BİRİKİMCİ HATUNLAR

canım bende var actifry memnunum ben istediğim gibi yağsız kızartmalar yiyoruz alabilirsin
temizliğine gelince makineye atıyorum yıkanıyor sorun yok yani

günaydın hanımlar. cebimde 40 tl kaldı maaşıma da 8 gün.. inşallah idare ederim maaşa kadar.. bu ay yapmamız gereken ödemeler:
- kira 500 tl
-yakıt 300 tl (100 $)
-bi yere 250 tl ( her ay verilen bi para)
-eşim arkadaşındamn 500 tl borç almıştı bu ay
-500 tl gün e başlıyorum bu ay
-elektrik su aidat 150 tl yaklaşık
-anneme 1 çeyrek borçluyum (200 tl civarı)
- kredi kartı 500 tl
sanırım toplam: 2900 tl
wawwww yazınca ne çok ödeme olduğunun nasıl da farkına vardım yaa... sanırım harcamalara dikkat etmek açısından bunu sık sık yazmak iyi olacak

ben karıştırmışım ayları yaa. ben ayın 20 sinde eşim 1 inde maaş alıyo. yani bu ay daha tamamlanmadığı için daha gelecek ay ödemeleri ve maaşları karıştırmışım:)
tekrar toparlıyorum.. eşimin maaşından elektrik su kira ödendi zaten.. benim maaşımla ödenecekler:
- 500 gün
-500 kızkardeşime verecem
-500 eşimin arkadaşından aldığı borç
-300 yakıt (1. taksit 100 )
bu durumda 1800 ödeme var ay sonuna kadar.. bize 700 tl kalıyor eşimin maaşına kadar..allah bereket versin.

İyi akşamlar hanımlar
Bugün promosyon paralarımız yatmış 730, cumartesi üzerine 130 ekleyip kulplu tam altın alacağım
Ve ona birde zincir almak istiyorum çok da ince olmayan ne kadar civarındadır acaba?
Zinciri için 700 tl var elimde umarım yeter 14 ayar için.
15 inde avans alacağım 330 tl, onu da maaşa kadar harçlık yaparım
Çok harcama luzumsuz gereksiz harcamalar yok çıktı hayatımdan dikkat ediyorum artık.

Altın zincir ne kadardır hiç bilmiyorum ama 10 gr olsa 1200 tl tutar sanki

Cüzdanımda kalan son 10 TL ile günü kapatmaya çalışacağım. Olmazsa çekerim bankadan. Yarın maaş günü ne de olsa

günaydın kızlar.. hayırlı cumalar.. benim öğrenim borcumu ödemeye başlamam gerekiyor artık.. toplam 15 bin civarı net olarak bakmadım. tam borçlar bitti dedik hazır faizler silinecek öğrenimi ödeyelim diyorum.. çok zorlanacağız ama ne yapalım öğrenciyken almak zorundaydım

ben o borcu cok sukur bıtırdım Allah odeme kolaylıgı versın

ben o borcu cok sukur bıtırdım Allah odeme kolaylıgı versın
ben hala erteleyeyim mi diye düşünüyorum. valla borçlardan bunaldım tam plan program yaptım birikim yapmak için bu borcu ödeyelim dedi eşim. evet sonuçta borç ödemek zorundayım da.. yapılandırılıyormuş bakalım ne şekil yapılandırma yapabilirler.. yüklü bi para birikim de yok desem ödeyip kapatayım.. canım sıkıldı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…