- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi ececansuece
-
şimdiki halinden daha mı kötü bu yan etkiler?tedavi olmuyorum korkuyorum yan etkilerinden
tedavi olmuyorum korkuyorum yan etkilerinden
yazışarak sağlıklı iletisim kuramazsın. hatta yuzyuze bile. korkular ön plandadır.Obsesifler derdini doğru düzgün anlatamıyor mu?
Konunun ucu başı belli değil, sorulara gelen düzgün cevap yok.
tedavi surecini doktorla konusabilirsin sadece. korkularini endiselerini herseyi rahatlakla paylas gittiginde. hatta yan etkisinden korktgunu da anlat. buraya yazdigini burdaki cevaplarda hissettiklerini vs. herseyi. yanlis oldugunu bile bile dusuncelerine engel olamamak seninkisi cunku. elinde degil. ama tedavi sart tamam miAllah razı olsun anladın beni geçermi peki
benzetme sorun değil düpe düz o sandı bu ne anlama geliyorheBu açtığın kaçıncı konu?
Demek ki kendini yiyip bitiriyorsun yapma kendine bunu.
Sen de hasta olduğunun farkındasın, bence tedavi için adım at..
Beni de kimlere kimlere benzetiyorlar bir bilsen
Çok mu çirkin buluyorsun bu kişiyi ,benzetildiğin için hakaret olarak algılıyorsun ,yoksa kendinin çok özel kimseye benzemeyen eşi benzeri olmayan biri olarak gördüğün için mi yüksek egon yüzünden mi[ hepsi
Eşsiz degilim, dunyada benim guzelligime denk bir guzellik daha var diye intihar ederim.
benim resmimi de yeğenim sanıyorlar. şimdi ben abimin kızıyım?
gerçekten oldu mu böyle bir olaybenim resmimi de yeğenim sanıyorlar. şimdi ben abimin kızıyım?
hülya avşar mısın sen? :))
Tövbe estağfurullahgerçekten oldu mu böyle bir olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?