Biri bana fakirlik büyüsü yaptırmış olabilir mi

Yaa onu bunu bırakında çok ciddi anlamda korkuyorum ben artık yaa, bir tarak Allahın tarağı, hiç bir özelliği olmayan 80 TL, 90 TL.. Allah sonumuzu hayır etsin..Bu şartlarda birikimi düşünemiyorum..

Benim taragim 20 liraydi. Siz boyle diyince cidden 90 liradan asagi tarak mi kalmadi diye bir baktim da hala 10-15 liraya taraklar var. Herşey zamlandi evette şu kadar abartmasak

Benim taragim 20 liraydi. Siz boyle diyince cidden 90 liradan asagi tarak mi kalmadi diye bir baktim da hala 10-15 liraya taraklar var. Herşey zamlandi evette şu kadar abartmasak
Yaaa yemin ederim mig.. ta 80 mi 90 mı neydi alamadım, vallahi abartmıyorum.. Olanı söyledim sadece, siz nereden alışveriş yapıyorsunuz Allah aşkına, gerçekten bu fiyatlar nerede, söyleyin biz de oraya gidelim..Bu kadar güleceğinize.. Yönlendirin bizi de madem..

Yaaa yemin ederim mig.. ta 80 mi 90 mı neydi alamadım, vallahi abartmıyorum.. Olanı söyledim sadece, siz nereden alışveriş yapıyorsunuz Allah aşkına, gerçekten bu fiyatlar nerede, söyleyin biz de oraya gidelim..

Az once hepsiburada sitesi den baktim. Gratis, watsons hepsinde 10-20-30tl civari taraklar mevcut.
Sephoranin şu hacim vermeyi idda eden taragi bile 90tl degil. Kac kisi hepsiburadayi veya gratisi ömründe hiç duymamistir?

Butun taraklarin 90tl oldugunu zannetmek icin migrostan baska biyere gitmiyor olmaniz lazim ya da 90tllik taragi garipsemeyecek durumda olmaniz lazim.

Doğrudur rivavira, kusura bakmayın, şahsınızda özür diliyorum, İnternet sitelerini pek bilmiyorum, reelde karşılaştığım durumu paylaştım sadece, bu da abartı gelmiş, tekrar abarttığım için özür dilerim.. İyi akşamlar..hoşçakalın..

Internet sitesi olan sadece hepsiburada, digerleri "reel" magaza isimleri iyi aksamlar.

öğrenciyim ama çalışıyorum da
İşverenlerim arada öğlen arası suşi falan sipariş ediyolar sağ olsunlar karnın doyuyo

Evet poşet taşıma işi gerçekten sıkıntı bi de bizim okulun sıralarının altı dar(derde bak ) poşet haşır huşur ediyo

Tövbe ya rabbim hakikaten nasıl oluyor yauvvv param yok diye sigarayı bıraktım ben

Yok yahu niye salak olasiniz. Sasirdim sadece...
Yaa alışverişe gittim, tarağa ihtiyacım vardı baktım fiyata 80 _90 TL arası migrosta, kalktım bunu paylaştım, alıntı yaptınız, yok şurada bu kadar, yok burada bukadar, o kadar olamaz abartıyorsunuz vs, ben örnek verdim, karşılaştığım şeyi söyledim sadece, herkes sizin gibi İnterneti yada "reel" sizin deyiminizle mağazaları takip edemez ben gördüğümü ve yaşadığımı söyledim, alıntı yapıp sanki ben salakmışım gibi örnek verip, muamele yapan sizsiniz, lütfen cevap vermeyin artık, zira daha fazla polemiğime giremicem. . Evet. Ben abarttım, tekrar kusura bakmayın, herkes sizin kadar zeki ve araştırmacı değil, iyi akşamlar, hoşçakalın.

Kiz ben sampuanin yaninda verilenlerden aliyorum. Bedava gibi dusunup mutlu oluyorum sampuanlar veriyor ya o beni beni baya goturuyor. Ben de tarak kaybetme durumu var. Aldigim tarak ertesi ay kayboluyor Tarak mühim mesele.

