu tarak Haaaa
Abi ben saçımı taramasam ne kaybederim?

Şaka bir yana Türkiye’de bu durumlar üzücü.
Düşsene Euro,millet geberenko.
Üfff canım sıkıldı gece gece niye? Tarak..

Okulda yediğin yemeğin fiyatı uygun zaten. 350 lira kahve ve sinema gibi harcamalar o da uygun. Benim merak ettiğim market ve faturaları nasıl ödüyorsun. Senin bu 350 liranın içinde olmasın sakın bunlar.

Ayy Allah iyiliğini versin kız duaların kabul olsun insallah hep birlikteee. Aminn

ingiliz kadin çok kiloluydu..
baya bi kilosu vardi.. 150 kilo ..
1200 sterlin kazaniyormuş
600 sterlini kiraya veriyormuş..
300 sterlini yiyecege harciyormuş
kadin sonunda hayatini değiştirmeye karar veriyor.
ilk önce ailesinin yaninda taşinmak oluyor.
birikim yapmaya başliyor.
1200 sterlini biriktirip yemegi az yiyp kilo da veriyor.
107 bin sterlinle ev satın almiş..
ev bakim evi gibiymiş. eski yani kökten yenilemiş.
sifir bina gibi 160 bin sterline çikarmiş:)
tasarruf etmiş yani..:)
1200 sterlinle 500 sterlini spora vermiş..
az yiyip birikim yapıp inanilmaz kilo vermiş 70 kiloya düşmüş..:)
kadin daha 22 yaşında..:)
bence sizde öle yapın..
çikolata: 1 lra mi onu kumbaraya atıp birikm yapın..
öle düşünme sadece tasarruf etmeye çalış.

Allah bereket versin inşallah bütün çalışanlara ben de 5 ay ücretsiz izin kullandım da battık resmen o süreçte eşim hesaplamış, nisana mayısa benim maaşı hiç harcamadan toparlarsak iyi diyor yani... geçinmek gittikçe daha da zorlaşıyor ya... bebek bezini indirim takip et bu arada :) internette indirim oluyor bol bol, biraz daha hesaplı alabilirsin böylelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…