biri sizin çocukluk resminizi başkası sansa ne yapardınız ?

canm benzemeyi takmam.ama benim cocukluk resmimi baskası sandı bu çocukluğuma hakaret degil mi
Tabii ki değil. Bence çok fazla takıntılısın bu konuda. Nedenini bilmiyorum ama abartıyorsun gerçekten.
Bak millet haklı olarak dalga geçmeye başladı çünkü hep aynı konuyu açıp açıklama yapmadan yorum bekliyorsun

Neden gecmesin?
Belli ki psikolojin iyi degil.
Dusun simdi yola cikmissin.
Boyle agaclik cicekli bocekli bir yol.
Epeyde yurunmen gerek.
Sirtinda agir yuklerin var.
Sen o yuklerle o yolun tadina varabilir misin?
Varamazsin..

Uzman destegi al yavas yavas sana yuk olan su dusuncelerinden kurtul.
Etrafina bak. Ne guzelmis yol de. Kuslarin sesini duy. Cimenlerin kokusunu al. Agaclara bak aradan sizan gunesi gor. Hayatini hafiflet guzellestir kuzum. Boyle zorlastiriyorsun. Insan insan icin var. Gucun yetmediginde baskasindan yardim alabilirsin. Bu cok dogal. Burada sana ne yazarsak yazalim rahatlatamayiz. Sen bir bismillah de git bir uzmana. Denemekten ne zarar gelir ki sana

Bu açtığın kaçıncı konu?
Demek ki kendini yiyip bitiriyorsun yapma kendine bunu.
Sen de hasta olduğunun farkındasın, bence tedavi için adım at..
Beni de kimlere kimlere benzetiyorlar bir bilsen

sorunuz o kadar bağlamsız ki. a n l a y a m ı y o r um.

sorunuz: arkadaşlar benim çişimi başkasınınkine benzettiler gibi bir şey.

söylesene
kim benzetti, kime benzetti, seni şaşırtan ne ?=

Obsesifler derdini doğru düzgün anlatamıyor mu?

Konunun ucu başı belli değil, sorulara gelen düzgün cevap yok.

Cansu ece mesele şu ki sen ya takintilisin yada bir akraban tarafından ailene evlatlık verildiğini düşünüyorsun bence ikinci ihtimal yani böyle birşeyi duydun bunu bu şekilde dışa vuruyorsun.bence destek almalisin böyle bi şüphe varsa içinde aile le konuş yuzles

Gecen birine benzetilseniz diye bi konu vardi.halayami teyzeyemi amca dayida olabilir:)))))hatirlayamadim da.
Orda da yaZmistim evlatlik oldugundan mi supheleniyosun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…