biri bana "kısa boylusun" desin

Bana göre çok çok çok kısasın.Çok dedim bak,mutlu olmalısın artık.bayanssulusmile

hatta o bahsettigin babetleri giyince cücük gibi kaliyorum esimde sagolsun 1.90 topuklu giymeyide sevmem ben yaaaaaaaa benim durumum daha vahim mafoldumben

eee 16 sayfanın sonunda kısa olduğuna kanaat getirdin mi? sempatiksalakcinni

ırı yapılıyım demişsin canım 1 65 değil de 1 50 olsaydın o zaman kısa boylu tıknaz derlerdi sana.o zamanda kaba görünürdün.

kısasın yellow ben de kısayım kısayız yani canım bu böyle gerçekten böyle ama

Kısa boylular yarım toprağın altında der,öyle mi sanıyor acaba ?! ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

valla bence senin durumun daha hayret hani öyle bir anlatmissinki görende seni en az 1.80 falan zanneder bence 1.65 kisa yani neden sana insanlar uzunsun diyor anlamadim ne kadar olman gerekir 1.50 falanmi

mutfak dolabinin üst rafina sandalyeyle uzaniyorsam evet kisayim bana göre

aaa oraya ben uzanıyorum aslında ama en üst katı diyorsan oraya erkeklerinde sandalyseinz uzanması mümkün değil

yellow senin asıl inanman gereken konu şu ki buradan bir sonuç alamazsın.buradaki herkes cüce yazsada içinde yenmen lazım bir psikoloğa git.yoksa her buraya konu açarsın sen

Siteyle dalga geçmek kendi kendine eğlenmek için bu konuyu açtığını düşünüyorum, bu kaçıncı ya...
165 ile uzun olduğunu mu sanıyorsun?
Orta boylusun bunu kafana sok a.s
Ve artık bırak böyle şeyleri ya...

gerçektende kısasın bak ben 178 im 10 cmye kadar da topuklu giyebiliyorum psikolojim flnda geyet düzgün hani gerçekten çok uzun olsanda bunu sorun yapsan anlicam ama KISASIN SEN ...

uzun deilsin kısa da deilsin..
yada belki tartışılır 1.65cm amaaaa,çok zeki olduğun kesin yellowcumyerimseniben

:1hug:
eee 16 sayfanın sonunda kısa olduğuna kanaat getirdin mi? sempatiksalakcinni
yüz kere sölicem kanat getirmedim 16 sayfadır uzun boyu bana sevdirecek olmadı konunun maksadı uzun boyun güzelliklerini konuşmaktı ama ben nediom bazıları ne dio
çok fazla saçmaladığının farkındamısınakannehir

üfffffffffsengözlerimebaksanab ne desemCADIARZU
ırı yapılıyım demişsin canım 1 65 değil de 1 50 olsaydın o zaman kısa boylu tıknaz derlerdi sana.o zamanda kaba görünürdün.
olabilir canım belki kısa olsam çirkin olucaktım iriyim ya vardır bir hayr

kısasın yellow ben de kısayım kısayız yani canım bu böyle gerçekten böyle ama

tamam canım:1hug:

kesinlikle dalga geçiyor, ya da ciddi anlamda bozulmuş psikolojisi.. bu kadar insan kısasın dediği halde ters etki yapıyor arkadaşa.. allah yardım etsin ne diyelim.. :1closedeyes:

konu sahibi acaba kac yasindasin hanei ergenlikta falanmisin ergenlikteyken bize öyle derlerdi amannnn bu kiz ne kadarda uzamis ay bunun boyu cok uzun olacak
hep duyardik zamaninda hicte uzamadik 1.65 te tikandim kaldim

uzun deilsin kısa da deilsin..
yada belki tartışılır 1.65cm amaaaa,çok zeki olduğun kesin yellowcumyerimseniben

saol canım gerçekten zekimiyim..ama nasıl böle bir kanıya vardın gerçekten yazarmısın..halbuki ben bu konudan da müzderaptım hatta konum bile var anlama güçlüğü çekiyorum hiç akıllı ve kurnaz değilim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…