- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
amin canım,ne güzel yazmışsın.Hayırlı Cumalar...Evlernize huzur kalplerinize sükûnet Hanelerinize Bereket olsun..Ailemiz her daim yanımızda olsun...
ahahaaha çooook fenasın sütlükahve,çok.günaydın kızlar
farmasi çok geçmiş olsun,
poetricity allah şifa versin, inşallah sorunsuz büyüsün bebecik..
ben bu ara bişey atamadım, kızın bayram harçlıkları var onlara göz koydum bakalım unutsun da parayı önce:)
sımdıye kadar cocugun ınsıyatıfınde ne ısterse onu yaptımGünaydınlar ,hayırlı cumalar.
Rabbim kendine acılan elleri edilen duaları geri döndürmesin.
Zeytin çok sevindim tebrik ederim.
Papatya ,Allah sabır versin cidden zor iş anne-baba olmak. Özellikle bu yüzden hep acabalarım var. Erteleyip duruyorum hazır değilim diyerekten.
Sütlükahve ve diger anneler cocuklarınıza verilen harçlıkları ne yapıyorsunuz? Bir yakınım altın yapıp çocuguma saklıyorum demişti hoşuma gitmişti. ilerde ben de mi öyle yapsam
bu topik yüzünden para sıka sıka sıka
dün hiçbir harcamam olmadı kumbarama 8 tl attım yine.
o hangi smile ?buarada zart zurt smıle cıkmıs ama bılıncsız cıkıyor bılıyorsunuz dımı
hangi smile cutebuarada zart zurt smıle cıkmıs ama bılıncsız cıkıyor bılıyorsunuz dımı
bende iki gündür yoğundum.bayram öncesi biriktirmiştim..bu gün bi kaç evrağım var.dinlenmek istiyorum :So hangi smile ?
Benim bu sıralar işlerim durgun acayip canım sıkılıyor işyerinde.
Alışkınım tempoya boşluğa düşüyorum resmen.
Günaydınlar ,hayırlı cumalar.
Rabbim kendine acılan elleri edilen duaları geri döndürmesin.
Zeytin çok sevindim tebrik ederim.
Papatya ,Allah sabır versin cidden zor iş anne-baba olmak. Özellikle bu yüzden hep acabalarım var. Erteleyip duruyorum hazır değilim diyerekten.
Sütlükahve ve diger anneler cocuklarınıza verilen harçlıkları ne yapıyorsunuz? Bir yakınım altın yapıp çocuguma saklıyorum demişti hoşuma gitmişti. ilerde ben de mi öyle yapsam
bu topik yüzünden para sıka sıka sıka
dün hiçbir harcamam olmadı kumbarama 8 tl attım yine.
bende iki gündür yoğundum.bayram öncesi biriktirmiştim..bu gün bi kaç evrağım var.dinlenmek istiyorum :S
Böyle boş zamanım olunca kendimi tuhaf hissediyorum o maaşı haketmemişim gibi.benımde ıs yerınde ıslerım rahat genelde ama , bu ara konstre sorunum var var olan ısıde bıtıremıyorum sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?