BİRİKİMCİ HATUNLAR

Haklısın aslında.Ben bile daha cocuk yok ortada ayda 1 gram kredi kartından talimat verdim .damlaya damlaya biriksin diye. 1 gram da kendi adımıza unutmalık....
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ne yazık ki. Bende biraz garanticiyim sanırım. Şuan az çok imkan dahilinde aksın kenarda yavas yavas diyorum.
Benim eşim de ticaretle uğraşmaya başladı .Dediğin gibi hele ticarette hiçbir şey belli olmuyor.Bir ay bir ayı tutmuyor.
İnsanın kendi parasını kazanması gibi yok. Bende ilerde çocuk olsa da çalışacağım diyorum ama bazen şuan bile zor geliyor. Bir pazarım var. Herşeyi tek güne sığdırmaya çalışmak zorluyor.Hafta içi de hiçbir şeye vakit yetmiyor.sabah 7.30 evden cıkıp aksam 19.30-20.00 de eve giriyoruz.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bazen evde olsam diye hayıflanıyorum.Ne gezmeye halim kalıyor ,ne hobilerime.

Hakikaten ya,sizede oluyomu böyle. Yani çocuğunuzun evliliğini yada üniversite hayatını,hatta bazen askerliğini falan göremiycem sanki
öyle düşünmemek lazım. ölüm hak tabi ama allah gecinden versin deyip güzel şeyler düşünmeli.
geçen hafta tanıdığımız bir abimiz intihar etti. ve çocukları vardı benim oğlumla yaşıt. allah herşeyin hayırlısını versin.

Hiç iyi bakmadım ben kendime. Baba tarafımda 50 yi görmeden göçüyo. Ondan biraz kuruntu yapıyorum heralde. Bide evde yapacak bişey olmayınca psikolojiside bozuluyo insanın. Aslında çok arkadaşım var. Ama en son biri dün canımı sıktı fena ve ben çok samimi söylüyorum buradaki sizlere duyduğum sıcaklığı artık duyamıyorum dost görünen insanlara. Istanbulda dost arama demişti eşim bana. Gitgide dahada artıyo haklılık payı.
Amaann neyse bugün cuma. Ya ganiyy çekin kızlar bol bol. Bereket için,maddi manevi rızk için

ben artık bırakın dostu arkadaş bile aramıyorum. işyerinde ortam oluşunca oturup iki kelam konuşuyorum ama o kadar sahte ki. en küçük şeyde çok kazık yediğim olmuştur. benim en iyi dostum eşim, oğlum, annem babam ve kardeşlerim...
gerisi merhaba, nasılsınızdan ibaret.

Dost mu o da ne o da kim
Ben de o dediğinden sadece 1 tane kaldı.
AZ insan Çok Huzur. bu sözü seviyorum.
zamanında feci kazık yemişliğim vardır.
evet sagol tesbihat için benim de ruhum daralıyor cekeyim.
Rabbim hayırlı insanlar hayırlı işler hayırlı ömürler versin.
Zaman su gibi akıp gidiyor.

benımde hayatım bu sekılde.
ama tek fark var benım abımlede aramız bozuk bozuk derken ıkımızde evılıyız cocuklarımız var hatta onun kucuguyla benımkı 5 gun arayla dogdu ne gelırler ne gıderler, ne cagrırlar ne ederler.
hıc arkadasım yok dıyebılırım

Ben de her ay oğluma 1 gram altın alıyorum. Bayağı oldu. Ileride bşze birşey olursa kullanır. Dünya hali ne olacağımız belli olmaz. Eğitimi içiyorum Yada başla birşey için kullanır.
Kazık yemekte üstüme yoktur. Burayı artık gerçek alemden daha çok seviyorum.

abinle ne oldu?

Vazgeçtim kızlar epilasyona bugun gitmicem heryerde olaylar var bide cuma saati gitcem yerde ara ara mitinglerin olduğu bir yer Pazartesi sabah giderim artık....

Merhaba kızlarr

Bayramda düğünümüz vardı biraz masarafımız oldu tabi ki... daha öncede söylediğim gibi ; 200 lira verecektik onu verdik 100 lira da benzin koyduk arabaya.. ıvır zıvır masraf derken harcamışız 400-500 civarında...

Bayramdan beri pek masraf yapmıyoruz ama kumbaraya da çok az atabildik bu arada...

60 lira yengeme vereceğim diye bozuklukları kumbaraya atmıyorum..

Bu gece apartman günü bende 550 lira gelicek ordan.. O parayı da kenara koyduğum 1500 liranın yanına koymayı planlıyorum...

Eşim sürekli arabayı değiştirmeyi gündeme getirip duruyor. Eğer değiştirirsek şu anki arabamızın üzerine 28-30 bin civarında para eklememiz lazım... Caydıramıyorum da eşimi umarım yakın zamanda istemez.. Yoksa 12 -13 bin kredi çekicem diyor..

Öyle olursa tüm birikimimiz gidecek.. Geriye sadece bileziklerim kalacak...

Amann şu adamların araba merakından illallah yani..bende kim sorarsa 50 attıydım kenara dün,bugün merdivenciye 20,okulada25 (grip aşısı için)gitti. Akşam eşimden alıcam ama kumbarayı açınca içim daraldı,büyüsü bozuluyo sanki. Kumbara dediğimde defter arası...kağıtlar defterimin arasında. Eşim dalga geçiyo Amman kırışmasın diye

O zaman bazı birikimleri eşten habersiz yapın. İlerde acil bişi olur gene eviniz ihtiyacınız için kullanırsınız.

Araba varsa ve masrafı yoksa durduk yere bence değiştirmek fuzuli.Kimi erkeklerde araba kimisinde teknoloji meragı oluyor.
Zor iş valla.

Kızlar dun aksam kumbaramı saydım dayanamadım
1 gram parasını gecmiş bile şimdi gidip 1 gram yapsam ay sonuna kadarda ne biriktirirsem onunlada bişey yaparım diyorum ama yoksa ay sonunu bekleyip hepsini birden mi yapsam kafam karıştı

Cute çok güzel. Allah razı olsun paylaşımın için.
Bende her güne bir esma belirledim. Sabah adedince okuyorum. Daha sonra aklım estikçe. Ve inanırmısınız hayatım değişti

Ne guzel ya cok özeniyorum böyle seylere ama ben nedense yapamıyorum namazda da bir turlu devamını getiremiyorum başlıyom adet olunca tekrar başlamaktadır zorlanıyorum öğleni kılsam aksam kılmıyom Allahım neolur banada su cuma saati namazlarımı düzgün kılmami için yardım et...şimdi işim yok bir abdest alsam bende arkadasın paylaştığı esmalardan çeksem.....,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…