Biri bana yardm etsin ltfen

boncuk_nil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
63
1
86
Ankara
yaklaşık 5 senelik ciddi bir ilişkim var.sevgilimle 5 senedir devamlı birlikteydik.tam anlamıyla karı koca gibiydik diyebilirim.ama artık birbirimizden sogudugumuzu düşünüyorum ve ben ayrılmak istiyorum.ama korktugum sey daha sonra evlenecegim kişiyle daha önce cinsel ilişkiye girdigim için sorun yaşarmıyım.bakire olmadıgımı söylemelimiyim.en dogru zaman ne zaman olur.off kafam çok karısık yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
ıyi düşündün mü, soğuduğundan emin misin ?

Eğer sonra karşına çıkacağın erkek, böyle bir şeyi önemsemezse sorun yaşamazsın...

Ama bunun arkasında mertçe durmak zorundasın, böyle eğilip bükülerek olmaz...

seni sen olduğun için sevecek birini bulursan sorun yaşamazsın
sen bir mal değilsin seni kimsenin sınıflandırmasına izin verme

Bence önce ayrılmak isteyip istemediğine karar ver, ilerde düşünürsün karşındaki insana ne zaman ne şekilde açıklayacağını.

oy anam oy..sen söylemesende gördüğüm duyduğum kadarıyla zaten erkekler tanıştıktan kısa bir süre sonra bunun merakını yaşıyolar. 5 senelik ilişki yaşadığını söylediğinde bakire olmadığını otomatikman düşünecektir. Erkekler başka bir erkeğin uzun süre bir şey yapmadan duramayacağına emin çünkü.

ne demekmiş onunla evlenmeye mecbursun...:1shok:

yok öyle bir şey...istemediğin hiç bir şeye mecbur değilsin...

çağımızda bir zara önem atfedip kadınları aşağılamayan erkekler de mevcut, onlardan birine aşık olursun dilerim gelecekte...

sevgilim artık beni sevmiyor mu ??

Mesaj Linki
5 senelik bir iilişkim var.sevgilimi gerckten cok seviyorum onunla çok şeyi paylaştım.eskiden benimle çok ilgilenirdi msj atardı arar sorardı.ama artık günde 1 tane msj zor atıyor.aramıyor sormuyor.niye böyle yapıyorsun diorum 5 yıl olmus 15 günlük aşkmı yasıyorsun diyor.bir şey sordugum zaman basımı agrıtıyorsun artık diyor konusmuyor.sizce sebebi ne olabilir.nasıl davranmalıyım sasırdım.iyice soguttu beni kendinden.

buda diğer konun sen önce seviyormusun ayrılacakmısın ona karar ver
bi seviyorum diyosun ..diğerinde soğudum bırakıcam....

ilk olarak yeni bir ilişkiye başlar başlamaz pat diye ben bakire değilim diyemezsin heralde
tabi ki saklanmayacak bir durum bu ama uygun zaman ve ortamda söylenmeli bence
ilk olarak 5 yıllık bir ilişkin olduğunu söyleyebilirsin
ilişkinin gidişatına göre de bekaret konusunu
ama zaten senden bunu için vazgeçecek bir erkekse karşındaki ondan önce sen tekmeyi bas bence

seni sen olduğun için sevecek birini bulursan sorun yaşamazsın
sen bir mal değilsin seni kimsenin sınıflandırmasına izin verme

Bu sadece seni ilgilendirir. Karsina cıkacak insanla uygun zamanda konusursun.Bunun icin seninle beraber olmak istemezse sen isteme zaten. Kesinlikle evlenmek zorunda da degilsin. Bunu koz gosterip seni zorla iliskiye devam ettirmeye calismasi da cok yanlis bir davranis bence.

bence önce birlikteliğinizi sonlandırmak konusunda kesin kararı verip bu işi sonlandırın.siz şuan en son düşünmeniz gereken konuyu en başa almışınız.ilerde karşınıza çıkacak durumlar için varsayımlar yürütmek anlamsız.karşınıza nasıl biri çıkacak o kişinin değer yargıları nasıl olacak bilemeyiz ki.kimisi için hiç önemli olmazken kimisi için namus meselesi bu durum.bence şu durumda önemli olan sizin kendinizi nasıl mutlu hissedeceğiniz.ayrıca bu ne bir ayıp ne de eksiklik.bekaret kavramı kişiden kişiye farklı manalar taşır.sizin için ne kadar önemli olup olmadığı bence en önemlisi.

