BİRİKİMCİ HATUNLAR

biz bu bayram ankaraya görümceme gittik de hasılat az oldu, 100 tl bişey :) ben de altın ya da dolar almayı düşünüyorum hangisi düşmüşse. para bende daha hiç sormadı, biraz daha geçsin alırım bişeyler
bu topik beni de adam etti valla :) tam para harcayacak oluyorum aklıma hep siz geliyosunuz

ne iş yapıyorsunuz?

benımde bos zamanlarım oluyor ama oyle gostere gostere olmuyorr, hep yogunum sorarsan

benım sabah annem 7.30 eve gelıyor canım esım cıkmadan , 9.30 gıbıoglum kalkıyor kahvaltı edıyorlar 12dede okula bırakıyor annem aksam esım alıyor , canım okuldan.
öyle yanı annem olmasa ısımız maaf

kızlar size sorum olcak.yakında tanıdık birinin kızının düğünü olacak.100-150 arası bi hediye düşünüyordum.annemle görüştüm 'herşeyi tamamış ,istersen annesine zarfa para koyup verebilirsin.en azından bi yerin taksitini kapatır 'dedi.. bende zarfa 100 tl koymaya karar verdim .ellisini birikime atacam.azmı olur

bende boş bi vakit bulunca kk'ya atlıyorum : )nefes aldırıyor burası bana.ii kafa dağıttırıyor

o kişi ile olan ilişkinize bağlı ama bence normal.
ben de bu arada raporu bitirdim. mail attım. evde keyif yapacağım biraz. bugün kitap kargom gelecekti. onun peşine mi düşsem diyorum.

ben de bu arada raporu bitirdim. mail attım. evde keyif yapacağım biraz. bugün kitap kargom gelecekti. onun peşine mi düşsem diyorum.
şöyle söyleyeyim anneme kalsa fazla ver dicek o yüzden ne kadar vereyim die sormadım.bendcede normal ya

ne iş yapıyorsunuz?
tekstil.
su sıralar gündem ve dolar dengesizliği dengesizleştirdi.

Bence yüz tl normal bir meblağ.

100 tl güzel para bence de. ama zarfı anneye değil de geline verin bence.

Bende bugun dışarı çıkıcam pazar alışverişi yapcam lazer epilasyona başlıyorum bugun bide cocukların birkaç eksiği var onları alıcam bakalım aksama bir hesap kitap yaparım ne kadar harcamışım...

Ayy ne guzel kitap okuyorsun bende cok okurdum ama kk den fırsat bulamıyorum bende elimdeki kitabı bitirsem iyi olacak...

o işleri haftasonuna bırakıyorum ben.zamansızlıktan.

banusultan yok canım,hala direniyorumBayram dönüşü ev temizliği,dünde sabah güne,öğleden sonrada baş sağlığına gittim.arada bakabildim sadece
DonukPudra ben doğduğunda eşimden ve yakınlarımdan hediye istemedim. Parasını verin dedim ve oğluma hesap açtırdım. Daha sonra gelen hediyeleride bozdurdum. Düğün yapmadığım için çok kişi doğumumda getirmişti altın. 3 yıl öncesine kadar Bayram harçlıklarını direk oraya yatırdım. Hatta abartıp nasılsa küçük anlamaz oyuncaktan deyip(zaten çok var)doğum günü hediyelerini bile para olarak aldım anneanne teyzelerinden falan.iyide para birikmişti. Sonra bir gün eşim çekelim söz faiziyle geri vericem deyince inamdım.tabi yalan oldu para. Hala yatıracak ...adımın çıktığıyla kaldım anlıycan. Şimdi çatır çatır harcıyoruz oğluşumla. Gerçi benim oğlum tuhaf biraz. Eline 1 lira veririm dondurma alsın diye,bu sefer kumbarama atayım diyoHer seferinde bunu diyo ama

@zytn_lmn çok güzel bir uygulama yapmısın aslında. Kendi yakınlarına para verin demek abes kaçmaz sonuçta. Eşin de keşke öyle yapsamaymış umarım toparlayınca verir.
Aslında çocukları alıştırmak lazım biriktirmeye.İstediklerini elde etmek icin ilk kumbarada para birikimi yaptırıp sonra almak gerek. tabi bende teorik bilgi bu kadar uygulamaya gecince göreceğim bakalım tutacak mı

Eşime gereksiz geliyo heralde,yoksa çoktan yerine koyabilirdi bence. Zaten herşeyim onun değilmi diyo sıkıştırınca.oğlum konusunda hassasım biraz ben. Sanki onun ihtiyacı olduğu zamanlarda yanında olamıycakmışım gibi geliyo bana nedense. Eşim ticaretle uğraşıyo,bugünkü durum yarında olacakmı bakalım. İşin doğrusu oğlumun hayatını garantilemek istiyorum en azından. Ben oğlum doğduktan sonra çalışmanın bir kadın için ne kadar önemli olduğunu anladım. Geç anladım...

Ayy ne guzel kitap okuyorsun bende cok okurdum ama kk den fırsat bulamıyorum bende elimdeki kitabı bitirsem iyi olacak...
Elimeen geldiğince okumaya çalışıyorum. Kafe kitap adında bir topik var. Oraya takılıyorum. Bildirim yapıyoruz.
Kk da izlediğim 5-6 konu var. Ben kendime zaman versem giriyorum. Başka türlü olsa akşama. Kadar çıkamam. Canım sıkıldıysa başka topiklere bakıyorum. Yoksa sadece 3-5 topiği takip ediyorum.

Hakikaten ya,sizede oluyomu böyle. Yani çocuğunuzun evliliğini yada üniversite hayatını,hatta bazen askerliğini falan göremiycem sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…