- Konu Sahibi yellowbomb
-
canım benim annen giyme mi dyor benimki gibigösterişten değil bebeğim yakışmıyor diyorlar resmen..topuklu kısa boylulara yakışıomuş olaya bak ya
tut ki uzun oldun.. eee nolucak????
bnm boyum da senin ldr olsaydı keşke....
benimde kızımında boylarımız 1.65cm topuklu ayakkabıylada gayet şık oluyoruz.ayrıca boyumuz tam ortada bir boy.bence çevrendekiler seni devamlı babetli gördükleri için yadırgıyorlar.bende uzun zaman spor ayakkabısı giymiştim,bir gün topuklu giyince kendimi balkondan bakıyormuş gibi hissettim,sırf ben değil arkadaşlarımda öyle söylemişlerdi,ama zamanla alıştık.yani diyeceğim göz aşinalığıyla ilgili. bence bu takıntı senin değil çevrendekilerin.sen onlara aldırma istediğin gibi takıl.
allah korusun ne uzunu
tutki kısa oldun ne olucak diyecektin heralde?
ah ah kısa olsam en önce topukluları kendimi iri hissetmeden giyebilmek olucak...10 cm bile giysem çıtı pıtı olucam ...bunlar olmayacak ama sorduğun için sölüyorum...yapacağım tek şey topuklu giyince uzun olan boyumu sevebilmek
Allah rızası için boyu uzun olan arkadaşlar uzun boyun güzelliklerini bir zahmet açıklayıversinler
ben çok kısayım bilmiyorum
uzunluk farklıdır, iri olmak farklı.. önce ikisi arasındaki farkı ayırın..
ve inanın şu an darmadağın olan psikolojiniz, fiziğinizden çok daha önemli.. yapısal bir sorununuz olabilir ama bunun boyunuzla bir ilgisi yok.. siz 1.20 bile olsanız iri bir yapınız varsa uzundan ziyade geniş durursunuz.. acil bir psikiyatr hem sizin hem çevreniz için çok yararlı olur... yerimseniben
giyme diyo ne gerek var diyo boyun zaten uzun diyo yıllaaarddırr her fırsatta söler. ama ben vazgeçmiom topuklu ayakkabıdan. aslında haklılar da ayak sağlığına ciddi zararları oluyor. sağlığım için sölenir annem. napim estetik duruyor hoş duruyo bayanssulusmile annenin yakışmıyo demesi de gösterişli duruyosun ya bacak boyu falan uzuyo dikkat çekici oluyosun ondan yakışmıyo diyodur.sen yakışmıyo deyip giyme diye
Bu arada 2-3 cm giyince bile devasa boyutlara ulaştığınıza göre, normalde pisipisi giyip geziyorsunuz galiba...
Malum, normal ayakkabılarda bile 2-3cm standart bir yükseklik var...
İlginç bir silüetiniz varmış cidden...
Takıntı yaptığınızı kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Psikolojinizin bozulduğunuda şayet bizle kafa bulmuyorsanız, yardım almanızda fayda var burda bukadar insanın sözleri sizi tatmin etmiyorsa psikolok desteği çözebilir sorununuzu.
tatmin edecekte asıl istediğimi yazan yok ondan böle konu uzuyor ve ben tatmin olmuyorum gibi görünüyor diğer konudada öle olmuştu..halbki bikaç güzel şey yazılsa takıntıdan kurtulup boyumla gurur duyarım saolsun bir arakadaş yazdı uzun boyun güzelliğini ve şuan içimde elbise giymek gelior çünkü arakadaş uzun boya elbise çok yakışır demiişt...işte kurtulunadabiliniyormuş..ama yazan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?