ne iş yapıyorsunuz?Böyle boş zamanım olunca kendimi tuhaf hissediyorum o maaşı haketmemişim gibi.
Bazen kitap okuyorum hatta birşey diyen olmuyor.Kendime iş çıkartmaya bakıyorum hatta.
Tuhaf.
Yoğun olunca ahh bir nefes payı diyorum, boşken de sıkılıyorum diyorum bir dengesiz durumlardayım.
Cute sen çalışırken oğluna kim bakıyor?
benımde bos zamanlarım oluyor ama oyle gostere gostereBöyle boş zamanım olunca kendimi tuhaf hissediyorum o maaşı haketmemişim gibi.
Bazen kitap okuyorum hatta birşey diyen olmuyor.Kendime iş çıkartmaya bakıyorum hatta.
Tuhaf.
Yoğun olunca ahh bir nefes payı diyorum, boşken de sıkılıyorum diyorum bir dengesiz durumlardayım.
bende boş bi vakit bulunca kk'ya atlıyorum : )nefes aldırıyor burası bana.ii kafa dağıttırıyorBöyle boş zamanım olunca kendimi tuhaf hissediyorum o maaşı haketmemişim gibi.
Tuhaf.
o kişi ile olan ilişkinize bağlı ama bence normal.kızlar size sorum olcak.yakında tanıdık birinin kızının düğünü olacak.100-150 arası bi hediye düşünüyordum.annemle görüştüm 'herşeyi tamamış ,istersen annesine zarfa para koyup verebilirsin.en azından bi yerin taksitini kapatır 'dedi.. bende zarfa 100 tl koymaya karar verdim .ellisini birikime atacam.azmı olur
Aynen :)bende boş bi vakit bulunca kk'ya atlıyorum : )nefes aldırıyor burası bana.ii kafa dağıttırıyor
şöyle söyleyeyim anneme kalsa fazla ver dicek o yüzden ne kadar vereyim die sormadım.bendcede normal yao kişi ile olan ilişkinize bağlı ama bence normal.
ben de bu arada raporu bitirdim. mail attım. evde keyif yapacağım biraz. bugün kitap kargom gelecekti. onun peşine mi düşsem diyorum.
tekstil.ne iş yapıyorsunuz?
Bence yüz tl normal bir meblağ.kızlar size sorum olcak.yakında tanıdık birinin kızının düğünü olacak.100-150 arası bi hediye düşünüyordum.annemle görüştüm 'herşeyi tamamış ,istersen annesine zarfa para koyup verebilirsin.en azından bi yerin taksitini kapatır 'dedi.. bende zarfa 100 tl koymaya karar verdim .ellisini birikime atacam.azmı olur
siz normal diyince ok yeterlidirtekstil.
su sıralar gündem ve dolar dengesizliği dengesizleştirdi.
Bence yüz tl normal bir meblağ.
100 tl güzel para bence de. ama zarfı anneye değil de geline verin bence.kızlar size sorum olcak.yakında tanıdık birinin kızının düğünü olacak.100-150 arası bi hediye düşünüyordum.annemle görüştüm 'herşeyi tamamış ,istersen annesine zarfa para koyup verebilirsin.en azından bi yerin taksitini kapatır 'dedi.. bende zarfa 100 tl koymaya karar verdim .ellisini birikime atacam.azmı olur
tmm öyle yapayım madem100 tl güzel para bence de. ama zarfı anneye değil de geline verin bence.
o kişi ile olan ilişkinize bağlı ama bence normal.
ben de bu arada raporu bitirdim. mail attım. evde keyif yapacağım biraz. bugün kitap kargom gelecekti. onun peşine mi düşsem diyorum.
o işleri haftasonuna bırakıyorum ben.zamansızlıktan.Bende bugun dışarı çıkıcam pazar alışverişi yapcam lazer epilasyona başlıyorum bugun bide cocukların birkaç eksiği var onları alıcam bakalım aksama bir hesap kitap yaparım ne kadar harcamışım...
Elimeen geldiğince okumaya çalışıyorum. Kafe kitap adında bir topik var. Oraya takılıyorum. Bildirim yapıyoruz.Ayy ne guzel kitap okuyorsun bende cok okurdum ama kk den fırsat bulamıyorum bende elimdeki kitabı bitirsem iyi olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?