biri bana "kısa boylusun" desin

benimde kızımında boylarımız 1.65cm topuklu ayakkabıylada gayet şık oluyoruz.ayrıca boyumuz tam ortada bir boy.bence çevrendekiler seni devamlı babetli gördükleri için yadırgıyorlar.bende uzun zaman spor ayakkabısı giymiştim,bir gün topuklu giyince kendimi balkondan bakıyormuş gibi hissettim,sırf ben değil arkadaşlarımda öyle söylemişlerdi,ama zamanla alıştık.yani diyeceğim göz aşinalığıyla ilgili. bence bu takıntı senin değil çevrendekilerin.sen onlara aldırma istediğin gibi takıl.

canım benim annen giyme mi dyor benimki gibi gösterişten değil bebeğim yakışmıyor diyorlar resmen..topuklu kısa boylulara yakışıomuş olaya bak ya

giyme diyo ne gerek var diyo boyun zaten uzun diyo yıllaaarddırr her fırsatta söler. ama ben vazgeçmiom topuklu ayakkabıdan. aslında haklılar da ayak sağlığına ciddi zararları oluyor. sağlığım için sölenir annem. napim estetik duruyor hoş duruyo bayanssulusmile annenin yakışmıyo demesi de gösterişli duruyosun ya bacak boyu falan uzuyo dikkat çekici oluyosun ondan yakışmıyo diyodur.sen yakışmıyo deyip giyme diye

tut ki uzun oldun.. eee nolucak????

allah korusun ne uzunu
tutki kısa oldun ne olucak diyecektin heralde?
ah ah kısa olsam en önce topukluları kendimi iri hissetmeden giyebilmek olucak...10 cm bile giysem çıtı pıtı olucam ...bunlar olmayacak ama sorduğun için sölüyorum...yapacağım tek şey topuklu giyince uzun olan boyumu sevebilmek

Allah rızası için boyu uzun olan arkadaşlar uzun boyun güzelliklerini bir zahmet açıklayıversinler
ben çok kısayım bilmiyorum

Bu arada 2-3 cm giyince bile devasa boyutlara ulaştığınıza göre, normalde pisipisi giyip geziyorsunuz galiba...

Malum, normal ayakkabılarda bile 2-3cm standart bir yükseklik var...

İlginç bir silüetiniz varmış cidden...

Takıntı yaptığınızı kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Psikolojinizin bozulduğunuda şayet bizle kafa bulmuyorsanız, yardım almanızda fayda var burda bukadar insanın sözleri sizi tatmin etmiyorsa psikolok desteği çözebilir sorununuzu.

ama uzun boylu değilsin ki..hatta kilolu olduğunu düşündüm eğer öyleyse bu iri gösterebilir topukluda giyince bence zayıflamayı dene bilmiyorumkismile

ayy ablam ne güzel yazmışsın öle ağzından bal damlamış hem senin gözlerin ne güzel öle yaa maşallahhhh:):)
ablam evet hep babat giyiyodum ben hatta babetinde pisipisi tarzı olanlaını alıodum sıfır topuk yani..bu düşüncedeyken aniden topukluya geçiverince balkondan bakar gibi oldum arkadaşlar da bana yerden bakar gibi oldu saol ablacım güzel yorumun için

annenle teyzen seni uzun bulduklarından değil, yakıştıramadıklarından öyle diyorlardır. yanlış anlaşılmasın şöyle ki, çok abartı topuk mu giyiyorsun? abartılı topuklular çoğu zaman yadırgatıcı durabiliyor. birazcık az topuklu giy, babet giymen şart değil.

uzunluk farklıdır, iri olmak farklı.. önce ikisi arasındaki farkı ayırın..

ve inanın şu an darmadağın olan psikolojiniz, fiziğinizden çok daha önemli.. yapısal bir sorununuz olabilir ama bunun boyunuzla bir ilgisi yok.. siz 1.20 bile olsanız iri bir yapınız varsa uzundan ziyade geniş durursunuz.. acil bir psikiyatr hem sizin hem çevreniz için çok yararlı olur... yerimseniben

Allah rızası için boyu uzun olan arkadaşlar uzun boyun güzelliklerini bir zahmet açıklayıversinler
ben çok kısayım bilmiyorum

hah konusunun asıl amacı bu zaten ama bazı arkadaşlar ısrarla anlamıyor sussalar ne güzel olcakama konuşada bilirler ya hiç sorun değil

tabi farklı ama uzunlukta var tabi..psikolojim sadece bu konuda darmadağan ya allaha şükür ..psikoloğada sırf bu yüzdn gitmek istemiyorum yoksa çoktan gitcemde bide ilaç milaç vercek yokgerek yok okadar uzun boyun iyi yanlarını duysam yeer bana

aynen aynen "hele kızım yakışmıo" diyo ya ay ölüyom yagerek yok allah boy vermiş zaten diyor ..

evet normalde pisipsiis tarzı babet giyerdim sıfır topuk olanlardan...

tatmin edecekte asıl istediğimi yazan yok ondan böle konu uzuyor ve ben tatmin olmuyorum gibi görünüyor diğer konudada öle olmuştu..halbki bikaç güzel şey yazılsa takıntıdan kurtulup boyumla gurur duyarım saolsun bir arakadaş yazdı uzun boyun güzelliğini ve şuan içimde elbise giymek gelior çünkü arakadaş uzun boya elbise çok yakışır demiişt...işte kurtulunadabiliniyormuş..ama yazan yok

Sen çok enteresan birisin. Biri bana kısa boylu desin diyorsun 1.65 boyla kendini çok uzun zannediyorsun. 1.65 boyla sen uzunsan bir arkadaş konu açmış 1.80 im herkes boyumla dalga geçiyor diye o dev o zaman. Kısa boylu dememize gerek yok. Yeni kuşak gençlik içinde kısa bile kalırsın. Ama senin Tr standartlarında ortalama bir boyun var. Uzun falan değilsin ki kısa diyelim, daha önceki konunda da bu yönde yorumlar yapıldı şimdi de, hala beğenmiyorsun yorumları, hala uzun olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun, bence de çok takıntı haline getirmişsin, çok gereksiz. Biz 2x2 4 diyoruz sen ısrarla 3 diyorsun

senin takıntın birkaç şey yazmakla çözülmez canım.. uzun olmanın güzel taraflarını yazsak ne olucak? boyunu uzatmak için ameliyat mı olacaksın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…