karşına çıkacak insanın anlayışına bağlı kısacası
karşına çıkacak insana bağlı bende
fakat sen 5 senelik ilişkinden soğuduğuna emin misin yani
bu kadar uzun bir ilişkiyi bitirmek
cesaret ister her ilişkide inişler ve çıkışlar olur sende
bu iniş ve çıkışlara bağlı olarak soğudugunu düşünüyor olamaz mısın
bence biraz zaman bırak herşeyi sonradan pişman olma

hayatım şuna emin olki 5 senelik bir ilişkiden çıkmış bir kadına hiçbir erkek sen bakire misin diye soracağını pek thmin etmiyorum, yani iş sadece bakirelik değilki farklı şekildede cinsel birliktelikler yaşamış olunabilir, ve sözkonusu 5 sene içindede bir erkeğin bunları yapmaya yeltenmemesi olası değil bence. karşına yeni çıkacak kişi için bakirelik önemli bir tabuysa zaten bakire olsan bile diğer cinsellik tarzlarınıda sorun eder kendine,sözün kısası el değmemiş birini ister. ama namuslu olmanın ölçütünün bakirelik olmadığını bilen erkek bunu sorun yapmaz, sonuçta 5 senelik bir ilişki var ortada, yani anormal olan, bu 5 senelik dönemde birşeyler yaşamak değil birşeyler yaşamamaktır, insan sevdiği kişiyi arzular,bunda yanlış bir şey yok. evet toplumda birçok erkek için bakirelik hala çok önemli bir vasıf, yani sırf bakire değil diye dünyalar iyisi,oturmasını kalkmasını bilen ve güzel olan birçok kadına evlenilecek kadın gözüyle değilde eğlenilecek kadın gözüyle bakılıyor. önemli olan kime denk geldiğin. ama malesef bakirelik hala çok öenmli bir tabu,namusu indirgedikleri en önemli imge.

birde şu dikkatimi çekti karıkoca gibi 5 sene bir yaşanmışlıktan bahsedip onu sevdiğiniz halde eskisi gibi davranmaması mesaj atmaması aramaması gibi şeylerden yakınmışınız.ama evlilikte böyle bir şey.zamanla ilişkiler monotonlaşır.bence siz hala resmileştirip adını evlilik koymadığınız kendinizi sevgili gördüğünüz için beklentiler büyük monotonluğu kabullenmiyorsunuz.en büyük aşkkın bile sonu evlenince kısmen bu.akıllıca düşünüp doğru kararı verin.

guselım daha bu ılıskın bıtmeden otekını dusunuosun once bı ne yapmak ıstedıgıne karar var 5senenın ardından bı nefes al yanı...

canım topluma uymak zorunluklarımız var tabi ama hayat bölede geçmezki eğer soğuduysan eminsen ayrılman senin iyi bir hayat yaşaman hakkın ama 5 sene az değil tabikide b,ir kere yaşıyoruz ama enbaşta anlık heveslre kapılmamak lazım buda hayatın sonu değil
eminim seni sen olarak anlayacak sevecek biri olur ve anlayış gösterir sadece bunun için soğuduğun biiryle ömür geçmez bence

Hali hazırda biri mi var ki henüz ilişkiniz sonlanmadan diğerine nasıl anlatıcam derdine düştünüz ?

Bu açtığınız kaçıncı konu ?
Diğer konularda sevgilim benimle ilgilenmiyor diye yakınıyordunuz,15 günlük sevgilimiyiz demiş hatta size.
Ee bu kadar soğuk davranan adam ayrılmak istemiyor demişsiniz bu konunuzda da.
Bir başka konuda ise,2 yıl önce sevgilimi başka kızlarla konuşurken yakaladım şimdi ona güvenmiyorum demişsiniz.
Kendinizle çelişiyorsunuz siz.
Önce bir kararlarınızdan emin olun bence.
Daha sonra mantıklı bir şekilde(!) düşünürsünüz ne yapacağınızı.

Bence sen başka birinden etkilendin, ve şuan sevigilin yerine onu düşünüyorsun, bu kişide sana sevgilinden daha yakın ve daha ilgili davranıyor ondan onla yeni bir başlangıç yapma hayalindesin.. Yoksa ne zaman söylenir ilişkiye girdiğim diye ısrarla bunu sormazdın. Arkadaşım şimdi farklı farklı insan var.. Bazısına söylersin sevinir niyeti iyi değildir zaten seni cinsel obje oalrak kullanır ardından da hevesini alınca ayrılır. Bazısı vardır hiç kimseyle ilişki yaşamamıştır, sevgilisininde kendisi gibi olmasını ister, her ilki birlikte yaşamak ister. Bazısı vardıri, huyu suyu düzgün olsun yeter diye düşünür. Yani ne zaman söyleyeceğinden öte nasıl bir insana söyleyeceğin daha önem taşıyor. İnsanları tanımak zor. Ama eğer ilk yazdığım cümlelerimdeki gibi birşey söz konusuysa ilişkini bir hiç uğruna ateşe atma. İyi düşün..

sen daha ne istediğini bile bilmiyorsun....
önce ilişkini bitir sonra bunu düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…