O kadar doğru söylemişsiniz ki o kadar yerinde bir söz ki...
Sürekli söylüyorum kendime oldu bitti geçmişle yaşama hata yaptın ama bitti önüne bak o günleri getiremezsin
ama olmuyor olmuyor...
Gecmiyor diniyor, eskisi kadar acıtmıyor. Yara kabuk bağlıyor.
Geçiyor merak etme arkadaşım.
Acıtsa da ağlatsa da bir gün geçiyor.
Bol sabır ve bol dua lütfen..
Yüreğim seninle..
Banada öyle diyolar sen çok güçlüsün biz yaşasak bu kadar şeyi kaldıramazdık diyolar emin ol desdek olmak içinde söylüyor olabilirler ama bence güçlü olduğumuz için...acına gelince geçmiyo yerine yeni acılar yeni mutluluklar geliyor üstü kapanıyor sadece benim fikrim bu tabiki....
nezaman geçecek bilmiyorum ama geçecek onu biliyorum..güçlüsün çünkü zor bi karar verdin,güçlüsün çünkü içinde kopan onca fırtınaya rağmen kararından ve çizginden vazgeçmedin güçlüsün çünkü bizden hiiç vazgeçmedin
Bi insanin aglamasini uzulmesini hic gucsuzluk gormedim kendimde olunca kiziyorum gucsuz ve uzgun hissediyorum sonra birileri icim boyleyken iyisin guclusun deyince kiziyorum kendime aslinda
Son cumlen gulumsetti beni, deli...
Ya dimi.. bi de oyle deyince sanki yasadigimiz seyler olagandan daha agirmis gibi gorunuyor gozumuze oysa tek amacimiz bunlari siradanlastirmak bizim buyutmek degil. Gecmiyor derken unutmaya inanmam bi insani unutmazsin da ona olan hislerini anilarini unutursun umursamazsin yani bunu mu kastettiniz
neyin pişmanlığı just? Bitirdiğne Pişmanmısın...
Dogru degil mi siz de bosanmistiniz insallah arkadasim icten bi yorum yazmissin cok tesekkur ederim
kendınde olunca neden kızzıyosun ki bidenemmm,sen insan değilmisin,senin duyguların yok mu,doğarken senin kromozomlar farklı mı oldu,robot değilsinki paşabahçenin sultanııı
unutursun diyenlere ben inanmıyorum eskisi kadar canını acıtmıyor sadece önceden onun hakkında bişey duyunce elim ayağım kitleniyo krizlere giriyordum şimdi içim hafif acıyor ve geçiyor seninde öyle olacak...ama hep aklında bulunsun Rabbim kimseye kaldıracağından fazla yük vermezmiş ne mutluki Rabbimizin katında güçlü insanlarız....
herşey zamanla unutulur toz olur gider , insan zamanla herşeye alışır. en kolay çözüm: kedninize zaman tnaımak , farkl şeylere yoğunlaşmak,değişik ortamlarda değişik kişlerle değişik şeyle yapmak olmalı
Nazlim guzel arkadasim sen ne komik biseysin ya hic gulesim yoktu pasabahceleri de bitirdim tabi simdi artistlik yapamiyorum kos kos uzuluyorum aksiyonsuz :)
Rica ederim...
İnan bana geçiyor.
Unutmasak yaşayamazdık,kafayı yerdik.
Yani ben o kadar acılar çekmiştim ki şimdi hayal meyal hatırlıyorum. Net olarak beynimde kalsaydı,hayatıma devam edemezdim.
He ne oluyor,tecrübe oluyor,gerçek sevgiye kıymet vermen artıyor.
Zor oluyor biliyorum ama herşey bir gün muhteşem oluyor bana inan.
insan acılarını taze tutarsa yaşayamaz. ki zaten tutamaz da. kendi istese bile unutmamayı, zamana yenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?