Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başın sağolsun ,benimde köpeciğim öldüğünde mahvolmuştum. ama senin bide bebeğin var çok üzme kendini o güzellik şimdi cennette meleklerle beraber oynamaya gitti ööle düşün .
zaten demişler ya ölüm allahın emri ayrılık olmasaydsı die ,ayrılık görememek zor olan bnim köpüşüm daha acı vefat etti neyse hiç anlatmayım sen sakın üzme kendini .![]()
başınız sağolsun, çok üzüldüm miniğe gerçekten. Allah sabır versin. bilmeyen anlamaz yşadığınız üzüntüyü, hele de hamile olunca kimse anlamıyordur bu konuyu diye tahmin ediyorum. siz aldırmayın insanlara, hep bişr şeyler söyler zaten herkes. sıkmayın canınızı. unutmazsınız elbet, ama acınız mutlaka azalacaktır. bebişiniz de size bu konuda çok yardımcı olacaktır eminim. Allah ona uzun ömürler versin.
canım başın sagolsun ... uzulme demek kolaydır biliyorum ama yinede bebegini dusun senin bi parcan var icinde sana baglı onun ıcın canım kendini yıpratma topigede ugramıyordun merak ettim umarım toparlarsın kendini hemen opyrm canım kendine dikkat et grsz
başınız sağolsun.. ne demek olduğunu çok iyi bilirim.. evlat gibi olur o dostlar.. bazen aman üzülme başka köpek alırsın gibi yorumlar gelir.. onlar ne demek olduğunu bilmeyen ve asla bilemeyecek olan kişilerdir. 2 yıl önce bende kedimi kaybettim.. üzerine 6 kedi 1 köpek baktım.. şu anda 2 kedi 1 köpeğimiz var.. Allah bize onların acısını yaşatmasın diyoruz ama malesef işte ömürleri belli.. size Allahtan sabır diliyorum...
Teşekkür ederim. Siz ne güzel başka hayvanlara bakabilmişsiniz, ben evde tavşanım var onu 1 haftadır kucağıma alamıyorum. Sanki köpüğe ihanet ediyormuşum gibi geliyor. Sabretmekten başka çare yok.
teşekkür ederimbasın sagolsunn![]()
hemen olmadı tabiki.. sokakta ona benzer kedi görünce kaldırımlara oturup ağladığımı bilirim hatrı sayılır bir süre.. .. metin olun.. sızınız dinecek.. hafifleyecek.. tamamen asla bitmiyor ama şöyle düşünün tavşanınızında sizin sevginize ihtiyacı var.. babamı kaybettiğimdede ardından ölürüm sandım aklımı yitiririm sandım ama zaman öyle garip bir ilaç ki bir köşeden öyle kendini sadece seyrettiyor.. akıp geçiyor..
başın sağolsun. çok üzücü bi durum. benimde yıllardır evde kedim var geceleri berber yatarız benımle konusur. hiç aklıma getirmiyorum onunda gideceğini. çok zor ya umarım kolay atlatırsınn...
Allah sabır versin. gerçekten çok acı. şuan gözümden yaş geldi. hissettim. belli ki mutlu yaşadı. yaşlandı ve masadan kalktı....
benimde 1 yaşında rottwailer cinsi bi oğluşum var.. çok hassasım ona bişe olcak diye. acını anlayabiliyorum canım başın sağolsun..
Sevgili Sesiliaa, başlığınızı yeni gördüm. Başınız sağolsun. Size ve ailenize sabırlar diliyorum. 13 yıl... Kim bilir ne anılar biriktirmişsinizdir. Çok zor bir şey. Dışarıdan bakınca belki sadece bir "köpek" bazıları için ama eminim ki sizin için kelimelerle anlatılamayacak kadar çok şey ifade ediyordur. Yaşadığı süreçte sizin gibi bir aileye sahip olduğu için eminim ki çok mutlu olmuştur. Tekrar sabırlar diliyorum.
Başınız sağolsun.Zamanla alışacaksınız ama bilirim çok zor.