- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Hmm güzelmiş,diğeri yarım gram altın parası yav,insan kıyamaz vermeye:))Ya huu ne tarak mış lanet girsin :) valla yazlıktaydım alamadım 1 ay önce fahiş fiyattı dediğim mağazada, gerçi şu son aylarda bana göre tüm mağazalar da öyle, ama rivivera kadar zeki ve bilgili olamadığım için bim den bunu alabildim 30 tl ye :)
Hangi şampuanlar veriyorKiz ben sampuanin yaninda verilenlerden aliyorum. Bedava gibi dusunup mutlu oluyorumsampuanlar veriyor ya o beni beni baya goturuyor. Ben de tarak kaybetme durumu var. Aldigim tarak ertesi ay kayboluyor Tarak mühim mesele.
Elidor veriyor :)Hangi şampuanlar veriyorben bakarkörümdür biraz,özellikle aramazsam görmüyorum bazen:))
Bakayım ben de,ofçay 12 13 yıl önce güzel bir kupa vermişti,oğlum bebekti o zaman,elime aldıkça o zamanlar geliyor aklıma,seviyoruz promosyonları netekim:))Elidor veriyor :)
Promosyon sevilmez mi? Ürunu normalden fazla fiyata alip promosyonunu bedava aldim sanip mutlu oluyoruz neticedeBakayım ben de,ofçay 12 13 yıl önce güzel bir kupa vermişti,oğlum bebekti o zaman,elime aldıkça o zamanlar geliyor aklıma,seviyoruz promosyonları netekim:))
Çok tatlısınız :) , tüm promosyonları görür, görebilirsiniz inşallah.. Aminn.Bakayım ben de,ofçay 12 13 yıl önce güzel bir kupa vermişti,oğlum bebekti o zaman,elime aldıkça o zamanlar geliyor aklıma,seviyoruz promosyonları netekim:))
Aynen öyle,ganimet sanıyoruzPromosyon sevilmez mi? Ürunu normalden fazla fiyata alip promosyonunu bedava aldim sanip mutlu oluyoruz neticedeOlsun kucuk mutluluklar iyidir Bu arada o ofçay bardaklarından takim yapmisti annem de
Hahahha, kız sen de çok tatlısın,çemkirmeler filanÇok tatlısınız :) , tüm promosyonları görür, görebilirsiniz inşallah.. Aminn.
Valla kuzum zengin gibi görünüp fakir gibi yaşama bizimki de, boşver sen daha iyisin bu aralar herkes aynı dertten muzdarip yanlız değilsin inankiYa rabbi ya rabbi ne kadar fıkarayız yaavv ne haksızlık yavv noluyorr yavvvv
Ben niye bu kadar fıkarayım harbiden. Elimde hiç para tutamıyorum. Ayın sonundan 2 gün önce falan evden çıkacak param kalmıyor. Size gelirlerimi ve giderlerimi yazıyorum:
Gelirim 1400
Giderler : kirayla birlikte ev masrafları 750
Yol masrafı YOK
Yemek masrafı her gün okulda yediğim için 300 lira civarı
Geriye 350 lira kalıyor az gibi görünse de aslında benim için çok para. Yani zaten hep okulda ve işte oluyorum dışarıya haftada bikaç kez çıkıyorum onda da kahve parası sinema parası falan veriyorum. Dedim ki accık para biriktireyim de kendime bi kaban alayım bilek fıraydeyde siyah tüylü kapşonlu 5 yıllık montumun rengi artık kızıl kahve oldu.
Kendime fülüt alacak param bilene yok(
Öğlen yemeklerini de evden getiremiyorum çünkü yapamıyorum. Bi ara sandviç hazırlayayım dedim yarım somun ekmeğe kaşarı nasıl basmışsam artık hemen kilo aldımbaşka yemek de beceremiyorum öyle okula götürcek
Kederlendim öyle anlatayım dedim yorum yapmak zorunda değilsiniz
inşallah acilen zengin olurum, oluruz amin
KIsıtlı bütçenin sana en güzel yararı sigarayı bıraktırmış olması.öğrenciyim ama çalışıyorum da
İşverenlerim arada öğlen arası suşi falan sipariş ediyolar sağ olsunlar karnın doyuyo
Evet poşet taşıma işi gerçekten sıkıntı bi de bizim okulun sıralarının altı dar(derde bak) poşet haşır huşur ediyo
Tövbe ya rabbim hakikaten nasıl oluyor yauvvvparam yok diye sigarayı bıraktım ben
Gözlerim şimdi yerinden fırlayacak.Ya huu ne tarak mış lanet girsin :) valla yazlıktaydım alamadım 1 ay önce fahiş fiyattı dediğim mağazada, gerçi şu son aylarda bana göre tüm mağazalar da öyle, ama rivivera kadar zeki ve bilgili olamadığım için bim den bunu alabildim 30 tl ye :)
Millet soy ağacından bişey çıkar diye baya araştırmaya kalktı ya onu diyorum canımAy hayır neden ki
Okulda yediğin yemeğin fiyatı uygun zaten. 350 lira kahve ve sinema gibi harcamalar o da uygun. Benim merak ettiğim market ve faturaları nasıl ödüyorsun. Senin bu 350 liranın içinde olmasın sakın bunlar.Ya rabbi ya rabbi ne kadar fıkarayız yaavv ne haksızlık yavv noluyorr yavvvv
Ben niye bu kadar fıkarayım harbiden. Elimde hiç para tutamıyorum. Ayın sonundan 2 gün önce falan evden çıkacak param kalmıyor. Size gelirlerimi ve giderlerimi yazıyorum:
Gelirim 1400
Yol masrafı YOK
Geriye 350 lira kalıyor az gibi görünse de aslında benim için çok para. Yani zaten hep okulda ve işte oluyorum dışarıya haftada bikaç kez çıkıyorum onda da kahve parası sinema parası falan veriyorum. Dedim ki accık para biriktireyim de kendime bi kaban alayım bilek fıraydeyde siyah tüylü kapşonlu 5 yıllık montumun rengi artık kızıl kahve oldu.
Öğlen yemeklerini de evden getiremiyorum çünkü yapamıyorum. Bi ara sandviç hazırlayayım dedim yarım somun ekmeğe kaşarı nasıl basmışsam artık hemen kilo aldımbaşka yemek de beceremiyorum öyle okula götürcek
Ayy Allah iyiliğini versin kızYa rabbi ya rabbi ne kadar fıkarayız yaavv ne haksızlık yavv noluyorr yavvvv
Gelirim 1400
Yol masrafı YOK
Hissediyorum eveeeet görüyorum ..
Ülkeye fakirlik büyüsü yapılmış aman Allahım
5bine bozarım bu büyüyü ihtiyaçların .
- Bir süpürge ve otopark ..
Süpürgeyi üstüne vurup durucam ve puuuuf
Valla bizim halimizi görsen ağlarsın
Eve 3 bin giriyor ek girenler hariç ( eşimin mesaisi) ..
Birde bebeğimiz var ..
Bez 500 .
Kira 800 .
Mama ve ek besin 350 .
Mutfak bize 600.
Doğalgaz bu ay 400.
Elektrik 220 .
Su 90
Eee hiçmi kıyafet almayalım sadece ev içindemi yaşıyoruz bebeğim her ay büyüyor bir giydiği birdahaki ay olmuyor
eşim sigara kullanıyor ..
Ben hamilelikte mecbur işten çıktım ..
Her ay içeri girmekten kartlarla uğraşmaktan kına geldi .
Kredi kredi üstüne kredi hoooop olmadı o bitti tekrar kredi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?