Birikim yapıyor musunuz?

bence çocuğunuzu bu kadar rahata alıştırarak çok yanlış birşey yapıyorsunuz ilerde bunu anlayacaksınız eminim çünkü o yakınlarımın tek dediği şuan işi olmasın gezmesin tozmasın yeter ki mutlu olsun ki çocuklarını yabancı dil eğitimli yerlere göndermek isteyen insanlardı bu kişiler imkan bu olduğu için böyle yapmalıyım niyetim belli kendimi düşünmüyorum.

Neden

Çocuk vs yokken kenara 3-5 bin atsan fena mı olur

Zaten evde yemek vs de yapılmıyormuş çalışsan hizmetinde eksilme de olmayacak ki
para biriktirmenin yolunu buldum eşimle evlenmeden önce çalışmıyordum oda çalışmam taraftarı değil erkekli ortam vs. tesettürlü olduğumdan doğru bulmuyor

Bence de bu ülkenin senin gibi kadınlara ihtiyacı var.calismalisin hem.düşünsene o zaman ikinci ev bile alırsın maşallah.arkadasin dediği gibi evdede birşey eksilmeyecekki yemekmis ismis.her türlü birikim

bence eşini ikna etmelisin, sen her türlü zorluğu aşacak birine benziyorsun, genç bi kadının çalışmaması, ülke için aile için en çokta kadın için büyük bir kayıp
malesef ben böyle düşünmüyorum gerici gelebilir bu fikrim ama çalışan her kadının bir erkeği daha işsiz bıraktığını düşünüyorum.

Tek maaş hatta asgari ücretle birikim yapmak zor.
500 lira kenara koymak demek gıdadan kesmek demek.
Siz işe girmeyi düşünmüyor musunuz?
O zaman birikim yapmak biraz daha kolay olabiliyor.

Çocuğum konusu yoruma kapalı üzgünüm emin ol onun için en iyisini ben biliyorum.onu güzel beslemek ve iyi okula göndermek rahata alıştırmak değil benim en önemli görevim bunlar.
böyle çocuklar genelde aileden gelen rahatı yaşayıp okumuyorlar aksini hiç görmedim bunu siz göreceksiniz ben değil

malesef ben böyle düşünmüyorum gerici gelebilir bu fikrim ama çalışan her kadının bir erkeği daha işsiz bıraktığını düşünüyorum.

Calisan her erkekte bir kadini daha işsiz birakiyo o zaman? Herkes kendinden sorumludur bence sen erkekleri dusumecegine once kendi cinsiyetine saygi goster

Haydi birde burdan yak☺bence sen herşeyi kafanda oturrmussun kendi dünyanda iyisin buradaki yorumlar sana iyi gelmez güzelim benden sana söylemesi.Ben msjlar arttıkça sinirleniyorum en niyisi hoşçakal.havalar soğudu kalın bir hırka giy.doğalgazı acma

böyle çocuklar genelde aileden gelen rahatı yaşayıp okumuyorlar aksini hiç görmedim bunu siz göreceksiniz ben değil

Kuzenimin(halamin kizi) annesi profesor, babasinin sirketi var, kendisi en iyi okullarda okudu ve suan turkiyenin en iyi universitesi olan boğaziçi universitesini kazandi ?

Calisan her erkekte bir kadini daha işsiz birakiyo o zaman? Herkes kendinden sorumludur bence sen erkekleri dusumecegine once kendi cinsiyetine saygi goster
benşm inancıma göre böyle değil ailenin geçeminden erkek sorumlu olduğu için her türlü kadınlar yani

olur iyi geceler

Kuzenimin(halamin kizi) annesi profesor, babasinin sirketi var, kendisi en iyi okullarda okudu ve suan turkiyenin en iyi universitesi olan boğaziçi universitesini kazandi ?
istisna tabi kazanması bitirmesi,iş bulabilmesi ve hayatının sonuna kadar o işi yapmasının garantisi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…