- Konu Sahibi boncuk_nil
-
ben sogudum eminim.ama sevgilim benle evlenmeye mecbursun diyor.o ayrılmak istemiyor.benim vicdanım baskasıyla evlenirsem rahat olmıcak hiçbir zaman ama şimdiki sevgilimle evlenip mutsuz olmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.bakire olmadıgımı ne zaman söylemeliyim ilk tanıstıgım zaman mı söylemeliyim.
seni sen olduğun için sevecek birini bulursan sorun yaşamazsın
sen bir mal değilsin seni kimsenin sınıflandırmasına izin verme
oy anam oy..sen söylemesende gördüğüm duyduğum kadarıyla zaten erkekler tanıştıktan kısa bir süre sonra bunun merakını yaşıyolar. 5 senelik ilişki yaşadığını söylediğinde bakire olmadığını otomatikman düşünecektir. Erkekler başka bir erkeğin uzun süre bir şey yapmadan duramayacağına emin çünkü.
ben sogudum eminim.ama sevgilim benle evlenmeye mecbursun diyor.o ayrılmak istemiyor.benim vicdanım baskasıyla evlenirsem rahat olmıcak hiçbir zaman ama şimdiki sevgilimle evlenip mutsuz olmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.bakire olmadıgımı ne zaman söylemeliyim ilk tanıstıgım zaman mı söylemeliyim.
yaklaşık 5 senelik ciddi bir ilişkim var.sevgilimle 5 senedir devamlı birlikteydik.tam anlamıyla karı koca gibiydik diyebilirim.ama artık birbirimizden sogudugumuzu düşünüyorum ve ben ayrılmak istiyorum.ama korktugum sey daha sonra evlenecegim kişiyle daha önce cinsel ilişkiye girdigim için sorun yaşarmıyım.bakire olmadıgımı söylemelimiyim.en dogru zaman ne zaman olur.off kafam çok karısık yardım edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?