- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi yellowbomb
-
yaa uzun boyluları böle ayak işleri içinde kullanabiliyorlar....kullanışlı hatunum sanırım
çok kısa olduğunumu düşünüon hayret ki ne hayret nasıl becerebilionuz bunu yaaa mesela ne oluyordu böle hissediosun istediğin yere mi uzanamıon topuklu giyince ay ne kısasın mı diyolar nasıl olduda 165 e çok kısa dedin banada öğret gerçekten canım yaa
çok kısa olduğunumu düşünüon hayret ki ne hayret nasıl becerebilionuz bunu yaaa mesela ne oluyordu böle hissediosun istediğin yere mi uzanamıon topuklu giyince ay ne kısasın mı diyolar nasıl olduda 165 e çok kısa dedin banada öğret gerçekten canım yaa
Bana göre çok çok çok kısasın.Çok dedim bak,mutlu olmalısın artık.bayanssulusmile
valla bence senin durumun daha hayret hani öyle bir anlatmissinki görende seni en az 1.80 falan zanneder bence 1.65 kisa yani neden sana insanlar uzunsun diyor anlamadim ne kadar olman gerekir 1.50 falanmi
mutfak dolabinin üst rafina sandalyeyle uzaniyorsam evet kisayim bana göre
Kısa boylular yarım toprağın altında der,öyle mi sanıyor acaba ?! ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
aaa oraya ben uzanıyorum aslında ama en üst katı diyorsan oraya erkeklerinde sandalyseinz uzanması mümkün değil
yüz kere sölicem kanat getirmedim 16 sayfadır uzun boyu bana sevdirecek olmadı konunun maksadı uzun boyun güzelliklerini konuşmaktı ama ben nediom bazıları ne dioeee 16 sayfanın sonunda kısa olduğuna kanaat getirdin mi? sempatiksalakcinni
çok fazla saçmaladığının farkındamısınakannehir
olabilir canım belki kısa olsam çirkin olucaktım iriyim ya vardır bir hayrırı yapılıyım demişsin canım 1 65 değil de 1 50 olsaydın o zaman kısa boylu tıknaz derlerdi sana.o zamanda kaba görünürdün.
kısasın yellow ben de kısayım kısayız yani canım bu böyle gerçekten böyle ama
Siteyle dalga geçmek kendi kendine eğlenmek için bu konuyu açtığını düşünüyorum, bu kaçıncı ya...
165 ile uzun olduğunu mu sanıyorsun?
Orta boylusun bunu kafana sok a.s
Ve artık bırak böyle şeyleri ya...
uzun deilsin kısa da deilsin..
yada belki tartışılır 1.65cm amaaaa,çok zeki olduğun kesin yellowcumyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?