napiimm gülüm olayın ciddiyetinin farkındayım tabi ,ama bi anlıkta olsa gülümsemek gercekten çok güzel bişey..insan acısını böyle böyle atlatıyor,seni biraz da olsa gülümsetebildiysem ne mutlu bana..
Hangi geyik topicindeysen soyle geleyim :)
Zamanla o da gecer gercekten (bunu da konuyu acip soruyu soran kisi dedi-ironi) ben eski sevgilime baktigimda 0 his hatirliyorum ama his yok bence senin de oyle olur gibi ozel bi anlami yoksa da benim vardi iste ondan acitiyor galiba ilk es falan demek istedim ozel olarak
Yok ondan degilim sukur ondan pisman olsam su an arasam onu yine olur devam eder ki zaten bana bagli bisey neden yaptim neden evlendim boyle bi adamla diye. Hayatimin 3 yili pert. Geriye kalan sacma sapan aci ve uzuntu var. Bugun resmine baktim 20 gun sonra sanki yabanci biri gibi geldi, tuhaf, sanki o adami tanimiyorum.
Biliyorum ama herkes cok iyisin cok iyi gordum cok guclusun deyip duruyo iyi hissetmiyorum ki.. neden boyle diyolar, anlamiyolar.
benim içinde öyleydi evli değildik ama çok karışık bizim durum hatırladıkça yüreğim daralıyor.o kkadar şey paylaştığın insana el giibi bakamazsın mümkün değil zamn sadece alıştırıyor malesef ki unutturmuyor...
hayal kırıklığı ve olanları kabullenememe ....daha doğrusu içten içe sevdiğin adamın bu olduğuna kabullenememe var
ve üzgünüm ama olduğu gibi kabul etmesen olanları hayat boyu geçmez..sürekli içinde yıkılmış bir seni taşayacaksın
o yüzden iyi kötü olanlrı olduğu şekliyle kabullenişe geçmelisin...3yıla değil kattığı şeylere bak derim
iyi veya kötü dememeksizin ...
hayatımdan kötü bi dönem geçti, o zamanlar beni her gören aynı size söylenen gibi çok iyi görünüyorsun, çok iyi atlattın ben olsam yapamam demişlerdi. En sonunda birgün öyle bir içip dağıtma yaşadım ki aslında okadar da iyi olmadığımı kendimde dahil en yakın arkadaşlarıma göstermiş oldum
Umarım siz öyle birşey yaşamazsınız, ama iyi değilsiniz bunu bilin. Yalnız bu hiçbirzaman iyi olmayacağınız anlamına gelmiyor, bigün gerçekten iyi olacaksınız merak etmeyin akışına bırakın
Eminim ki onemlidir bana agir gelen esim yapmis olmam onu demek istedim yanlis anlasilmasin tabii ki hisleriniz onemli. Ne kadar oldu sizin? Ben gecmeyecegine inanmak istemiyorum. Ondan oncekiler nasil gecti ki o zaman :26:
Neden herkes cok guclusun oo cok iyisin iyi gordum seni deyip duruyor. Degilim iste iyi falan. Icimde kopan onca sey var hala herkes boyle diyor.
Bu pismanliklar bu acilar ne zaman gececek, ne zaman..
Neden herkes cok guclusun oo cok iyisin iyi gordum seni deyip duruyor. Degilim iste iyi falan. Icimde kopan onca sey var hala herkes boyle diyor.
Canim cok sekersin ya guldum valla kusura bakma onu bizim bayan arkadaslar da teklif etti firsat bulsak yapalim dedikben tabi esim yuzunden sogudum alkolden baya ama bakalim
Bu arada karacigerin zarar gormustur ama umarim cok hasar vermemissindir kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?