O kadar olamaz abartiyorsunuz demedim. Tabi ki olabilir hatta 90TLden daha fazla fiyati olan taraklarda bulabilirsiniz :) Sadece sanki 90tlnin altina tarak kalmamis gibi yazdiginiz icin abartmayin dedim. Herşeyin en pahalisi da var, ucuzu da...
Yanlis anlamissiniz.

Kiz ben sampuanin yaninda verilenlerden aliyorum. Bedava gibi dusunup mutlu oluyorum sampuanlar veriyor ya o beni beni baya goturuyor. Ben de tarak kaybetme durumu var. Aldigim tarak ertesi ay kayboluyor Tarak mühim mesele.
Ya huu ne tarak mış lanet girsin :) valla yazlıktaydım alamadım 1 ay önce fahiş fiyattı dediğim mağazada, gerçi şu son aylarda bana göre tüm mağazalar da öyle, ama rivivera kadar zeki ve bilgili olamadığım için bim den bunu alabildim 30 tl ye :)

Eklentiler

• IMG_20181116_020406.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 120
Tamam, doğrudur, açıklamanız için teşekkür ederim, kızın konusunu da sabote ettik resmen, hakkını helal etsin..

Bence guzel yani is gorur. 30 bile cok bana gore. Tarak yani bu amaci belli. Islevi basit. 30 tl olacak kadar muhim bir arac degil bence. Sen yine de elidoru takip et sampuanla verileni al hem o yumusacik oluyor hem de bedava

Bana göre öğlen okulda yediğiniz yemekten kısarsanız az da olsa rahatlarsınız.300 yerine 150 tl yemek masrafı yaparsanız istediğiniz birikim olur ozaman.Şimdi orada dışarda yemek çok normal ama ben şuan avrupadayım ve inanın herkes yemeğini evden koyuyor-öğrenci,öğretmen, avukat, dr aklınıza gelebilecek her meslekten kişiler.Yedikleri şey genelde sandviç.Haftasonu 4-5 çeşit dilim ekmek alırsınız(her gün farklı ekmekten sandviç yapınca sıkılmazsınını) buzdolabında 5-6 gün duraa birşey olmaz.Birkaç çeşit salam alın, kaşar marul vs.Bazen tost yapın, yanına elma, ayva türü meyve koyun .Ayrıca ek olarak şeri domates , dil peynir vs de olur.Hazıra can dayanmaz.Birde 1400 tl maaş için migos çok lüks .Bim , şok gibi marketlerde alışverişiniz %40 hesaplı olur.

Bence guzel yani is gorur. 30 bile cok bana gore. Tarak yani bu amaci belli. Islevi basit. 30 tl olacak kadar muhim bir arac degil bence. Sen yine de elidoru takip et sampuanla verileni al hem o yumusacik oluyor hem de bedava
Yaaa bulamadım ne yapayım, önerileri kesinlikle dikkate alıcam, ama valla billa, tilla abartmadım, yaşadığımı anlattım sadece.. Hayat zor, hayat pahalı :) saçımızı zor tarıyoruz:)

Yaaa bulamadım ne yapayım, önerileri kesinlikle dikkate alıcam, ama valla billa, tilla abartmadım, yaşadığımı anlattım sadece.. Hayat zor, hayat pahalı :) saçımızı zor tarıyoruz:)

Valla inanirim ben abarttigini dusunmuyorum. zira burasi Türkiye. Burda herşey normal Ben kapaliyim valla 2 gun taramasam da cok muhim degil

Ahhahhah alınmayın ya,siz gördüğünüzü,rivavira da gördüğünü söylemiş,alıntılamakta hakaret değil ki:))
Ben de iyice piyasayı düşüreyim,japon pazarlarında 3 5 tlye bile var valla billa:)
Ama plastik,yani hepimiz doğru söylüyoruz,kalite ve mekan farkı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…