Biri geciyor desin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Neden herkes cok guclusun oo cok iyisin iyi gordum seni deyip duruyor. Degilim iste iyi falan. Icimde kopan onca sey var hala herkes boyle diyor.

Bu pismanliklar bu acilar ne zaman gececek, ne zaman..

Konuyu bilmiyorum,derdiniz pişmanlığınız neyse umarım en kısa zamanda geçermutlu olursunuz.
ama söz konusu pişmanlıksa o duyguyu çok iyi bilirim üzgünüm geçmiyor kolay kolay ...
Çok acıtıyor insanın canını şu dünyadaki en kötü duygu diyebilirim pişmanlık için.

Neden herkes cok guclusun oo cok iyisin iyi gordum seni deyip duruyor. Degilim iste iyi falan. Icimde kopan onca sey var hala herkes boyle diyor.

hemen gecmez zaten canım gecemez emin ol zaman yavaş yavaş merhem olmaya başlayacaktır yaralarına

hemen gecmez zaten canım gecemez emin ol zaman yavaş yavaş merhem olmaya başlayacaktır yaralarına

Biliyorum ama herkes cok iyisin cok iyi gordum cok guclusun deyip duruyo iyi hissetmiyorum ki.. neden boyle diyolar, anlamiyolar.

En kotu, en sacma ve en gereksiz duygu. Degistirilemeyecek seyler icin uzulmek demek pismanlik. Ya bakis acini degistireceksin ya da kabulleneceksin ikisini de yapamayinca uzuluyor insan

Biliyorum ama herkes cok iyisin cok iyi gordum cok guclusun deyip duruyo iyi hissetmiyorum ki.. neden boyle diyolar, anlamiyolar.

çünkü su anda senin bu kararlı durusun güçlü oldugunun göstergesidir canım insanlar seni daha cok dış bakımdan yani dış görüntüden daha fena hallerde olacagını düşündüler ama sen ne kadar için acısada dik durmaya çalışıyorsun iyi olmaya bilirsin ama iyi olcaksın sen bunu coktan hak ettin canım

Sana güç vermek için öyle diyorlar just, unutamazsin atlatamazsin demeleri daha kötü olmaz mi?
Tabiki zor bir dönemdesin iniş çıkışların var, acını çekip biten ilişkin için yas tutman gerekiyor. Birşey olmamış gibi devam etmeni beklemiyor hiç kimse...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az gülseniz bileee aaaa unutmuş bile.. yada sanki ben yaşadım onca şeyi diyenler cok olur maalesef... türk insanın yapısında var dedikodumu deriz yoksa boş bogazlıkmı kestiremiyorum şuan için. Ama boşverin öyle sansınlar... zamanla gecicek içinin acımasıda gecicek sadece biraz zaman. Sezen aksunun şarkısıda vardı. Sadece biraz zaman diye.

yaşamayan bilmez, bilmeyen de anlamaz. kimseler anlamaz, bir başına yaşarsın o fırtınaları. onlar oo çok iyisin dedikçe ya da hiçbir şey yokmuş gibi davrandıkça en sevdiklerin bile yabancı gelir sana, içinde öfkeler birikir. gerçi teselli etseler bile öyle olacaktır. derin yaşıyoruz bazen, kimseler inemiyor oralara. işin içinden çıkamayınca neden bu kadar yalnızız ki dersin, küfredersin.

En kotu, en sacma ve en gereksiz duygu. Degistirilemeyecek seyler icin uzulmek demek pismanlik. Ya bakis acini degistireceksin ya da kabulleneceksin ikisini de yapamayinca uzuluyor insan

O kadar doğru söylemişsiniz ki o kadar yerinde bir söz ki...
Sürekli söylüyorum kendime oldu bitti geçmişle yaşama hata yaptın ama bitti önüne bak o günleri getiremezsin
ama olmuyor olmuyor...

Kimse bilmez icimizde ne firtinalar koptugunu..hepimizin pismanliklari hatalari oldu bu hayatta ama tek gecen zaman..bunlar yasanmisliklarda kaliyo aci bi hatira gibi..birakin sizi guclu bilsinler..hersey gibi bunlarda bi zaman sonra unutulucak ama hatirlandiginda keskeler gelicek cumlenin basina..ama gecicek emin olun gecicek ve unutulucak..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsanoğlu yalnızdır zaten kendi içinde bunu hep savunurum ben
annen, baban, kardeşlerin, eşin, çocukların, akrabaların...
kocaman bir sülalesi çok iyi dostları da olsa insan yalnızdır
en basiti elimizi kestiğimizde o acıyı bizden başka kimse hissediyor mu hissetmiyor
o andaki acıyı yalnız biz biliyoruz annelerimiz bile o acıyı bizim hissettiğimiz gibi hissedemiyor
o an çektiğin acıyı bir sen bir de Allah biliyor
en basit örneği bu
ve dediğiniz gibi aynısını yaşamadan karşıdaki insanın ne çektiğini anlamak imkansız "seni anlıyorum" diyoruz ama boş o sözler, yalan anlaşılmıyor
"Damdan düşenin halini damdan düşen bilir" diye boşuna söylememişler.

Son düzenleme:

Gecmiyor diniyor, eskisi kadar acıtmıyor. Yara kabuk bağlıyor.

Disa yansitamiyorum belki de hep sen sakrak duruyorum cunku icim uzulse de derdim var diyemiyorum pek gundelik hayatta

Belki oyle deseler de bozulurdum aslinda haklisin ben biraz da anneme sitem ettim bu konuda ben gelir yanima diye bekliyordum tabi genc kiz kardesim isi falan var birakip gelemez ama telefonda aglayinca uzulcek bisey yok sen iyisin cok iyisin vs iyi olsam aglar miyim sen gel diyo bi de nasil gidiyim pazar gorevliyim of. Cok yalniz hissediyo iste insan bazen boyle ne soylense alinacak gibi oluyo

Geçiyor merak etme arkadaşım.
Acıtsa da ağlatsa da bir gün geçiyor.
Bol sabır ve bol dua lütfen..
Yüreğim seninle..

Anneme kizdim ben aslinda itiraf ediyorum yanima gelir saniyodum yalnizim cunku burda onu ariyorum.

Edit: onu derken annemi yani

Son düzenleme:

Aslinda kendilerince iyi bisey yaptiklarini dusunuyolar kizmak dogru olmaz ama insan sinir oluyor uzgunken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…