biri sizin çocukluk resminizi başkası sansa ne yapardınız ?

Ya ben cok uzuldum senin durumuna, lutfen ama lutfen vakit kaybetmeden doktora gorun. Su an ileri asamada degil belli ki kendin iyi olmadiginin farkindasin, ilerlerse kendinde inanip tedavi olmak istemeyebilirsin.

tedavi olmuyorum korkuyorum yan etkilerinden
ama böyle daha zor değil mi senin için herşey
gerçekten kızmıyorum sana belli ki elinde değil ama üzülüyorum çok hem de
ben hayatımın kısa kısa dönemlerinde bile ufacık şeyleri kafama taktığımda nasıl mutsuz olduğumu, amaaannn ne olacaksa olsun benden önemli değil dediğimde ne kadar rahatladığımı bilirim ki yine söylüyorum bunlar o kadar kısacık anlar olur ki
sen hep böylesin ve bu gidişle herşey daha kötü olacak senin için
bu bi hastalık
ve tedavi olacaksın ki iyileşesin
grip olunca antibiyotik almak gibi düşün
burnun tıkalı olup da nefes alamadığındaki rahatsızlığını ilaç tedavisine başlayıp nefes alabildiğindeki rahatlamayı düşün ve git iyi bi doktora

not: yaklaşık 2 aydır 1 gün iyiysem 4 gün hastayım ve burnum tıkalı da verdiğim örnek biraz da bu yüzden oldu.. malum insanın neresi acırsa canı oradaymış derler

Kafayı yediğimi düşünürüm. başkası sandı diye intihar edecek değilim. gider tedavi olurum.
Sende ol iyileş birdaha da böyle saçma sapan konulara takılma. bu kaçıncı bu tür konun senin?

Konu sahibicigim simdi bak iyi dinle. Benim dort tane halam var ve ben dordune de tıpa tıp benziyorum ve hic birimiz aslında birbirimize benzemiyoruz. Her halamin farkli bir ozel guzel tarafi var ama iclerinden bi tanesi cok guzel hepimiz birbirimize benziyor isek hepimiz otomatikman guzel mi oluyoruz yoksa guzel olan halam cirkine mi donusuyor ?

Konu sahibinin daha evvel de benzer konularına rastlamıştım ama sorununun ne olduğunu çözemedim. Hastalığı nedir tam olarak?

seni birine benzetmişler bu da iyi bir şey.bizim bulaşık makinesinin üzerinde benim fotoğrafım var.eşim yaptırmıştı.her gören bu kim diyor:) benzettikleri kimse bile yok.
bende kendimi avutuyorum herhalde fotoğrafta çirkin çıkmışım diye.yoksa ben çirkinim de fotoğraf güzel mi çıkmış bilemiyorum ki bu ihtimali düşünmüyorum:)
kesin fotoğraf çirkin , ben çok güzelim :)

hayat o kadar uzun değil.kafaya takılacak bir sorun yok ortada.ama bir uzmandan yardım almayı deneyebilirsin.iyi gelir mi diye sormuşsun her defasında.denemeden bilemezsin.

Senin yine iyi.
Benim hiç sevmediğim bir insanın bebekliğini ben sanıp, üstüne bir de facede etiketlemişlerdi ben diye
Ama ben o zaman hayatta bile değildim
Bana hem yaşlı, hem çirkin demiş oldu, ayy bayılaciiim

ciddi anlamda takintilisin.
eski konularina baktim kafa gitmis kafa bi milyon..
acil tedavi ol

Konu sahibinin daha evvel de benzer konularına rastlamıştım ama sorununun ne olduğunu çözemedim. Hastalığı nedir tam olarak?
Kendisi OKB hastası, takıntıları var, uzmana gitmeniz gerekiyor dedik, site kurallarını açıkladık ama zannediyor ki sorularına cevap bulursa düzelecek, hayır düzelmeyecek, bu yöntem tedavi etmeyecek kendisini, yeni sorulara takılacak, onların cevabını arayacak.

Konu sahibesi sizi özelden ikaz ettim değil mi?
Üyeliğiniz yanacak bu gidişle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…