biri bana "kısa boylusun" desin

biri bana kısa boylusun desin diye başlık açmışsın 15 sayfadır herkes sana kısa boylusun diyo ama nedense sen kabul etmiyosun walla güldürdün beni ilginçsin vesselam

konu sahibi arkadaşa acıyorum gerçekten ne hallere düşmüşsün senin psikolojin şu sen kendini kısa hissediyosun ve burda insanlar sana dicekki aa cnm hiçde kısa değilsin boyun normal sende bundan mutlu olcaksın başka işinmi yok senin ya kısasın topuklu giysende standartlara yaklaşırsın ama yinede kısa olursun hadi topuklu giydin 1.70 oldun o da selvi sayılmaz normal bi boy ne yaparsan yap kısasınnkaydirigubbakcemile3

Biri sana kısa boylusun mu desin ?
Bir değil yüzlerce kişi dedi zaten...
Başka bi sorunun olmadığına eminmisin sen .
Hem kısa boylu deyin diyorsun hem uzun boyun güzelliklerini anlatın bu nedir yaa.
Zaten uzun değilsin ok
De-ğil-sin vereliniortak

yellow yinemi sen ve boyun ...kaydirigubbakcemile3
anlaşılan bir önceki konunda yazılanlar seni pek tatmin etmemiş ..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
evet nan sen uzun boylusun degil topuklu giymek satılan magazaların bile önünden geçme ..kaydirigubbakcemile2
selvi boylum al yazmalım..

Yav bu yellovbomb'un konusunu okuya okuya bende kendimi kısa hissettim şimdi iyimi.

Kıskamıyım ya la ben.bilmiyorumkismile, topuklu giyebilirmiyimkinebenneyaptımki

Byum 1.68 ama ben kısayımohaoldumsmilekafamçokkarıştı:çok üzgünüm:

senin takıntın birkaç şey yazmakla çözülmez canım.. uzun olmanın güzel taraflarını yazsak ne olucak? boyunu uzatmak için ameliyat mı olacaksın??
belli olmaz çözülebilir..benim duygularım hassastır kurtulabilirim bundan
kendini uzunmu sanıyorsun sen vallahi çok komiksin ,ben 1,82 yim ,sen kısasın hemdee çok ,ben sana tepeden bakarım ..
çok teşekkr ederim keşke etrafımdakiler hep senin gibi uzun olsa ozaman rahat rahat giyerdim evet sen bana tepeden bakarsın tabikide çünkü ben kısayım oleyyyyyyy
elbise giymeye gitti sanırsam bayanssulusmile
yok canım fani dünya işerini ikindi zamanı için bırakmaya gittim..ama nefis işte yine döndüm malesef ee naparsı kurtulmaya çalışıorum takıntıdan
teşekkürler ama ben genelde biyere uzanamayınca o yere uzanmak için erkeğe bunun daha yakıştığını düşünüorm

1,65'lik boy ile (!) neler neler yapılmaz, değil mi?
neler neler yapılmaz gnotiseavton...sır gibisin yahu..adım adım yorum yapıosun ama hiç faydan olmadı insan şu lafı duymamak için bir iki uzun boyun güzelliğini yazar yahu

hah süpersin.. evde kim nereye erişemezse ç.ağırılırsın.bir nevi ilgi odağı olursunyerimseniben

yok yaa çevremde bunu dillendirmicem
biri bana kısa boylusun desin diye başlık açmışsın 15 sayfadır herkes sana kısa boylusun diyo ama nedense sen kabul etmiyosun walla güldürdün beni ilginçsin vesselam

valla 15 sayfadır sadece 2 kişi asıl istediğim şeyi söledi yani uzun boyun güzel yanlarını...yoksa 15 sayfa bu duymak istediğimle dolsaydı oo ben şimdiye kurtulduydum beşkide

hah biraz tatmin olabildim

Ay yok, kesin kanaat getirdim artık bu kız dalga geçiyorakannehir

Kuzum sen arafta kalıyon biraz. Bana göre uzunsun.

yaw yellow sen bizle şeymi geçiyosun verdigin cevaplarla resmer tiye almışşın :)))Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ama erkek olmayınca bu işi orada bulunan uzun kişilere yaptırıyorlar malesef ne yani perdeler makinede mi durup kırışsın mı hemen asılmalı

ana yellow beni eksilemiş ne dedim la ben ...zemuszemuszemuszemus
e sende kendine uzun diyosun bende uzunsun dedim ..
alla alla ...
:umursamaz::umursamaz:

yaw yellow sen bizle şeymi geçiyosun verdigin cevaplarla resmer tiye almışşın :)))Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

tiye mi almışım..dalgamı geçmişim anlamını bilmiomda dediğin şeyin..verdiğim cevaplar şuan içinde bulunduğum durumla ilgili kızlar ne diye dalga geçcem aman ya

ayni boydayiz seninle nedense bende boyumun cok kisa oldugunu düsünüp üzülürüm mesela kiz kardesim bana göre daha iri yapilidir kendimi onun yaninda cocuk gibi hissediyorum keske biraz daha uzun osaydim diye ic cekiyorum
senin durumunda baya ilgincmisbilmiyorumkismile

çok kısa olduğunumu düşünüon hayret ki ne hayret nasıl becerebilionuz bunu yaaa mesela ne oluyordu böle hissediosun istediğin yere mi uzanamıon topuklu giyince ay ne kısasın mı diyolar nasıl olduda 165 e çok kısa dedin banada öğret gerçekten canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…