- Konu Sahibi boncuk_nil
-
eşimle evlenmeden önce ben de karı koca gibi yaşadım..
tabiki herşey her zaman tozpembe olmuyor..iyi günüde oluyor kötü gününde..aynı evli insanlar gibi..
ama ben sıkıldım ayrılmak istiyorum mantığını anlayamıyorum..ne demek sıkıldım?
o zaman bunun sonu yoktur bir sonrakinden de sıkılıp ayrılırsın bir sonrakinden ve daha sonrakilerden de...
ha mantığına yatmıyordur ters bir hareketini gördün hiç düşünmeden ayrıl beraber olmuşsun olmamısın hiçbir önemi yok..bu senin hayatın...
ama bişeyler yaşamışsın artık bunun pişmanlığını duyman yersiz...ya pişman olma ya da pişman olacağın şeyler yapma...
mutsuzsan da ayrıl ama ayrılırken bir sonraki adımın planını yapma..akışına bırak ama düşünmeden de hareket etme..
Saklanacak bir şey yok.. Bir ilişki yaşamışsın ve bitmiş.. Bu kadar basit.. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.. Geçmişini öğrenmek isteyene oturur bir güzel anlatırsın.. Seni geçmişin için kabul etmeyecek adamla zaten işin olmamalı.. Zar için mi evlenecek seninle? 1 kilo soğan al, eline ver.. Bol bol zar var onda..
bence cok iyi düşün bir hata yapmıssın cunku...bunu kabul edicek türkiyede cok insan yok cok nadir..hayatın heba olur..bence ilişkine şans vermelisin..bu herkezin kaldırabilcegi bir olay degil cunku..ama sen cok rahatsın cok sasırdım bu durumaa..acaba erkek arkadasının senden uzaklastıgını düşündügün için mi böyle düşünüyorsun..bek bir anlam veremedim ben bu işe....
Saklanacak bir şey yok.. Bir ilişki yaşamışsın ve bitmiş.. Bu kadar basit.. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin.. Geçmişini öğrenmek isteyene oturur bir güzel anlatırsın.. Seni geçmişin için kabul etmeyecek adamla zaten işin olmamalı.. Zar için mi evlenecek seninle? 1 kilo soğan al, eline ver.. Bol bol zar var onda..
24 yaşındayım.4 cü senemizde ilişkiye girdik zaten.4 sene hiç bşy yapmadık.ne olduysa bir anda oldu işte.klava:
sevgilim içinde bekaret önemliydi 3 sene aynı evi paylaştık hiçbir zaman cinsellikte ileriye gitmek istemedi.4 cü senedede kazayla oldu diyebilirim.sevgilimin bana yaptıgı şey nasılsa benimsin gözüyle bakıp artık benimle ilgilenmeyi kesmesi.her zaman benden ayrılamazsın diyor.
sevgilim içinde bekaret önemliydi 3 sene aynı evi paylaştık hiçbir zaman cinsellikte ileriye gitmek istemedi.4 cü senedede kazayla oldu diyebilirim.sevgilimin bana yaptıgı şey nasılsa benimsin gözüyle bakıp artık benimle ilgilenmeyi kesmesi.her zaman benden ayrılamazsın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?