Neden herkes cok guclusun oo cok iyisin iyi gordum seni deyip duruyor. Degilim iste iyi falan. Icimde kopan onca sey var hala herkes boyle diyor.
Bu pismanliklar bu acilar ne zaman gececek, ne zaman..
hemen gecmez zaten canım gecemez emin ol zaman yavaş yavaş merhem olmaya başlayacaktır yaralarına
Konuyu bilmiyorum,derdiniz pişmanlığınız neyse umarım en kısa zamanda geçermutlu olursunuz.
ama söz konusu pişmanlıksa o duyguyu çok iyi bilirim üzgünüm geçmiyor kolay kolay ...
Çok acıtıyor insanın canını şu dünyadaki en kötü duygu diyebilirim pişmanlık için.
Biliyorum ama herkes cok iyisin cok iyi gordum cok guclusun deyip duruyo iyi hissetmiyorum ki.. neden boyle diyolar, anlamiyolar.
En kotu, en sacma ve en gereksiz duygu. Degistirilemeyecek seyler icin uzulmek demek pismanlik. Ya bakis acini degistireceksin ya da kabulleneceksin ikisini de yapamayinca uzuluyor insan
yaşamayan bilmez, bilmeyen de anlamaz. kimseler anlamaz, bir başına yaşarsın o fırtınaları. onlar oo çok iyisin dedikçe ya da hiçbir şey yokmuş gibi davrandıkça en sevdiklerin bile yabancı gelir sana, içinde öfkeler birikir. gerçi teselli etseler bile öyle olacaktır. derin yaşıyoruz bazen, kimseler inemiyor oralara. işin içinden çıkamayınca neden bu kadar yalnızız ki dersin, küfredersin.
Neden herkes cok guclusun oo cok iyisin iyi gordum seni deyip duruyor. Degilim iste iyi falan. Icimde kopan onca sey var hala herkes boyle diyor.
Bu pismanliklar bu acilar ne zaman gececek, ne zaman..
çünkü su anda senin bu kararlı durusun güçlü oldugunun göstergesidir canım insanlar seni daha cok dış bakımdan yani dış görüntüden daha fena hallerde olacagını düşündüler ama sen ne kadar için acısada dik durmaya çalışıyorsun iyi olmaya bilirsin ama iyi olcaksın sen bunu coktan hak ettin canım
Sana güç vermek için öyle diyorlar just, unutamazsin atlatamazsin demeleri daha kötü olmaz mi?
Tabiki zor bir dönemdesin iniş çıkışların var, acını çekip biten ilişkin için yas tutman gerekiyor. Birşey olmamış gibi devam etmeni beklemiyor hiç kimse...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belki iyi hissetmiyorsunuzdur fakat güçlü ve iyi göründüğünüz kesin..
Az gülseniz bileee aaaa unutmuş bile.. yada sanki ben yaşadım onca şeyi diyenler cok olur maalesef... türk insanın yapısında var dedikodumu deriz yoksa boş bogazlıkmı kestiremiyorum şuan için. Ama boşverin öyle sansınlar... zamanla gecicek içinin acımasıda gecicek sadece biraz zaman. Sezen aksunun şarkısıda vardı. Sadece biraz zaman diye.
yaşamayan bilmez, bilmeyen de anlamaz. kimseler anlamaz, bir başına yaşarsın o fırtınaları. onlar oo çok iyisin dedikçe ya da hiçbir şey yokmuş gibi davrandıkça en sevdiklerin bile yabancı gelir sana, içinde öfkeler birikir. gerçi teselli etseler bile öyle olacaktır. derin yaşıyoruz bazen, kimseler inemiyor oralara. işin içinden çıkamayınca neden bu kadar yalnızız ki dersin, küfredersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?