Birikim yapıyor musunuz?

Bu para ile birikim olamaz siz de çalışırsanız anda o zaman yada eşinizin maaşı artarsa.ama her ay bi çeyrek alırsanız iyi olabilir cocukicin

Elektrik su dogal gazdan tasarruf edebilirsiniz. Gecen ay ne kadar odediniz mesela. Elektrigi 3 lu tarifeye degistirebilirsiniz. Gece 22 den sabah 6 ya kadar en ucuz elektrigi kullanirsiniz mesela. Bulasik mak, cam mak ve utuyu 22 den sonra yaparsiniz mesela. Dogal gaz zaten az geliyordur muhtemelen tek kahvalti yapiyorsaniz. Kisin da tek odayi acarsiniz gece de kapatirsiniz. Anca boyle elinizde para kalir zor ama biriktirmeden de birseyin sahibi olmak zor. Banka hesabini istemiyorsaniz her ay 2 ceyrek alin

hayır gitmem tabiki o zaman yalnız olmayacağım için düzende sorumlulukta bir sıkıntı yok şükür öyle olsa eşim artık evde kal der

aslında tasarrufluk bir durum yok çünkü fatura 100 lira tutmuyor kışın doğlagaz zorlayabilir belki benimde fikrim iki çeyrek

Vay ve aranan kadın bulundu ☺ birde su açıdan düşün yarın yaşayacağım belli değil.evinde varmış ne güzel hepsi topu asgari ücret bu hayat bu kadar kemer sıkacak bir hayat değil bence.ben yeni evliyken gençken yiyip gezmeyeceksem daha iki aylık evliyken bunlarla ugrasacaksam ne anladimki o hayattan.ha benim kastettiğim savurmak değil ama bana ters çok ters.ben hayatı yaşamayı secenlerdenim.psikolojim bozulur o kadar kisarsam

Ilk ay kenara bi 200 tl koy dene bakalim koyulabiliyormu yoksa zorluyormu ona gore koyarsin.bende her ay 100 tl 200 tl koymaya calisiyorum.zaten zorlarsa eger tekrar ordan bi miktar aliyorum.kadinin boyle bisey dusunmesi iyi bisey genelde harcariz ama ileriyi dusunmek icin kenara kiyiyada koymak lazim biseyler

hiçbir aman bu hayatı yaşamayı seçenlerden olmadım:))

Ben gelecegimi dusunurum ama yinede bu hayatta bu kadar kasmak bana gore degil.

Ayrıca hic çalıştın mi bilmiyorum ama 500 lira koyalim demesi kolay.
Yazik değil mi o adam o kadar çalışıyor ediyor bir az da olsa parasini yemek ister.
Zaten istesede cok yiyemez asgari ücret cok zor gercekten.
Sende calisirsan eger o zaman helal olsun derim.

hiçbir aman bu hayatı yaşamayı seçenlerden olmadım:))
Yarına çıkacağının garantisini kim veriyor peki.ne bileyim yeni evliyim gençlik.ben olsam kendime bakarım bakım yaparım eşime yemek yoksa bile pastalar börekler yaparım.tertemiz sıcacık evimde otururum .hani bahsettigin para asgari ücret.asgari ücreti birikime çevirmeye calistigin bir hayat benim aklım almadı.bence esinde rahatsızdır ben katlanamazdim.evinizde varmış bence daha ikinci aydan eşini bunlarla germe

hayır çalışmadım bakalım kolay mı zor mu göreceğiz

yarına ben çıkmazsam bir insanın işine yarar bu dünyalık yaşasam zaten bunu düşünmem kredi kartı borcuna girer istediğimi yaparım

Bna gore yeter de artar bile bizim de borcumuz cok + 2 cocuk, fturalari fln odeyince elimize 400 kaliyoo cok sukurf rahat rahat geciniyoz

Valla helal olsun biz de faturaydı krediydi oydu buydu derken eksi ile bitiriyoruz ayı yani bana kalsa yine koyarım kenara da benimde eşim rahat yaşamayı sever tüp bebek tedavisi görüyoruz da bir senedir kemerleri sıkıyor yoksa oo geleni harcar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…