- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Eşime gereksiz geliyo heralde,yoksa çoktan yerine koyabilirdi bence. Zaten herşeyim onun değilmi diyo sıkıştırınca.oğlum konusunda hassasım biraz ben. Sanki onun ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamıycakmışım gibi geliyo bana nedense. Eşim ticaretle uğraşıyo,bugünkü durum yarında olacakmı bakalım. İşin doğrusu oğlumun hayatını garantilemek istiyorum en azından. Ben oğlum doğduktan sonra çalışmanın bir kadın için ne kadar önemli olduğunu anladım. Geç anladım...
öyle düşünmemek lazım. ölüm hak tabi ama allah gecinden versin deyip güzel şeyler düşünmeli.Hakikaten ya,sizede oluyomu böyle. Yani çocuğunuzun evliliğini yada üniversite hayatını,hatta bazen askerliğini falan göremiycem sanki
ben artık bırakın dostu arkadaş bile aramıyorum. işyerinde ortam oluşunca oturup iki kelam konuşuyorum ama o kadar sahte ki. en küçük şeyde çok kazık yediğim olmuştur. benim en iyi dostum eşim, oğlum, annem babam ve kardeşlerim...Hiç iyi bakmadım ben kendime. Baba tarafımda 50 yi görmeden göçüyo. Ondan biraz kuruntu yapıyorum heralde. Bide evde yapacak bişey olmayınca psikolojiside bozuluyo insanın. Aslında çok arkadaşım var. Ama en son biri dün canımı sıktı fena ve ben çok samimi söylüyorum buradaki sizlere duyduğum sıcaklığı artık duyamıyorum dost görünen insanlara. Istanbulda dost arama demişti eşim bana. Gitgide dahada artıyo haklılık payı.
Amaann neyse bugün cuma. Ya ganiyy çekin kızlar bol bol. Bereket için,maddi manevi rızk için
Dost mu o da ne o da kimHiç iyi bakmadım ben kendime. Baba tarafımda 50 yi görmeden göçüyo. Ondan biraz kuruntu yapıyorum heralde. Bide evde yapacak bişey olmayınca psikolojiside bozuluyo insanın. Aslında çok arkadaşım var. Ama en son biri dün canımı sıktı fena ve ben çok samimi söylüyorum buradaki sizlere duyduğum sıcaklığı artık duyamıyorum dost görünen insanlara. Istanbulda dost arama demişti eşim bana. Gitgide dahada artıyo haklılık payı.
Amaann neyse bugün cuma. Ya ganiyy çekin kızlar bol bol. Bereket için,maddi manevi rızk için
benımde hayatım bu sekılde.ben artık bırakın dostu arkadaş bile aramıyorum. işyerinde ortam oluşunca oturup iki kelam konuşuyorum ama o kadar sahte ki. en küçük şeyde çok kazık yediğim olmuştur. benim en iyi dostum eşim, oğlum, annem babam ve kardeşlerim...
gerisi merhaba, nasılsınızdan ibaret.
abinle ne oldu?benımde hayatım bu sekılde.
ama tek fark var benım abımlede aramız bozuk bozuk derken ıkımızde evılıyız cocuklarımız var hatta onun kucuguyla benımkı 5 gun arayla dogdu ne gelırler ne gıderler, ne cagrırlar ne ederler.
hıc arkadasım yok dıyebılırım
yazıcam canımabinle ne oldu?
harikahttp://www.reikimaster4.com/haber.php?hid=141
kızlar cuma gunu yapabılecegımız en guzel ugras.
Allah kabul etsın
Cute çok güzel. Allah razı olsun paylaşımın için.
Bende her güne bir esma belirledim. Sabah adedince okuyorum. Daha sonra aklım estikçe. Ve inanırmısınız hayatım değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?