- 10 Ekim 2014
- 33.009
- 148.762
- 798
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Yaa onu bunu bırakında çok ciddi anlamda korkuyorum ben artık yaa, bir tarak Allahın tarağı, hiç bir özelliği olmayan 80 TL, 90 TL.. Allah sonumuzu hayır etsin..Bu şartlarda birikimi düşünemiyorum..
Yaaa yemin ederim mig.. ta 80 mi 90 mı neydi alamadım, vallahi abartmıyorum.. Olanı söyledim sadece, siz nereden alışveriş yapıyorsunuz Allah aşkına, gerçekten bu fiyatlar nerede, söyleyin biz de oraya gidelim..Bu kadar güleceğinize.. Yönlendirin bizi de madem..Benim taragim 20 liraydi. Siz boyle diyince cidden 90 liradan asagi tarak mi kalmadi diye bir baktim da hala 10-15 liraya taraklar var. Herşey zamlandi evette şu kadar abartmasak
Yaaa yemin ederim mig.. ta 80 mi 90 mı neydi alamadım, vallahi abartmıyorum.. Olanı söyledim sadece, siz nereden alışveriş yapıyorsunuz Allah aşkına, gerçekten bu fiyatlar nerede, söyleyin biz de oraya gidelim..
Doğrudur rivavira, kusura bakmayın, şahsınızda özür diliyorum, İnternet sitelerini pek bilmiyorum, reelde karşılaştığım durumu paylaştım sadece, bu da abartı gelmiş, tekrar abarttığım için özür dilerim.. İyi akşamlar..hoşçakalın..Az once hepsiburada sitesi den baktim. Gratis, watsons hepsinde 10-20-30tl civari taraklar mevcut.
Sephoranin şu hacim vermeyi idda eden taragi bile 90tl degil. Kac kisi hepsiburadayi veya gratisi ömründe hiç duymamistir?
Butun taraklarin 90tl oldugunu zannetmek icin migrostan baska biyere gitmiyor olmaniz lazim ya da 90tllik taragi garipsemeyecek durumda olmaniz lazim.
Doğrudur rivavera, kusura bakmayın, şahsınızda özür diliyorum, İnternet sitelerini pek bilmiyorum, reelde karşılaştığım durumu paylaştım sadece, bu da abartı gelmiş, tekrar abarttığım için özür dilerim.. İyi akşamlar..
Bende migrostan bahsettim, öyle yerleri döven gülme imocisi şu anda nasıl yapılıyor bilemedimInternet sitesi olan sadece hepsiburada, digerleri "reel" magaza isimleriiyi aksamlar.
Ay hayır neden kiYaaa konu sahibiii çok tatlısın ya :) soy ağacını arastirdin mi
Çok tatlisiniz gülümsedi okurken. Eğer aradan dededen zengin değilseniz fakirlik pek geçmiyor maalesef. Herşeyi kendi yapmaya çalışan insanın ömrü didinmekle geçiyor . Ogrenci misiniz? Yine de iyi durumdasiniz bence is guc olup maaşa geçince ay sonuna 2 gun kala degil , maas yatar yatmaz faturasiydi kredisiydi ayni gun bitecek .bi ara gelin güzel bu sofra sereyim ben size kiyamam yaa öğrencilik günlerinde harley bot istemiştim kaç yıldır çalışıyorum hala sıra gelmedi
Evet poşet taşıma işi gerçekten sıkıntı bi de bizim okulun sıralarının altı dar(derde bakAh be size kalan 350 lira da az para ki nasıl arttıracaksınız
Illaki arttirmak istiyosaniz internet uzerinden altin hesabı açıp 50 lira 100 lira o ayki durumunuza gore altin alin. Bende çok işe yaradı birikim konusunda.
Staj yaparken de evde aksamdan salatami hazirlardim. domatesimi salataligimi marulumu dogrardim limonunu yagini koyardim. tuzunu da yiyecegim zaman ogle arasinda koyar yerdim. Yanina da duruma göre peynir zeytin meyve yogurt dolma vs. Koyardim. Sabahlari tasimasi biraz sıkıntı ama iyi oluyordu :)
Tövbe ya rabbim hakikaten nasıl oluyor yauvvvHissediyorum eveeeet görüyorum ..
Ülkeye fakirlik büyüsü yapılmış aman Allahım
5bine bozarım bu büyüyü ihtiyaçların .
- Bir süpürge ve otopark ..
Süpürgeyi üstüne vurup durucam ve puuuuf
Valla bizim halimizi görsen ağlarsın
Eve 3 bin giriyor ek girenler hariç ( eşimin mesaisi) ..
Birde bebeğimiz var ..
Bez 500 .
Kira 800 .
Mama ve ek besin 350 .
Mutfak bize 600.
Doğalgaz bu ay 400.
Elektrik 220 .
Su 90
Eee hiçmi kıyafet almayalım sadece ev içindemi yaşıyoruz bebeğim her ay büyüyor bir giydiği birdahaki ay olmuyor
eşim sigara kullanıyor ..
Ben hamilelikte mecbur işten çıktım ..
Her ay içeri girmekten kartlarla uğraşmaktan kına geldi .
Kredi kredi üstüne kredi hoooop olmadı o bitti tekrar kredi ..
