biri bana "kısa boylusun" desin

kendini uzunmu sanıyorsun sen vallahi çok komiksin ,ben 1,82 yim ,sen kısasın hemdee çok ,ben sana tepeden bakarım ..

saçmaa bendee 1,70 im gayette topuklu giyiyorumm çokta hoş oluyoruz uzun olmuyoruz sen takma çevreni pek fazla :umursamaz:

1.65 uzun boylumu oluyo bence normal boy benim arkadaşım 1.80 ozaman onun boy kompleksine girmesi gerek
topuklu giydiğiniz zaman dahi uzun boylu göründüğünüzü düşünmüyorum
1.60 boyum ben kendime kısa diyorum

aynen aynen "hele kızım yakışmıo" diyo ya ay ölüyom yagerek yok allah boy vermiş zaten diyor ..

gördün mü bak! sorun sende değil,sorun çevrendekilerde.annen kendisi topuklu ayakkabı sevmiyorsa yada giymenden hoşlanmıyorsa,seni o şekilde caydırmaya çalışıyordur.1.65'lik boyumdan çoook,çokk memnunum.topuklulularımıda giyiyorum ohhhh deme keyfime.
ayrıca teşekkür ederim.

senin takıntın birkaç şey yazmakla çözülmez canım.. uzun olmanın güzel taraflarını yazsak ne olucak? boyunu uzatmak için ameliyat mı olacaksın??

Aaa öyle deme ofisim ne boy uzatması zaten 165 boyla yeteri kadar uzun dev gibi. Hey Allahım ya uzun boyun güzelliğinden bahsedecekmişiz 170-175 olsa bahsederdik selvi boylum diye türkü bilem çığırırdık sempatiksalakcinni

Uzun boyluyum. 1.72. Nir karışp da topuklu giyerim al sana 1.80 ve üzeri.. Başkasına sünepe suran kıyafetler bu boyda muhteşem durur. Hele inceysen çuval giysen dönüp bakarlar bu ne güzellik bu ne endam diye... Sevgilim 2 m. ye yakın.. Arkadaşlarımla genelde aynı boylardayız.. Bir de sürü halinde dolaşmaya çıktığımızı düşün etraf darmadağın oluyo bunlar ne uzun ne güzel hatunlar diye..Sen çevreni değişti seni kıskanıyolar...

( Boy kısmı doğru da diğerlerini arkadaş kendini iyi hissetsin diye yazdım ha.. Topma tutmayın beni sonra kendini beğenmiş diyekaydirigubbakcemile3)

Bu arada uzun boylu olduğum için gerçekten mutluyum.. Sosyal hayatın bu boy takıntın yüzünden etkileniyosa gerçekten ya psikoloğa gitmelisin ya da çevrene kulak asmamayı öğrenmelisin

uzun boyun avantajları
1 her girdiğin ortamda herkesin ağzı bir karış açık kalır aaa ne kadar uzun diye ilgi odağı olursun
2 kıyafet aldıgında paça kısalttırmak zorunda kalmazsın
3 anneciğine çok yardımın dokunur sevap kazanırsın nasıl mı
perdeleri yıkadıgı zaman uzun boyunun avatajı ile perdeleri asarsın
4 mutfakta tencere ararken dolaplarda sandalye kullanmak zorunda kalmazsın
daha da aklıma gelirse yazarım
5

Aman yaa dert ettiğiniz şeye bak ne kadar ilginç;
Allah sağlık versin yaa niye bu kadar takıyosunuz ki..
Ben de sizin boyunuza yakınım eşim de 190 a yakın
çok laf söyleyenler oldu,aranızda da bayağı bi fark var falan
ama umursamadım bile..
gönüller bir olsun
sağlık yerinde olsun,sağlıktan başkası yalannn...

1,65'lik boy ile (!) neler neler yapılmaz, değil mi?

hah süpersin.. evde kim nereye erişemezse ç.ağırılırsın.bir nevi ilgi odağı olursunyerimseniben

yaşın kaç bilmiyorum ama canım dış görünüşe takmışsın.
ben senden 2 cm uzunum.
üniv.topuklu giymeye başladım.
o zamanlar önüde yüksek uzun kalın topuklar vardı.
herneyse arkadaşlarım kısaydı ve çok iri kalıyordum yanlarında.
ama bana çok yakıştığını düşündüğüm için epey giydim.
sonra ayaklarım rahatsız olmaya başladı ve çok az topuk giymek zorundayım.
ben de birden düz ayakkabıya geçince kendimi kısa gibi hissetmiştim.
ama en önemlisi sağlık.
eğer çok göze batıyorsa topuklu giymen azar azar topuğu yükselt bence.

ayakkabının tarzıda önemli,bazıları ykışmıyor.

gelelim asıl konuya nerden çıkardın uzun olduğunu canım.
topukluyla anca normal görünürsün.
ben de topuklu giyerken kendimi hiç uzun hissetmedim.
hatta daha hoş ve güzel görürdüm kendimi.

Teologcum bu dediklerin epey uzunlar için geçerli yerimseniben

walla öyle gülüyorum ki anlatamam 1,65 im boy kompleksim var çok kısa hissediyorum kendimi üzülüyorum tarzında bişeyler söylemeni beklerken ısrarla uzun olduğunu söylemen gerçekten komik başka hiç bişey değil. hiç mi uzun boylu görmedik acaba düşünmeden edemedim :) 1,65 boy 60 kilo boyun kısa kilonda boyuna göre fazla. bu kadar basit daha fazla uzatma istersen pigmelerin olduğu bi kabilede falan mı yaşıyosun merak ettim herkes sana uzun diyo normal olur o zaman tabi öyle demeleri. Allahım başka dert vermesin ya komik walla başka hiç bişey değil.

hayır gerçekten bak sosyal çevrende bu şekilde dert yanarsan ciddi makara malzemesi olursun insanlara

göz var, izan var, akıl var, mantık var, var da var yani yellowbomb yav

yani şimdi sana sırf burada aslında istediğin uzun boylu muamelesini yapmak için 'yellow sen benden 1 cm uzunsun bana uzun boylu olmak nasıl bir duygu anlatır mısın?' mı diyeyim yani.

iri yapılıyım diyosun tamam iri yapılı olmanın dezavantajı çoktur ama inan bana olduğundan birkaç santim daha uzun görünmek bu dezavantajlardan biri değildir.

Canım bak önce şunu aklına sok.Biz 1.60 küsür boydakiler uzun değiliz.Normaliz :teytey:
Ben de senin gibi düşünüyorum ,evet topukluyla çevreye göre uzun oluyoruz çünkü 1,70in üzerine çıkıyoruz ama öyle dev anası gibi de olmuyoruz.İnsanlara yukarıdan bakıp tepesinde kaç tel saç var bakıp sayabilecek bir boyumuz yok kaydirigubbakcemile3

ben 165 e yakınım 55 kg yim.
ama topuklu ayakkabıdan nefret ederim
ancak özel günlerde...
sonuçta uzun değilim ama cüce de değilim.
kadında aşırı uzun boyu da hiç sevmem
erkeğe yakışır 180 üzeri bence...
şu boy takıntısını yenin artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…