BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba
Dün kahve için harcama yaptım bi tek.
Bugün ayakkabı aldım (spor) .ihtiyaç :)
Evede marketten alışveris yaptım
Listeyle gittim. Bi kaç ürün fazladan aldım ama liste işe yaradı

Hayırli olsun gule gule eskit canim

Güle güle kullan eglencelizambak
ben de bu aralar çok kıyafet aldım. en azından aralık ocak ayına kadar durmayı planlıyorum.
indirime girince bakarım birşeyler.
Ah su giyim alışverişii bitmiyyoooo

Bereketli olsun canim

Günaydın hanımlar
Varyemez okul döneminde bilgisayar konusunda Nasıl bir tavır sergiliyorsun çocuklara karşı
Biz okul başlamadan kaldırdık. Oğlum da bunu biliyordu ve karşı çıkmadı. Ancak şimdi arkadaşları arasında dışlandığını, onlara bilgisayarım bozuk diye yapan söyledim iki öğrendim. Bu da çocuk için kötü.
Ben şifre koysam, akşam ödev kitap vs bitince Bi saat oynasa Nasıl olur ki...

İlk defa koydum dedin diye fikir verme ihtiyacı hissettim yanlış anlama ne olur :) dondurucudan çıkan yaprağı soğuk su ile ıslat gerekirse. Normalde sıcak ile ıslatıyoruz ya. Donmuş çözünmüş yaprak bir de sıcak su görürse pişerken iyice eriyor maalesef.

Papatyacım bilgisayarı okul dönemi tümden kaldırıyorum .
Aklına yatacak şekilde cümleler kuruyorum karşıma alıp.
Bugün bilgisayar konusunda kendisinin yaptığı bu fedakarlığın hayallerine kavuşmasında rol oynayacağı önemi anlatıyorum.
Benimkiler ikna oluyorlar.
Başkalarının tercihinin kendisini bağlamaması gerektiğini herkesin tercihi ve önceliklerinin kendisini bağlayacağını ifade ediyorum .
Madem hedefi ortalama düzeyde değilse normalden birazcık daha fazla çalışması gerektiğini söylüyorum.

Son düzenleme:
bunları ya da bunlara benzer şeyleri ben de söylüyorum. ancak benim ki tek olduğundan galiba evde vakit geçiremiyor ve okulda kendini muhabbetin dışında hissediyor.
bu sabah konuştuk. tüm ödevlerini testlerini kitap okumasını halletdikten sonra yatmadan önce 1 sat oynayacak.
bu kuralı suiistimal ederse, ağlarsa zırlarsa toptan kalkacak.
pc kurulmayacak. bu bir saati laptopda geçirecek. şifre koyacağız. ve sadece biz açacağız.

selamlar
bugun sinir harbi yasadik benim hocayla. anlamayan insana birsey anlatmak ne kadar zor...
neyse
M maviduvar1 benim kizimda ezber yapiyor 2 gundur . dersler ilk gunden basladi
haftada 3 aksam ders yardimi aliyor okulda
calismak zorunda oldugunu bazen hatirlatiyorum kendisine. bu aralar gayet iyi.
bi psikolog cocuklarinizla savasmayin demisti ders calissin diye.bende o gunden sonra artik cok zorlamiyorum.sanki hersey daha iyi oldu boyle.
aksam ben haberleri izlerken 1 saat tablete bakiyor.
o cinnet hali haberleri izlemesin diye.
onun disinda kesinlikle izin yok.
saat 21'de uyuyorlar zaten
sen hic uzulme cocugum iyi yerlere gelir mi diye
annesi egitimci babasi egitimci , evde surekli kitap okuyan anneyi goruyor oglun.
rol modelleri iyi yani. oglunda cok buyuk ihtimalle sizin gibi olacak zaten
ne guzelki senin gibi bir annesi var

2017 yaz aylari icin ucak bileti almadim henuz
Pegasus 2017 yaz satislarinin acilmasini bekliyorum ekim sonu gibi acilir
tum hava yollarina bakicam hangisi ucuzsa onu alicam
degisik ulkelere aktarma olsada sorun yok
ekim ayindaki gelecek tum param bilete gidecek dolayisiyla.
yazin hic evde duramam denize girmeden
deniz kenarinda cocuklugu gecenlerde durum bu genelde
o akdenizin suyunun tuzlu kokusu gelir burnuma
genzi yakacak kadar tuzlu
ozledim yine ya
deniz kenarindan bi ev alma hayalim var
bakalim kismet
ne zaman kismet olursa artik
deniz gibi var mi be

eglencelizambak
Çok teşekkür edeim hem iltifatların hem de önerilerin için. Sanırım ben bazen kantarın topuzunu kaçıyorum. İnşallah bizi örnek alır. Güzel bir geleceği olur.

Biz de yaz için planımızı yaptık sayılır. Allah nasip ederse yanı.
Ben de uçuşları kontrol ediyorum Zaman Zaman. En ekonomik şekilde alabilsek gayet iyi olacak

bu yaz nereye gıdıyosunuz papatyacım?

Varyemez takip ettiğin için bilirsin diye soruyorum
Fiziki altını bozdurmak için haftanın hangi günü hangi saati daha uygun ? ( Satışın yüksek olduğu zaman )
Yıllar önce takil ediyordum o zamanlar biliyordum , uzun zamandır takip etmediğim için bilemiyorum ..

Merhaba canım ben altınları bozdurup ev yaptırmayı başladı 2 sene önce sonrasında da altın fiyatları epey arttığı için cesaret edemedim almaya

merhaba
bugun para harcamak istemiyorum
dun cocuklar oyun parkina gitmek istedi okul cikisi
eglendiler.hemde eve alisveris yapildi. carsambaya kadar harcama yapmak istemiyorum.
aksama yaprak sarmasi (dondurucudan ) ve salata var

ben para harcadım bugün
arkadaşıma hediye aldım. 37 tl tuttu
akşam üzeri de oğlana kitap alınacak. bakalım o kaç tutacak

Selamlar kızlar nassınız bakalım görüşmeyeli

Bu ay güya baya kemerlerimi sıkmıştım gerçekten de hiç alışveriş yapmadım kendim için

Ammaa arabanın bakımı, arkadaşın düğünü için yolculuk altın vs, açıköğretim harcı, kardeşimin bu ayki tlf taksitini bana kitlemesi derken nerden baksan 1000 tl masraf çıktı bana deli olacam ya

Kiralık ev arayışlarına devam ediyoruz, normalde eşyalarımı peşin almayı planlıyordum ama bu gidişle taksit de yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…