- Konu Sahibi ececansuece
-
evet o sandılar düpedüz bu ne demek
Evetşikayet edince mutlu oldunmu
Tabii ki değil. Bence çok fazla takıntılısın bu konuda. Nedenini bilmiyorum ama abartıyorsun gerçekten.canm benzemeyi takmam.ama benim cocukluk resmimi baskası sandı bu çocukluğuma hakaret degil mi
Neden gecmesin?geçermi olunca
geçermi peki oluncahiçbirşey demek değil..
kaç ay geçti hala bunu düşünüyor olmanı aklım almıyor..
neden tedavi olmayı denemiyorsun da inatla kendine eziyet ediyorsun ...
Ah afedersin canım. .yukarda gayet açık olay
denedin mi tedavi olmayı.bi dene eğer geçmezse ki geçer,yine gel burada konu aç hep birlikte oynatmaya az kaldı diye takılalım.geçermi peki olunca
tedavi olmuyorum korkuyorum yan etkilerindentedavi oluyormusun?
kaç yaşındasın?
okul iş vs. ne durumda;?
bazı yorumlar çok çirkin. cevap yazmak zorunda değilsiniz. hasta birine sen nasıl hasta olursun diye çıkışmaktan başka birşey değil. ki obsesif birine verilebilecek en kötü cevaplardır tepkileriniz. yerinizde olsam düşünerek yazardım. konu sahibi sakin ol öncelikle. kimse sana zarar vermek istemiyor sen de kimseyi incitecek birsey yapmadın. durumunun farkında olduğunu düşünüyorum. yapman gereken tedavi olmak. düzelecek herşey. inan.
Çok mu çirkin buluyorsun bu kişiyi ,benzetildiğin için hakaret olarak algılıyorsun ,yoksa kendinin çok özel kimseye benzemeyen eşi benzeri olmayan biri olarak gördüğün için mi yüksek egon yüzünden mievet o sandılar düpedüz bu ne demek
Geçmiş konularını hatırlıyorum. Çirkin birine benzetildigin için takıntı yapmıştın. Yine aynı kişi mi ?evet sonuncusu .o benim çocukluğum
ailen durumunun farkında değil mi?tedavi olmuyorum korkuyorum yan etkilerinden
Hiçbir şeyben böyle olay yaşadım.siz olsanız ne yapardınız
Evet hakaret. Dava aç hemen.canm benzemeyi takmam.ama benim cocukluk resmimi baskası sandı bu çocukluğuma hakaret degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?