- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
arkadasi ne cok suclamissiniz. bence her istedikleriyle hakli malesef hersey para olmus bu devirde.kim istemezki dört dörtlük bi nianlilik dönemi gecirmeyi ,herseyin iyisi olmayi.
bence arkadasim burada sana yazanlarin daha da cok icinde kalmiski bukadar acimasiz yorum yapiyorlar..
bende senin gibiydim nişanlı olmadan önce hiçbişeyi kafama taktığım yoktuki...nişanlanarak zaten ister istemez beklentiler içine giriyosunuz...Ne alakası var? Ben nişanlı bile değilim..
Tabiki ister dee kendisi yazmış arkadaş ; Nişanlımın işleri iyi değil diye..
bende senin gibiydim nişanlı olmadan önce hiçbişeyi kafama taktığım yoktuki...nişanlanarak zaten ister istemez beklentiler içine giriyosunuz...
beni anlamanız zor nişanlandıktan sonra herşey değişiyo hemde herşey....
merhabalar arkadaşlar...o kadar çok bunaldımki benimle aynı dertte olan arkadaşlar varmı bilmiyorum...nişanlımla 6 aylık bi tanışma süreci sonrası nişanlandık..nişanlım 3 kardeş..iki ablası var ikiside evli...evin tek çocuğu..haliyle çok değerli olur diye düşündüm ama çok yanıldım...
ilk sorunum nişanlımın maddi durumu benimki kadat iyi değil..onların sadece 3 katlı bi binaları var...ve kayınvalidem üste çatı katı yapmış çok küçük boğucu bi yer..orda kalmamam dedim çünkü benim şuan oturdğum ev dubleks eniş ferah...yapamam yeni gelinim eşyam sığmaz dedim hepsini getim çok boğcu..
neyse baya sorun oldu baktım nişanlım iki arada bi derde kalıyor tamam dedim...nişanımda ablaları çeyrek takmşlardı bunları ailem çok sorun etti...onlar tokatlı ben karslıyım..adetlerimiz çok farklı ama annesi herseyi bedavaya getirmeye çalşıyor...o yok bu yok..falan filan..nişanlım bazen çok etkileniyor...bu arada 2 ablasının maddi gücüde yerinde ama hiç el attıkları yok ..kimse beni aramıyo yada sormuyo bişeye ihtiyacın varmı diye...bunları takmıyım diyorum ama insanın elinde değil...
evin tek erkek çocuğu ama altınlar düğün vs hepsini nişanlıma yaptırma çabası içindeler...biz doğluyuz ve annem babam abimin eşini el üstünde tuttlar..çok ilgilendiler bi dedği iki edilmedi ama bu ilginin zerresi yok onlarda..
analamıyorum gerçekten geçtğimz bayramda biz büyüğüz önce siz gelin bayramlaşalım dediler ailem olmaz diyince ki benim bildiğimde gördüğümde kız tarfına hediye ile birlikte bayrama gelinir..neyse geldiler ama annesi ikide bir laf soktu büyüktük biz sizden falan diye...çok rahatsız oldum gerçkten..kendileri hiçbişey yapmıyolar..bayramlığımı,harçlğımı herseymi nişanlım yap2t3ı..bide kayınpederim 100 tl verdi elime..ne biliyim tuhaf oldum..normailmi sizce...nişanlımda 200 tl verdi bayram harçlığı güya...tamam bunlara takıldığım yok maddiyat önemli değil ama ba-na dokunan ellerinden geldiği halde en aza kaçmaları..nişanlımda ailesinin etkisi altında kalıyor...artk bıktım ona doğruları göstermeten..bu konu birdaha açılmasın diyorum sonra bi bakıyorum aynı konuyla karşıma gelmiş...o kadar yoruldumki...ama beni çok seviyor fakat ailesinin etkisi altında kalması yüzünden nişanı atmak istiyorum...ama bu durumu ailem kabul etmez...bizi resil etme herkese diyor...ben öğretmenim nişanlımda sigortacı..işleri pekte iyi gitmiyor...ama hep benden fedakarlık bekliyolar çok sıkıldım....sizce sabretmelmiyim..hersey yoluna girermi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?