Biri geciyor desin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hangi geyik topicindeysen soyle geleyim :)

benim içinde öyleydi evli değildik ama çok karışık bizim durum hatırladıkça yüreğim daralıyor.o kkadar şey paylaştığın insana el giibi bakamazsın mümkün değil zamn sadece alıştırıyor malesef ki unutturmuyor...

hayal kırıklığı ve olanları kabullenememe ....daha doğrusu içten içe sevdiğin adamın bu olduğuna kabullenememe var
ve üzgünüm ama olduğu gibi kabul etmesen olanları hayat boyu geçmez..sürekli içinde yıkılmış bir seni taşayacaksın
o yüzden iyi kötü olanlrı olduğu şekliyle kabullenişe geçmelisin...3yıla değil kattığı şeylere bak derim
iyi veya kötü dememeksizin ...

Geçecek canım. Ama delipte geçecek...
Ders almış ve olgunlaşmış olacaksın.

Biliyorum ama herkes cok iyisin cok iyi gordum cok guclusun deyip duruyo iyi hissetmiyorum ki.. neden boyle diyolar, anlamiyolar.

hayatımdan kötü bi dönem geçti, o zamanlar beni her gören aynı size söylenen gibi çok iyi görünüyorsun, çok iyi atlattın ben olsam yapamam demişlerdi. En sonunda birgün öyle bir içip dağıtma yaşadım ki aslında okadar da iyi olmadığımı kendimde dahil en yakın arkadaşlarıma göstermiş oldum

Umarım siz öyle birşey yaşamazsınız, ama iyi değilsiniz bunu bilin. Yalnız bu hiçbirzaman iyi olmayacağınız anlamına gelmiyor, bigün gerçekten iyi olacaksınız merak etmeyin akışına bırakın

Eminim ki onemlidir bana agir gelen esim yapmis olmam onu demek istedim yanlis anlasilmasin tabii ki hisleriniz onemli. Ne kadar oldu sizin? Ben gecmeyecegine inanmak istemiyorum. Ondan oncekiler nasil gecti ki o zaman :26:

Yok onu kabullendim de ben yasamamisim gibi sanki bunlari ne bileyim cok uzak gecmis gibi sevgi ask ilgi bunlar cok uzak sanki hislerimi unuttum

Canim cok sekersin ya guldum valla kusura bakma onu bizim bayan arkadaslar da teklif etti firsat bulsak yapalim dedik ben tabi esim yuzunden sogudum alkolden baya ama bakalim

Bu arada karacigerin zarar gormustur ama umarim cok hasar vermemissindir kendine

O benim yapimdan kaynaklaniyor biraz da ya neseli gulen oynayan bi tip oldugum icin.

Konunuzu biliyorum, yaşım küçük sizden daha ama anlayabiliyorum.. Yaşadıklarınız çok zor olmalı, önceki konularınızı da okumuştum severek evlenmiştiniz sanırım ailenize karşı mücadele ederek. Sonunun hüsran olması gerçekten üzücü. Ama çevredekilerin ne söylediğine dışarıdan nasıl tepki gördüğünüze aldırmayın. Bence siz güçlü bir kadınsınız. Her ne kadar tanımasam da öyle hissettim. Acısı üzüntüsü aynı olmasa da ben de küçük yaşta sevdiklerimi kaybettim. Acısı hiç geçmiyor.. Ama soğuyor. İnsan alışıyor acının her türlüsüne.. Unutmak mümkün değil ama alışarak, bunu kanıksayarak yaşamak mümkün. Acılardan ders çıkararak hayata daha sağlam adımlar atmak mümkün.. Hayatınızın bir an önce düzene girmesi dileklerimle..

Ben senin hic guclu oldugunu dusunmedim. Konularindan ciddi buhran gecirdigin ortada. Her topic actiginda su kadin bi uzman destegi alsa yazik falan diyorum

Eminim ki onemlidir bana agir gelen esim yapmis olmam onu demek istedim yanlis anlasilmasin tabii ki hisleriniz onemli. Ne kadar oldu sizin? Ben gecmeyecegine inanmak istemiyorum. Ondan oncekiler nasil gecti ki o zaman :26:

yanlş okumusumdur kafam dalgn bïraz 1.5 sene oldu azcık gecti..benim daha önce kimse olmadı ki geçer inşallah cnm.

