Merhaba
Dün kahve için harcama yaptım bi tek.
Bugün ayakkabı aldım (spor) .ihtiyaç :)
Evede marketten alışveris yaptım
Listeyle gittim. Bi kaç ürün fazladan aldım ama liste işe yaradı
Ah su giyim alışverişii bitmiyyooooGüle güle kullaneglencelizambak
ben de bu aralar çok kıyafet aldım. en azından aralık ocak ayına kadar durmayı planlıyorum.
indirime girince bakarım birşeyler.
Müdür bey ekdersleri yapmış
Bu ayki ekdersim 626 tl Allah bereket versin.
Daha eğitim -öğretim ödeneği de yatmadı.
Ekim ayı itibariyle hafta içi 3 haftasonu 6 saat olmak üzere haftalık toplam 9 saat kurs vereceğim nasipse inşaallah.
Amin canım inşallah kabul eder rabbim
Yaprak haşlayıp koydum bende ilk defa bu yıl. Bezelye de koydum.. Mısır falan hiç denememiştim..
Közlenmiş patlıcanı daha önceki yıllarda bir akrabamız getirmişti çok değişik koktu diye yiyememiştik ama kendim yapmayı hiç denemedim
Kokar mı diye korkuyorum
domates soslu 1-2 poşet deneyeyim en iyisi bakalım güzel olursa seneye yaparım
Dolmalık biber de aklıma gelmişti ama koymamıştım koyayım en iyisi
Erik kompostosunu sevmez eşim ama bende 4-5 kg kadar vişne koydum dondurucuya
domatesler bütün olunca kullanması nasıl oluyır canım ?
merhaba hatunlar
yenı egıtım ogretım yılına başlarken kırtasıye parasını almayan var mı? ben almadım da
Papatyacım bilgisayarı okul dönemi tümden kaldırıyorum .Günaydın hanımlar
Varyemez okul döneminde bilgisayar konusunda Nasıl bir tavır sergiliyorsun çocuklara karşı
Biz okul başlamadan kaldırdık. Oğlum da bunu biliyordu ve karşı çıkmadı. Ancak şimdi arkadaşları arasında dışlandığını, onlara bilgisayarım bozuk diye yapan söyledim iki öğrendim. Bu da çocuk için kötü.
Ben şifre koysam, akşam ödev kitap vs bitince Bi saat oynasa Nasıl olur ki...
bunları ya da bunlara benzer şeyleri ben de söylüyorum. ancak benim ki tek olduğundan galiba evde vakit geçiremiyor ve okulda kendini muhabbetin dışında hissediyor.Papatyacım bilgisayarı okul dönemi tümden kaldırıyorum .
Aklına yatacak şekilde cümleler kuruyorum karşıma alıp.
Bugün bilgisayar konusunda kendisinin yaptığı bu fedakarlığın hayallerine kavuşmasında rol oynayacağı önemi anlatıyorum.
Benimkiler ikna oluyorlar.
Başkalarının tercihinin kendisini bağlamaması gerektiğini herkesin tercihi ve önceliklerinin kendisini bağlayacağını ifade ediyorum .
Madem hedefi ortalama düzeyde değilse normalden birazcık daha fazla çalışması gerektiğini söylüyorum.
bu yaz nereye gıdıyosunuz papatyacım?eglencelizambak
Çok teşekkür edeim hem iltifatların hem de önerilerin için. Sanırım ben bazen kantarın topuzunu kaçıyorum. İnşallah bizi örnek alır. Güzel bir geleceği olur.
Biz de yaz için planımızı yaptık sayılır. Allah nasip ederse yanı.
Ben de uçuşları kontrol ediyorum Zaman Zaman. En ekonomik şekilde alabilsek gayet iyi olacak
Merhaba canım ben altınları bozdurup ev yaptırmayı başladı 2 sene önce sonrasında da altın fiyatları epey arttığı için cesaret edemedim almayaVaryemez takip ettiğin için bilirsin diye soruyorum
Fiziki altını bozdurmak için haftanın hangi günü hangi saati daha uygun ? ( Satışın yüksek olduğu zaman )
Yıllar önce takil ediyordum o zamanlar biliyordum , uzun zamandır takip etmediğim için bilemiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?