- Konu Sahibi boncuk_nil
-
yaklaşık 5 senelik ciddi bir ilişkim var.sevgilimle 5 senedir devamlı birlikteydik.tam anlamıyla karı koca gibiydik diyebilirim.ama artık birbirimizden sogudugumuzu düşünüyorum ve ben ayrılmak istiyorum.ama korktugum sey daha sonra evlenecegim kişiyle daha önce cinsel ilişkiye girdigim için sorun yaşarmıyım.bakire olmadıgımı söylemelimiyim.en dogru zaman ne zaman olur.off kafam çok karısık yardım edin lütfen.
yaklaşık 5 senelik ciddi bir ilişkim var.sevgilimle 5 senedir devamlı birlikteydik.tam anlamıyla karı koca gibiydik diyebilirim.ama artık birbirimizden sogudugumuzu düşünüyorum ve ben ayrılmak istiyorum.ama korktugum sey daha sonra evlenecegim kişiyle daha önce cinsel ilişkiye girdigim için sorun yaşarmıyım.bakire olmadıgımı söylemelimiyim.en dogru zaman ne zaman olur.off kafam çok karısık yardım edin lütfen.
bence cok iyi düşün bir hata yapmıssın cunku...bunu kabul edicek türkiyede cok insan yok cok nadir..hayatın heba olur..bence ilişkine şans vermelisin..bu herkezin kaldırabilcegi bir olay degil cunku..ama sen cok rahatsın cok sasırdım bu durumaa..acaba erkek arkadasının senden uzaklastıgını düşündügün için mi böyle düşünüyorsun..bek bir anlam veremedim ben bu işe....
bazı arkadslar yeni birinimi buldunuz demişsiniz.böyle birşey yok.ben zaten bundan sonra evlenirsem görücü usuluyle evlenmek istiyorum ki korkum bu yüzden.eger görücü usuluyle tanıstıgım kişi kabul etmeyip olay aileme gelirse kötü olur.onu düşünüyorum
Canım böyle düşünmen çok normal ama arkadaş zaten kötü bi psikoloji içinde, bence bu şekilde etkileme.. Benim kesinlikle bekaret aramayan 2 erkek arkadaşım var, eğer severek 1-2 kişiyle beraber olduysa, bunu çirkinleştirip her önüne gelenlere beraber olmadıysa saygı duyarım, benim için onun kişiliği önemli tabii ki sevdiğim için evlenirim diye düşünüyolar. Ayriyeten de ben bakireyim eşim de bakir olmalı diyen bir kız arkadaşım var -tatlicadiarzu-
Tek tuhaf olan benim arkadaşlarım değildir heralde diyorum..
Onu hiç umursamayan biriyle sadece birlikte oldu diye evlenmesini söylemek hata olur.
sevgilim artık beni sevmiyor mu ??
Mesaj Linki
5 senelik bir iilişkim var.sevgilimi gerckten cok seviyorum onunla çok şeyi paylaştım.eskiden benimle çok ilgilenirdi msj atardı arar sorardı.ama artık günde 1 tane msj zor atıyor.aramıyor sormuyor.niye böyle yapıyorsun diorum 5 yıl olmus 15 günlük aşkmı yasıyorsun diyor.bir şey sordugum zaman basımı agrıtıyorsun artık diyor konusmuyor.sizce sebebi ne olabilir.nasıl davranmalıyım sasırdım.iyice soguttu beni kendinden.
buda diğer konun sen önce seviyormusun ayrılacakmısın ona karar ver
bi seviyorum diyosun ..diğerinde soğudum bırakıcam....
Canım böyle düşünmen çok normal ama arkadaş zaten kötü bi psikoloji içinde, bence bu şekilde etkileme.. Benim kesinlikle bekaret aramayan 2 erkek arkadaşım var, eğer severek 1-2 kişiyle beraber olduysa, bunu çirkinleştirip her önüne gelenlere beraber olmadıysa saygı duyarım, benim için onun kişiliği önemli tabii ki sevdiğim için evlenirim diye düşünüyolar. Ayriyeten de ben bakireyim eşim de bakir olmalı diyen bir kız arkadaşım var -tatlicadiarzu-
Tek tuhaf olan benim arkadaşlarım değildir heralde diyorum..
Onu hiç umursamayan biriyle sadece birlikte oldu diye evlenmesini söylemek hata olur.
arkadslar hepinizin yorumları için tşkr ederim.benim hayatımda ilk aşık oldugum ilk çıktıgım kişiydi sevgilim ve gercekten onun için cok fedakarlık yaptım başından beri evlencegim kişiydi ama hata yapmısım.ben artık aşkmış sevgiymiş istemiyorum.sadece mantık evliliği yapmayı düşündügüm için bakireleği kafama takmıştım.ama yazılanları okuduktan sonra boşuna takmışım kafama.sevgilimle ilişkimize 15gün ara verdik.eger kendisini düzelmezse bu iş biter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?