- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
canım bende var actifry memnunum ben istediğim gibi yağsız kızartmalar yiyoruz alabilirsinBir fikir almak istiyorum.
Kizartmayi cok seviyoruz esimle. Onceden kizartma tavalarinda yapiyordum ama malum fazla yag israfi bir de mutfaga sicrama derdine yapmamaya basladim..
Fakat esim de ben de birara krize.girdik.
Acaba dedim fritoz mu alsam.?? Son cikanlar malum 1 kasik yag ile yapiliyor ya.. yag israfini fritoze veririk.diye dusundum ama temizligi kokusu sorun diyenler var muallaktayim yine.de.
Kumbarami ellemedim epeydir onu incelemem lazim
Fritoz onerisi ya da bu konuda fikrinizi belirtir misjniz
canım bende var actifry memnunum ben istediğim gibi yağsız kızartmalar yiyoruz alabilirsin
temizliğine gelince makineye atıyorum yıkanıyor sorun yok yani
1.2 benimki hemde koruma çemberi var dışarı ürün taşmıyo siyah bendekiCok tesekkur ederim bilgi icin.
Peki 1 kg mu 1.2 mi daha iyi
Beyaz.ve siyah var sanirim
Cok tesekkurlerr sagol1.2 benimki hemde koruma çemberi var dışarı ürün taşmıyo siyah bendeki
Altın zincir ne kadardır hiç bilmiyorum ama 10 gr olsa 1200 tl tutar sankiİyi akşamlar hanımlar
Bugün promosyon paralarımız yatmış 730, cumartesi üzerine 130 ekleyip kulplu tam altın alacağım
Ve ona birde zincir almak istiyorum çok da ince olmayan ne kadar civarındadır acaba?
Zinciri için 700 tl var elimde umarım yeter 14 ayar için.
15 inde avans alacağım 330 tl, onu da maaşa kadar harçlık yaparım
Çok harcama luzumsuz gereksiz harcamalar yok çıktı hayatımdan dikkat ediyorum artık.
ben o borcu cok sukur bıtırdım Allah odeme kolaylıgı versıngünaydın kızlar.. hayırlı cumalar.. benim öğrenim borcumu ödemeye başlamam gerekiyor artık.. toplam 15 bin civarı net olarak bakmadım. tam borçlar bitti dedik hazır faizler silinecek öğrenimi ödeyelim diyorum.. çok zorlanacağız ama ne yapalım öğrenciyken almak zorundaydım
ben hala erteleyeyim mi diye düşünüyorum. valla borçlardan bunaldım tam plan program yaptım birikim yapmak için bu borcu ödeyelim dedi eşim. evet sonuçta borç ödemek zorundayım da.. yapılandırılıyormuş bakalım ne şekil yapılandırma yapabilirler.. yüklü bi para birikim de yok desem ödeyip kapatayım.. canım sıkıldı yaaaben o borcu cok sukur bıtırdım Allah odeme kolaylıgı versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?