BİRİKİMCİ HATUNLAR

Kızlar ben de hangi ara yaptığını bilmiyorum ama bayağı birseyler atmisim buzluga.
Bamya-bezelye-yeşil fasulye-barbunya-karniyarik için ve oturtma icin patlican kizartmasi-kozlenmiş kirmizi biber-yesil biber kizartmasi -kırmızı erik-karisik meyve posetledim komposto icin-bes alti kiloluk da yapragim geldi tokattan. tereyag stoklamisim buzluga. Birkac cesitte recel yaptim. Otuz kirk konserve sisesinde domates ve kirmizi biber sosu...
Yazınca ben bile şaşırdım. Rabbim ağız tadı ile yemeği nasip etsin.

hayırlı cumalar herkese bende bu sene ılk defa bır suru konserve yaptım Allaha gız tadıyla yemeyı nasıp etsın
bugun evdeyım dolayısıyla para harcamam
anne ve kv.lerın koydugu yemekler halen bıtmedı aksama onları yerız yarın yemek yaparım
evı toparlayıp temızlıcem tabı ınsallah bu üşengeclık bende oldukca yapamayabılırım
sonra bırde kredı kartları+ev kredısı+elden borclar bu ay odemeyı planlıyorduk sanırım hepsını odeyemıcez ama kırtasıye parası ve eşimin fazla mesaısı yatarsa belkı bır ıhtımal odeme yaparız ınsallah Allah'ım

Selamlar
perşembe ve cuma hep yoğun oluyorum.
bugün nar aldım 20 tane .
yarısının suyunu sıktım , şişeye koydum , dondurucuma attım.
annem ben seviyorum diye yapardı hep ben ilk kez yaptım.
havuç almıştım geçen hafta 3 kg.
salatalara koydum ama bitmedi bende hemen turşu yaptım şimdi . Ziyan olmasın

27 temmuzda atmaya başladığım ve ağustos ayı boyunca atamadığım büyük teneke kumbaranın yarısına yaklaştım. Aralığın son gününe kadar vaktim var. Arkadaşımla iddiaya gitmiştik nisan ayında. Benden şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…