Neden herkes cok guclusun oo cok iyisin iyi gordum seni deyip duruyor. Degilim iste iyi falan. Icimde kopan onca sey var hala herkes boyle diyor.

Bu pismanliklar bu acilar ne zaman gececek, ne zaman..

Bisey sorucam: 3 ay once uzuldugun bir seye su an uzuluyor musun? Derdi veren Allah sabri da verir. Eger zamanla acilar dinmeseydi olen birinin arkasindan en yakini olan kisi nasil hayata devam edebilirdi? Cok uzulme demiycem uzulmemek elde degil ama bu bir surec ve sen de bunu atlatacaksin. Ve sakin unutma asla kahvni alip ayaklarini uzatip hayatinin sonuna kadar keyif yapmayacaksin. Surekli yeni sorunlar yeni uzuntuler ve yeni mutluluklar yasayacaksin herkes gibi. Sen bu mutluluklari gorup su kisa hayatin tadini cikarmaya bak derim ben.
Sevgiler..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden herkes cok guclusun oo cok iyisin iyi gordum seni deyip duruyor. Degilim iste iyi falan. Icimde kopan onca sey var hala herkes boyle diyor.

Arkadaşım,
Konuyu bilmiyorum ama eminim anlatsan konu ne olursa olsun ' bende yaşadım' diyecek bir sürü insan çıkar.
O yüzden geçecek diyorlar.
Çok acı yaşadım. Allaha şükür geçti, ama şunu da biliyorum belki yaşayacaklarımın yanında bu yaşadıklarım sıfır kalacak. Çektiğin acı ne ilk ne son hayat böyle.. Çekeceğin acıyı ne ilk sen yaşadın nede son yaşayan sen olacaksın. Bunu sakın unutma.
Geçecek diyorlar, çünkü geçiyor, geçiriyor belki evet ama geçiyor da.. İnsanız, en büyük özelliğimiz alışmak, durum ne olursa olsun alışıyor insan.Yoksa delirir Allah korusun ne acılar var, akıl mı kalır yahu..
Konu ne bilmiyorum evet ama biliyorum ki, GEÇECEK!

gül tabi hep gülsün hanımlar Karaciğere zarar verecek kadar sarılmadım tabi ama üst üste bikaç gün çıkıp en son gün bombayı patlattım diyelim kendimden çok etrafımdakilere zarar vermiştim ama iyi geldi, ertesi günü kendimi berbat hissetmeme rağmen, içimdekileri söküp atmanın rahatlığı vardı. Bazen sarhoşluğun arkasına saklanmak iyi geliyor insana.

Ama sen genede alkole dayanma, ben de zaten öyle çok içen biri değilimdir Dilerim en yakın zaman da atlatırsın tüm kötü günlerini.

Oyle gorundugun icin oyle diyorlardir, ne guzel iste demek ki icine atip, disariya yansitmayan bir enerjin var.

geçiyor, geçecek. evlenip boşanmadım sadece sevgilimden ayrıldım ama zaman da alsa geçer, bence bu kişiye ve zamana bağlı.
elbette zor ama inatla geçeceğini düşünüp bunu isteyin, olmuyor diye düşüneceksiniz ama yine de inat edin. sonra bir bakmışsınız eskisi gibi değil.
olmuş bir şeye çare yok artık sonuçta, hayırsız bir insanı düşünüp önemli kılmak gereksiz, niye kendinize sıkıntı yaratacaksınız boş yere.
bunu sadece hayatta yaşamanız gereken bir ders olarak alın. tek önemli tarafı bu diye düşünün.
tabi bunlar bir anda olmaz, zaman zaman zaman...
ben sevgilimden ayrıldığımda sabır çekerdim, sabrın sonu selamettir derdim kendi kendime. buna güvendim, daha da rahatladım. konuşacak biri ya da birileri olduğu zaman daha da iyi oluyor...

Sadece hafiflediğini düşünüyorum.Ne kadar yol kat etsekte bir yangın varmış ve sönmüş siyahlığı hala ordaGarip bi his derinn bi boşluk var sanki ve en çok korkutan his kimse onun kadar canımı yakamaz ve ben kimseyi o kadar sevemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…