Bende migrostan bahsettim, öyle yerleri döven gülme imocisi şu anda nasıl yapılıyor bilemedim,ama becerdim galiba, evet ben çok salağım, siz çok zekisiniz, hoşçakalın
Yaa alışverişe gittim, tarağa ihtiyacım vardı baktım fiyata 80 _90 TL arası migrosta, kalktım bunu paylaştım, alıntı yaptınız, yok şurada bu kadar, yok burada bukadar, o kadar olamaz abartıyorsunuz vs, ben örnek verdim, karşılaştığım şeyi söyledim sadece, herkes sizin gibi İnterneti yada "reel" sizin deyiminizle mağazaları takip edemez ben gördüğümü ve yaşadığımı söyledim, alıntı yapıp sanki ben salakmışım gibi örnek verip, muamele yapan sizsiniz, lütfen cevap vermeyin artık, zira daha fazla polemiğime giremicem. . Evet. Ben abarttım, tekrar kusura bakmayın, herkes sizin kadar zeki ve araştırmacı değil, iyi akşamlar, hoşçakalın.Yok yahu niye salak olasiniz. Sasirdim sadece...
Doğrudur rivavira, kusura bakmayın, şahsınızda özür diliyorum, İnternet sitelerini pek bilmiyorum, reelde karşılaştığım durumu paylaştım sadece, bu da abartı gelmiş, tekrar abarttığım için özür dilerim.. İyi akşamlar..hoşçakalın..
Yaa alışverişe gittim, tarağa ihtiyacım vardı baktım fiyata 80 _90 TL arası migrosta, kalktım bunu paylaştım, alıntı yaptınız, yok şurada bu kadar, yok burada bukadar, o kadar olamaz abartıyorsunuz vs, ben örnek verdim, karşılaştığım şeyi söyledim sadece, herkes sizin gibi İnterneti yada "reel" sizin deyiminizle mağazaları takip edemez ben gördüğümü ve yaşadığımı söyledim, alıntı yapıp sanki ben salakmışım gibi örnek verip, muamele yapan sizsiniz, lütfen cevap vermeyin artık, zira daha fazla polemiğime giremicem. . Evet. Ben abarttım, tekrar kusura bakmayın, herkes sizin kadar zeki ve araştırmacı değil, iyi akşamlar, hoşçakalın.
Ya huu ne tarak mış lanet girsin :) valla yazlıktaydım alamadım 1 ay önce fahiş fiyattı dediğim mağazada, gerçi şu son aylarda bana göre tüm mağazalar da öyle, ama rivivera kadar zeki ve bilgili olamadığım için bim den bunu alabildim 30 tl ye :)Kiz ben sampuanin yaninda verilenlerden aliyorum. Bedava gibi dusunup mutlu oluyorumsampuanlar veriyor ya o beni beni baya goturuyor. Ben de tarak kaybetme durumu var. Aldigim tarak ertesi ay kayboluyor Tarak mühim mesele.
Tamam, doğrudur, açıklamanız için teşekkür ederim, kızın konusunu da sabote ettik resmen, hakkını helal etsin..O kadar olamaz abartiyorsunuz demedim. Tabi ki olabilir hatta 90TLden daha fazla fiyati olan taraklarda bulabilirsiniz :) Sadece sanki 90tlnin altina tarak kalmamis gibi yazdiginiz icin abartmayin dedim. Herşeyin en pahalisi da var, ucuzu da...
Yanlis anlamissiniz.
Ya huu ne tarak mış lanet girsin :) valla yazlıktaydım alamadım 1 ay önce fahiş fiyattı dediğim mağazada, gerçi şu son aylarda bana göre tüm mağazalar da öyle, ama rivivera kadar zeki ve bilgili olamadığım için bim den bunu alabildim 30 tl ye :)
Yaaa bulamadım ne yapayım, önerileri kesinlikle dikkate alıcam, ama valla billa, tilla abartmadım, yaşadığımı anlattım sadece.. Hayat zor, hayat pahalı :) saçımızı zor tarıyoruz:)Bence guzel yani is gorur.30 bile cok bana gore. Tarak yani bu amaci belli. Islevi basit. 30 tl olacak kadar muhim bir arac degil bence. Sen yine de elidoru takip et sampuanla verileni al hem o yumusacik oluyor hem de bedava
Yaaa bulamadım ne yapayım, önerileri kesinlikle dikkate alıcam, ama valla billa, tilla abartmadım, yaşadığımı anlattım sadece.. Hayat zor, hayat pahalı :) saçımızı zor tarıyoruz:)
Ahhahhah alınmayın ya,siz gördüğünüzü,rivavira da gördüğünü söylemiş,alıntılamakta hakaret değil ki:))Yaa alışverişe gittim, tarağa ihtiyacım vardı baktım fiyata 80 _90 TL arası migrosta, kalktım bunu paylaştım, alıntı yaptınız, yok şurada bu kadar, yok burada bukadar, o kadar olamaz abartıyorsunuz vs, ben örnek verdim, karşılaştığım şeyi söyledim sadece, herkes sizin gibi İnterneti yada "reel" sizin deyiminizle mağazaları takip edemez ben gördüğümü ve yaşadığımı söyledim, alıntı yapıp sanki ben salakmışım gibi örnek verip, muamele yapan sizsiniz, lütfen cevap vermeyin artık, zira daha fazla polemiğime giremicem. . Evet. Ben abarttım, tekrar kusura bakmayın, herkes sizin kadar zeki ve araştırmacı değil, iyi akşamlar, hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?