Biri bana yardm etsin ltfen

Canim bence o senin tapunu almis gibi hisediyor yani bu kiz artik benim ne yapsamda benim yanimda gibisinden bakireligini verdigin icin bencil bunlar erkek deyilmi ya simdi bu adam daha siz sevgiliyken boyle yapiyorsa eh canim evlendiginiz zaman nolcak?bakirelige s'en onem verdigin icin o boyle yapiyo yani benden ayrilamaz ama onemli olan senin ne hisetigin bence iyi dusun tasin ver kararini yaptigin bir hata yuzunden cekme bunun kahrini

Yaptığından pişman olmamalısın canım..
Ve o dediğin erkeklerde mevcut.Naılsısa artık benim deyip ilgisizleşiyorlar
Arkadaş ortamında çok yaşadım ama doğru bir davranış değil..
İstemiyorsan hiçbirşeye de mecbur değilsinlmaz:
Karşındak kişiye tabiki herşeyi anlatacaksın seni kabul eden öyle edecek
Ama o zaten karşındaki kişiye güvendiğin zaman olmalı..
Ve bu tarz meseleleri sorun etmeyen bir insan olucak:1closedeyes:

yeni bir ilişkinin başında söylemek de ne demek tatlım şaşırma lütfenyasakkelimene diyeceksin,merhaba ben ....ve bakire değilim mi? kimseye böyle bişeyin açıklamasını yapmak zorunda değilsin bu 1,biriyle evlenme yolunda ilerleyeceksen bazı şeyler kendiliğinden ortaya çıkar zaten bu 2,yaptığın şeylerin arkasında durmalısın bu da3şakkıdı

yeni bir ilişkiye basladıgında bence hemen söyleme belki 1 ay sonra ayrılacaksın ne gerek var ilişkin ciddi bir boyut kazanırsa anlatırsın öyle hemende anlatılacak bir konuda değil

bence ii dusun bende sevgilimle 8 senedir birlikteyim zaman zaman tartısmalarımız oluyor ama genede onu ilk gunkı gibi seviyorum belki daha bile cok ...bence ii dusun ve karar ver

bu arada bence namus 2 bacak arasında degil

söyledkleri gbi.. namus sadece bi zardan ibaret deildir.. ki senin böyle bi korkun oluosa yani yeni baslıycaın birine bunu acıkladıında yadırganmak yada .. frklı bi sekilde bakılması.. sana göre cevrene aile yapına vesaire.. kızlıın cok onemli bi konumda.. neden buna izin verdnki o zaman sınırlarını cizmen gerekirdi sonunda böyle düsüneceksenn .. ve söyle de bişey var düsünki ayrılmadın cok güzel hersey ama ölüm kme ne zaman gelceği belli olmaz sevgiline bişiy olduunda yine sen bakire deilsin hayatına biri giricek.. bu kdar büyütüceksen bunu senin icin onemlyse bekaretin -ki bekaret hersey deildir-
pişman olmıycaınn seyler yasamalıydın ..
smdi yapabilceğin dimdik durabilmek ilşkini bitirsen bile kndni ifade edebilmek hayatına giren insan seni sen olduun icin sever ztn kız olduun için yda kadın olduun icin deil .. bence böyle bi ayrıma girmez...
kararını ver ve güclü ol bence..

vallaha arkadaşım madem evlenmeden girdin bu yola, bundan sonrası ne olucak diye düşünmen bence çok mantıksız.senin için ne doğruysa öyle devam et

5 yıldır karı koca gibiysen cinsel ilişki yaşadığını söylemelisin yeni ilişkinde ama bence tekrar gözden geçirsen konuşsan sevgilinle yani heycanınız bitmiş olabilir bu demek değil ki aşk biti.

bu yaptıgının arkasında yalansızca mertce durabilirsen kimse sorun etmes ama hile hurdaya basvurmadın sürece

bence en güzel şey dogruları anlatman olur başka birisiyle evlenmeyi düdünürsen tabiki söylemelisin derim.. allah yardımcın olsun..

İstemiyorsanız,zorla güzellik olmaz.
Bitirin ve zamana bırakın
Bundan sonraki ilişkide yapacağınız açıklama için çok erken düşünmeye başlamışsınız.
Belkide karşınıza öyle bir insan çıkarki,siz açıklama yapmadan o bu tip şeyleri önemsemediğini söyler.
Önce istemediğiniz ilişkiyi noktalayın,sonrasını düşünmek için erken bana göre şu an.

bütün hayatını sevmediğin birinle zehir edemessin.doğru karar ayrılman bence .Nolursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…