Biri size dese ki "senin karsinda kendimi gerizekali gibi hissediyorum" ne düşünürsünüz

Ben bu sozden direk "ya sen cok akillisin bilgin karşısında kendimi hiçbirşey bilmiyormuş gibi hissediyorum" olarak anlardım. Çok kitap okuyorsunuz bence bunu anlayabilirdiniz.

nickin bile cok bilgiç inajı beriyır insanların karsısında bildiğini cok söylüyormusun
Bildigimi söylemem yeri gelince yaptığım yorumlar var sadece ben bu konuyu da çok bildiğimi duyurmak için açmadım ki tam olarak biliyorm diyenlerin hiç birşey bilmediklerini düşünüyorum çünkü bilmek dipsiz bir kuyu ve son olarak şunu dememde kar var Bir kitap okuyan biliyorum der iki kitap okuyan kuşkuya düşer üç kitap okuyan asla biliyorum diyemeyecegini anlar bilmediğini kabul eder söz frederrick pollock'a aittir çok severim
nickin bile cok bilgiç inajı beriyır insanların karsısında bildiğini cok söylüyormusun

Yok canım estağfurullah zekanizda problem yokta Her bilip bilmediginize karışmak gibi bir problem mevcut size bi miktar "had" tavsiye ederim birdaha aşmamaniz için

Vuhuu ne kadar da aristokrat bir yaklaşım. Hadi kitap oku sen kardeş. Her yerde gıda görüyorum su an hiç takatim yok. Tok olduğum bir zamanda kutup ayılarının yaşam standartlarını tartışırız. Neden birden kediden kaplana evrildiniz ki acaba :)

Evet sizi bayağı oruç çarpmis belli oruçlu oruçlu birde evrim teorisinden bahsetmissiniz günah günah gidin iftarinizi yapinda idrak yollariniz açılsın

canım ben biliyorum dediğin için degil her konu gakkında yada cok konu hakkında cok bilgili konustugın içindir

Gereksiz ve çok konuştuğunuzu ima etmiş de olabilir. Çok bilmişlik taslayıp kafa ütüleyen tiplere de bu şekilde ironi yapılabiliyor. Siz bir kendinize özeleştiri yapın.
Zaten konu acmamdaki amaç anlamini çözüp üstüne düşen yani yanlış davranisim varsa düzeltmek Bende şunu anladım her yerde herşey konusulmuyormus

Polemik yasaktır, üsluplara da dikkat edilmesi gerekir, rica ediyorum kişisel tartışmalara girmeyiniz, üsluplara dikkat ediniz ve konulardan birbirinizi kovmayınız.

Polemik yasaktır, üsluplara da dikkat edilmesi gerekir, rica ediyorum kişisel tartışmalara girmeyiniz, üsluplara dikkat ediniz ve konulardan birbirinizi kovmayınız.
Diyorsunuz tmm kurallara uyarım amenna
Yanlız birileri cvp yazamayip şikayet etmiş o biraz komik oldu sevgiler saygılar munecim

Diyorsunuz tmm kurallara uyarım amenna
Yanlız birileri cvp yazamayip şikayet etmiş o biraz komik oldu sevgiler saygılar munecim
Site kurallarına uygun olmadığı düşünülen yorumların bildirilmesi normaldir, yönetim değerlendirir, yerine göre konuda ikaz ederek veya uyarı verip üyeliği bir süre uzaklaştırarak gerekeni yapar.

Konunuza odaklanılırsa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…