- Konu Sahibi yellowbomb
-
belli olmaz çözülebilir..benim duygularım hassastır kurtulabilirim bundansenin takıntın birkaç şey yazmakla çözülmez canım.. uzun olmanın güzel taraflarını yazsak ne olucak? boyunu uzatmak için ameliyat mı olacaksın??
çok teşekkr ederim keşke etrafımdakiler hep senin gibi uzun olsa ozaman rahat rahat giyerdim evet sen bana tepeden bakarsın tabikide çünkü ben kısayım oleyyyyyyykendini uzunmu sanıyorsun sen vallahi çok komiksin ,ben 1,82 yim ,sen kısasın hemdee çok ,ben sana tepeden bakarım ..
yok canım fani dünya işerini ikindi zamanı için bırakmaya gittim..ama nefis işte yine döndüm malesef ee naparsı kurtulmaya çalışıorum takıntıdanelbise giymeye gitti sanırsam bayanssulusmile
teşekkürler ama ben genelde biyere uzanamayınca o yere uzanmak için erkeğe bunun daha yakıştığını düşünüormuzun boyun avantajları
1 her girdiğin ortamda herkesin ağzı bir karış açık kalır aaa ne kadar uzun diye ilgi odağı olursun
2 kıyafet aldıgında paça kısalttırmak zorunda kalmazsın
3 anneciğine çok yardımın dokunur sevap kazanırsın nasıl mı
perdeleri yıkadıgı zaman uzun boyunun avatajı ile perdeleri asarsın
4 mutfakta tencere ararken dolaplarda sandalye kullanmak zorunda kalmazsın
daha da aklıma gelirse yazarım
5
neler neler yapılmaz gnotiseavton...sır gibisin yahu..adım adım yorum yapıosun ama hiç faydan olmadı insan şu lafı duymamak için bir iki uzun boyun güzelliğini yazar yahu1,65'lik boy ile (!) neler neler yapılmaz, değil mi?
hah süpersin.. evde kim nereye erişemezse ç.ağırılırsın.bir nevi ilgi odağı olursunyerimseniben
hayır gerçekten bak sosyal çevrende bu şekilde dert yanarsan ciddi makara malzemesi olursun insanlara
göz var, izan var, akıl var, mantık var, var da var yani yellowbomb yav
yani şimdi sana sırf burada aslında istediğin uzun boylu muamelesini yapmak için 'yellow sen benden 1 cm uzunsun bana uzun boylu olmak nasıl bir duygu anlatır mısın?' mı diyeyim yani.
iri yapılıyım diyosun tamam iri yapılı olmanın dezavantajı çoktur ama inan bana olduğundan birkaç santim daha uzun görünmek bu dezavantajlardan biri değildir.
biri bana kısa boylusun desin diye başlık açmışsın 15 sayfadır herkes sana kısa boylusun diyo ama nedense sen kabul etmiyosun walla güldürdün beni ilginçsin vesselam
konu sahibi arkadaşa acıyorum gerçekten ne hallere düşmüşsün senin psikolojin şu sen kendini kısa hissediyosun ve burda insanlar sana dicekki aa cnm hiçde kısa değilsin boyun normal sende bundan mutlu olcaksın başka işinmi yok senin ya kısasın topuklu giysende standartlara yaklaşırsın ama yinede kısa olursun hadi topuklu giydin 1.70 oldun o da selvi sayılmaz normal bi boy ne yaparsan yap kısasınnkaydirigubbakcemile3
Yav bu yellovbomb'un konusunu okuya okuya bende kendimi kısa hissettim şimdi iyimi.
Kıskamıyım ya la ben.bilmiyorumkismile, topuklu giyebilirmiyimkinebenneyaptımki
Byum 1.68 ama ben kısayımohaoldumsmilekafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
belli olmaz çözülebilir..benim duygularım hassastır kurtulabilirim bundan
çok teşekkr ederim keşke etrafımdakiler hep senin gibi uzun olsa ozaman rahat rahat giyerdim evet sen bana tepeden bakarsın tabikide çünkü ben kısayım oleyyyyyyy
neler neler yapılmaz gnotiseavton...sır gibisin yahu..adım adım yorum yapıosun ama hiç faydan olmadı insan şu lafı duymamak için bir iki uzun boyun güzelliğini yazar yahu
valla 15 sayfadır sadece 2 kişi asıl istediğim şeyi söledi yani uzun boyun güzel yanlarını...yoksa 15 sayfa bu duymak istediğimle dolsaydı oo ben şimdiye kurtulduydum beşkide
hah biraz tatmin olabildim
belli olmaz çözülebilir..benim duygularım hassastır kurtulabilirim bundan
çok teşekkr ederim keşke etrafımdakiler hep senin gibi uzun olsa ozaman rahat rahat giyerdim evet sen bana tepeden bakarsın tabikide çünkü ben kısayım oleyyyyyyy
yok canım fani dünya işerini ikindi zamanı için bırakmaya gittim..ama nefis işte yine döndüm malesef ee naparsı kurtulmaya çalışıorum takıntıdan
teşekkürler ama ben genelde biyere uzanamayınca o yere uzanmak için erkeğe bunun daha yakıştığını düşünüorm
neler neler yapılmaz gnotiseavton...sır gibisin yahu..adım adım yorum yapıosun ama hiç faydan olmadı insan şu lafı duymamak için bir iki uzun boyun güzelliğini yazar yahu
yok yaa çevremde bunu dillendirmicem
valla 15 sayfadır sadece 2 kişi asıl istediğim şeyi söledi yani uzun boyun güzel yanlarını...yoksa 15 sayfa bu duymak istediğimle dolsaydı oo ben şimdiye kurtulduydum beşkide
hah biraz tatmin olabildim
ama erkek olmayınca bu işi orada bulunan uzun kişilere yaptırıyorlar malesef ne yani perdeler makinede mi durup kırışsın mı hemen asılmalı
yaw yellow sen bizle şeymi geçiyosun verdigin cevaplarla resmer tiye almışşın :)))Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ana yellow beni eksilemiş ne dedim la ben ...zemuszemuszemuszemus
e sende kendine uzun diyosun bende uzunsun dedim ..
alla alla ...:umursamaz::umursamaz:
Teologcum alıyorsun nalburdan bir merdiven kimseye muhtaç kalmıyorsun. kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
aa uzunboylular dururken merdivene ne ihtiyaç var canım
merdivene vereceği parayla kendini kısa gösterecek ayakkabı alır
ayni boydayiz seninle nedense bende boyumun cok kisa oldugunu düsünüp üzülürüm mesela kiz kardesim bana göre daha iri yapilidir kendimi onun yaninda cocuk gibi hissediyorum keske biraz daha uzun osaydim diye ic cekiyorum
senin durumunda baya ilgincmisbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?