biri sizin çocukluk resminizi başkası sansa ne yapardınız ?

Hep kısa ve yetersiz cevaplar veriyorsun sana yardım etmek isteyen insanlar var. Neden gerekli cevapları vermiyorsun. Bu şekilde kimse sana yardım edemez ki.

Siz yeğeniniz size benziyor mu diye konu açan kisisiniz sanırım. Sizinki takıntı boyuna gelmis. Lutfen tedavi olun. Hayati kendinize zindan ediyorsunuz. Yan etkileri olsa bile su anki takıntılarınızdan daha az olur. TEDAVİ OLUN LÜTFEN SADECE KENDİNİZ İÇİN DENEYİN.

Allah razı olsun anladın beni geçermi peki
tedavi surecini doktorla konusabilirsin sadece. korkularini endiselerini herseyi rahatlakla paylas gittiginde. hatta yan etkisinden korktgunu da anlat. buraya yazdigini burdaki cevaplarda hissettiklerini vs. herseyi. yanlis oldugunu bile bile dusuncelerine engel olamamak seninkisi cunku. elinde degil. ama tedavi sart tamam mi

Bu açtığın kaçıncı konu?
Demek ki kendini yiyip bitiriyorsun yapma kendine bunu.
Sen de hasta olduğunun farkındasın, bence tedavi için adım at..
Beni de kimlere kimlere benzetiyorlar bir bilsen
benzetme sorun değil düpe düz o sandı bu ne anlama geliyorhe

Arkadaş hic mi usanmadin aynı konuyu açmaktan sanada yazık bizede
Ececansu tedaviye başla hemen yoksa bütün kk olarak biz tedavi alacaz

tamam sanabilir. beni de başkası sandılar. hem de hiç görmedipğim bir kıza. insanlar çift yaratılmış derler. halamla kuzenini de hep karıştırılardı.

Eşsiz degilim, dunyada benim guzelligime denk bir guzellik daha var diye intihar ederim.

benim resmimi de yeğenim sanıyorlar. şimdi ben abimin kızıyım?
gerçekten oldu mu böyle bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…