Biri var......sizce?

süpersin valla kadın gibi kadın hiç tereddüt etme bak gör allah nasıl gönlüne göre vericek ne olduğu belli değil onun kendi yoluna baksın

İnşallah oylr olur..inşallah helal süt emmiş biri çıkar karşıma. .

Eşimn söylediği kulagimda cinliyor. .sen bnden iyisini bulamazsın demişti. .Rabbim biliyor ya ona inat olsun değil de sadece mutlu olmak istiyorum. .Ama bu söylediğine de pişman olsun görünce mutlulugumu diyorum. .

Bn ilk elini tuttuğum kişiyle bir hayat kurmuştum. .kendimi ona teslim ettim..Ama en güzel ceyizimi elimden aldı. .
şimdi de bunun sonucunu yasiyorm belki de..

Sonra diyorum sen gelinliginle namusunla çıktın. .kötü bir şey yapmadn diyorum. .yapmıyorum da ..Rabbim mukafatinj illa ki verir verecektir de bir arkadasn dediği gibi umudumu yitirmiycrm. ..

İnşallah Rabbim bnm de yüzümü güldürur. .

evlilik oncesi cinsellikten degil ama dogulu zihniyetinde cinsellige bakis acisi malum,onunki de bana pek durust gelmedi.sizin egitiminiz mesleginiz ne?

Biz burada kimsenin ahlak bekçisi değiliz, kimsenin düşüncesini sorgulamıyoruz isteyen istediği gibi cinselliğini yaşar beni hiç ilgilendirmez ve saygı duyarım o onu bağlar dinde böyledir ahlâk da benim yaşantım örfüm adetimde budur, seninde bu! hiç kendini sorgulama evlenip ayrılmış bir sen değilsin, namusuyla eşini bekleyecek olanda. her boşanan cinselliğe sıcak bakmıyor evlenmeden yani!! O nedenle bekle Rabbim güzelin gönlünü boş çevirmez....

Hemen cinsellik istegını belırtmesı rahatsız edıcı
Bı akısına bırakmak zaman tanımak sevmek yok
Pek sevişgenmiş

Baştan belli etmiş niyetini ,sonradan baktı siz yemediniz 360 derece döndü...

Birliktelik cinsellik çok normal geliyor dediğinde ,keşke sorsaydınız kardeşleriniz ve kuzenlerinizin erkek arkadaşları ile cinsellik yaşamalarına da normal bakıyor musunuz diye...

Orda dumur olur kalırdı :)
Asla cinsellik yaşansın yaşanmasın karşı değilim ,nitekim erkeklerin daha yol almaya başlamadan bu tarz söyleminden pislik çıkar ...

Çok kıskanç olan birisi için,bu kadar rahat davranabilmesi de ilginç tabi....

e siz takılmak için takılıyorsunuz kusura bakmayın da iyi tanıyorum 5 sene içlerinde yaşadım bunun tartışmasına girmeyelim, öle de dedik ayrıca'' erkek kafası işte '' diye biz zaten doğu erkeği olarak direk yönelterek ona sırf bağlayarak o konuşmadık farkındaysanız ben dipnot geçtim gelenek görenekler daha katı diye evet öyle de ayrıca ... siz hayırlısıyla oğlunuz olursa istediğiniz gibi bildikleriniz gibi yetiştirirsiniz genel olan eleştirilere maruz kalmaz erkek annelerinin ileri ki yaşlarında kadınlar ile olan durumları yetiştirilmeleri ile çok bağlantılı çünkü . herkes yaşadığını bildiğini saygılı bir çerçevede dile getiriyor burada ki tüm yazılarda da herkes çok nazik yazmış kişiselleştirmeyin lütfen,sevgiler.

bu kadar sorgulayarak kendinizle konuşmayın biten bitmiş giden gitmiş .... karanlık tarafta olmaya devam etmeyin işinizi de kafanızı da bu kadar kurcalamayın kendinize güvenin bu hayatta güçlü olmak en önemli şey güçlü olun lutfen !! ayrıca hata da yapabilirsiniz kadın olarak hata yapmanız var kendinize acımasızca bu kadar sorgulayarak davranmayın .. siz çok değerlisiniz

Uzak durun bence ona evlenmeden cinsellik normal geliyosa neden onlardan biriyle evlenmemis bosanmis oldugunuz icin rahatlikla Kabul etceginizi dusunuyo siz kabul etmeyincede vazgectim dk bir gol bir by istegi ileten adam simdi vazmigecti belliki size guven verip daha sonrada yaaa ailem karsi bosanmis biriyle evlenmeme diyecek uzak durun aklinizda soru isareti birakmicak biriyle olun

Eğitim, Kültür farki.
Güvensizlik.
Ve en korkuncu evlilik dışı iliskiye siz karsi oldugunuzu söylemenize rağmen israr etmesi. (Yeterince tanismamis olmamaniza ragmen!)
Adam mechul.
Istedigi kadar kendini anlatsin tanımadiginiz biri.

kisa da olsa yanlış bir insanla vaktinizden çalmayın.

Ne ara cinsellikle ilgili görüşlerini bildirebildi? Cinsellik kismina kadar bi gorus diyecektim ama o kisimdan sonra itici gelmeye basladi, sanki niyeti farkli gibi geldi.. Ustelik karsi oldugunu belirttigin halde ISRAR etmesi.. Eski esim o kadar saygiliydi ki bu konularda, bana igrenc geliyor bu duydugum yaklasimlar..
Ayrica 7 yildir oyuncak dukkaninda calisiyor olmasi cocuklarla iyi anlastigini gostermez; bilmem kac senelik ogretmenler de var insanlardan nefret eden, gecimsiz, sorunlu, asosyal vs.. Veya cocuklarla arasinin iyi olmasi harika bi insan olduguna garanti getirmez.. Bilemedim.. Bana guven vermedi..

+1

Bosandim diye kendini ortada kalmis veya biseylere mecbur hissetme.. Piyasayı da hiicc boyle zannetme.. Allah'a sukur dogru duzgun adamlar halen var.. Umutsuz olma ve yanlis algilarla bi hata yapma..

Insan once bu konuyu mu irdeler, tartışır, dahası ısrar eder; kabullendirmeye calisir?? Saygısız herif..

ne kadar itici bir davranış, daha sevgili olmadan cinsellik için ısrar etmesi
sizi katı görünce de nasılsa ikna ederim zamanla diyip tamam olmasın o zaman demiştir
böyle şeyler neden konuşulur bilmiyorum, insanlar sevgili olur gidişata bakar yaşamak isterse yaşar
böyle baştan pazarlık usulü olması çok itici

Uzak mesafe ilişkisi olacak değil mi?
Burnunuzun dibinde olmadığı için size karşı fazla sorumluluk duymayacak, orada hayatına devam ederken muhtemelen yanınıza geldiği zamanlar için cinsellik konusunu garantiye almak istiyor. Kafasına göre yaşayacağı, egosunu ve ihtiyaçlarını karşılayacağı bir düzen peşinde. Uzak durun, üzülürsünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…