- Konu Sahibi banabenigeriver
-
eşim çalışmamı istemiyor
eşim çalışmamı istemiyor
bence çocuğunuzu bu kadar rahata alıştırarak çok yanlış birşey yapıyorsunuz ilerde bunu anlayacaksınız eminim çünkü o yakınlarımın tek dediği şuan işi olmasın gezmesin tozmasın yeter ki mutlu olsun ki çocuklarını yabancı dil eğitimli yerlere göndermek isteyen insanlardı bu kişiler imkan bu olduğu için böyle yapmalıyım niyetim belli kendimi düşünmüyorum.sevgi vermedigimi nereden çıkardın ki ben çok başka şeylerden bahsediyorum ama senin anlayacagini sanmıyorum.ha bu arada çocuğumun geleceği için gerekeni zaten yapıyorum.Ama senin olayın çok başka ister kabul et ister etme.ayda.100 lira desen burdaki herkes.sana hak verir ama seninki bir nevi bu hayatta birikim için yaşamak uzgunum
para biriktirmenin yolunu buldum eşimle evlenmeden önce çalışmıyordum oda çalışmam taraftarı değil erkekli ortam vs. tesettürlü olduğumdan doğru bulmuyorNeden
Çocuk vs yokken kenara 3-5 bin atsan fena mı olur
Zaten evde yemek vs de yapılmıyormuş çalışsan hizmetinde eksilme de olmayacak ki
malesef ben böyle düşünmüyorum gerici gelebilir bu fikrim ama çalışan her kadının bir erkeği daha işsiz bıraktığını düşünüyorum.bence eşini ikna etmelisin, sen her türlü zorluğu aşacak birine benziyorsun, genç bi kadının çalışmaması, ülke için aile için en çokta kadın için büyük bir kayıp
böyle çocuklar genelde aileden gelen rahatı yaşayıp okumuyorlar aksini hiç görmedim bunu siz göreceksiniz ben değilÇocuğum konusu yoruma kapalı üzgünüm emin ol onun için en iyisini ben biliyorum.onu güzel beslemek ve iyi okula göndermek rahata alıştırmak değil benim en önemli görevim bunlar.
malesef ben böyle düşünmüyorum gerici gelebilir bu fikrim ama çalışan her kadının bir erkeği daha işsiz bıraktığını düşünüyorum.
Haydi birde burdan yak☺bence sen herşeyi kafanda oturrmussun kendi dünyanda iyisin buradaki yorumlar sana iyi gelmez güzelim benden sana söylemesi.Ben msjlar arttıkça sinirleniyorum en niyisi hoşçakal.havalar soğudu kalın bir hırka giy.doğalgazı acmamalesef ben böyle düşünmüyorum gerici gelebilir bu fikrim ama çalışan her kadının bir erkeği daha işsiz bıraktığını düşünüyorum.
malesef ben böyle düşünmüyorum gerici gelebilir bu fikrim ama çalışan her kadının bir erkeği daha işsiz bıraktığını düşünüyorum.
böyle çocuklar genelde aileden gelen rahatı yaşayıp okumuyorlar aksini hiç görmedim bunu siz göreceksiniz ben değil
benşm inancıma göre böyle değil ailenin geçeminden erkek sorumlu olduğu için her türlü kadınlar yaniCalisan her erkekte bir kadini daha işsiz birakiyo o zaman? Herkes kendinden sorumludur bence sen erkekleri dusumecegine once kendi cinsiyetine saygi goster
olur iyi gecelerHaydi birde burdan yak☺bence sen herşeyi kafanda oturrmussun kendi dünyanda iyisin buradaki yorumlar sana iyi gelmez güzelim benden sana söylemesi.Ben msjlar arttıkça sinirleniyorum en niyisi hoşçakal.havalar soğudu kalın bir hırka giy.doğalgazı acma
buyrun deyin bu sizin fikrnizBuna yuh derim kusura bakmayın...
istisna tabi kazanması bitirmesi,iş bulabilmesi ve hayatının sonuna kadar o işi yapmasının garantisi değilKuzenimin(halamin kizi) annesi profesor, babasinin sirketi var, kendisi en iyi okullarda okudu ve suan turkiyenin en iyi universitesi olan boğaziçi universitesini kazandi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?