Biricik köpeğim Can dostum Köpüğüm Malesef Vefat Etti

Ben hayvanları çok seviyorum arkadaş...hayvanlar ve çocuklara karşı zaafım var...sevilmek korunmak en büyük ihtiyaçları bu 2 türün.
hadi çocukları yasalar vs koruyor, ama hayvanlar tamamen masum, en zayıf halka. onlara zarar veren biziz, yani insanoğlu.
çok kibirli yaratıklarız, şeytanın en çok sevdiği huy.
sonumuz hayrolsun!
bu yazıyı yazmamın sebebi 2 gün önce , Tekirdağ'da dağa atılan 20 kadar köpeğe, önce tecavüz edip sonra ölümüne sebebiyet veren canilere karşı kinimdendir. dayanamıyoruz, uyuyamıyorum.

offf çok fena oldum okuyunca , gözlerim doldu.. bizimde bir terrierimiz var.. ailenin bir parçası resmen.. Allah sabır versin..

Ben hayvanları çok seviyorum arkadaş...hayvanlar ve çocuklara karşı zaafım var...sevilmek korunmak en büyük ihtiyaçları bu 2 türün.
hadi çocukları yasalar vs koruyor, ama hayvanlar tamamen masum, en zayıf halka. onlara zarar veren biziz, yani insanoğlu.
çok kibirli yaratıklarız, şeytanın en çok sevdiği huy.
sonumuz hayrolsun!
bu yazıyı yazmamın sebebi 2 gün önce , Tekirdağ'da dağa atılan 20 kadar köpeğe, önce tecavüz edip sonra ölümüne sebebiyet veren canilere karşı kinimdendir. dayanamıyoruz, uyuyamıyorum.

Ben böyle haberlere dayanamıyorum. Gözümle gördüğüm şeyler de var belki 15 yılı aşkındır hala aklımdan çıkaramadığım şeyler. En çok üzüldüğüm şey hayvanların kısırlaşması ama lanet olasıca bu herifler yüzünden kısırlaşmalarını savunur oldum. Nasıl bi dünya nasıl bir düzen bu? Yasalar var ama caydırıcı mı? Gerçi insanlara da tecavüz edip öldürüyo bu şerefsiz herifler. Önüne geçmek mümkün değil işte. Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda. Sapıklığın da sapkınlığın da bir sonu olmalı ya yeter be...

offf çok fena oldum okuyunca , gözlerim doldu.. bizimde bir terrierimiz var.. ailenin bir parçası resmen.. Allah sabır versin..

Amin çok teşekkür ederim. Ailenin parçası oluyorlar hatta daha fazlası da bazen. Mutlu yaşamasını sağlayın, sonra yapılan herşey pişmanlık yaratıyor. En ufak şeyler bile... Allah sizi ayırmasın

Bir çok giden, memnun ki yerinden, çok seneler geçti, dönen yok seferinden...

Giden gelmiyor işte, çok özlense bile!

Son düzenleme:
Back
X