BİRİKİMCİ HATUNLAR

Ben birikim listesinde zulabankta biriktirdiklerimi yazacağım

zulabank kumbara dimi:) ben de onu bildiririm bi de güne başlayacaz bu ayın 15 i onu aldığımda mı bildirsem acaba, nasıl yapsam??

zulabank kumbara dimi:) ben de onu bildiririm bi de güne başlayacaz bu ayın 15 i onu aldığımda mı bildirsem acaba, nasıl yapsam??
Zulabank benim ihtiyaçlar pazar vs gibi nedenlerle eşimden aldığım paradan artırdığım köşem
Eskiden evde bir kutu edinip saklıyordum
Şimdi ise böyle bir kutu ya da kumbaranın bulunma ihtimaline karşılık bir yere not alıyorum ne kadar kenara attığımı ve o paraları harcamam gereken yerlere harcıyorum. Maaşımı ya da ekdersimi bankadan çekmiyorum.
Maaş hesabımdan birikim yaptığım hesaba eft yapıyorum kredi kartı borcumu ödeyip geri kalanını birikime ayırıyorum onun için de not defterim var aylık yıllık hedeflerimi takip ettiğim.

Bir fikir almak istiyorum.

Kizartmayi cok seviyoruz esimle. Onceden kizartma tavalarinda yapiyordum ama malum fazla yag israfi bir de mutfaga sicrama derdine yapmamaya basladim..
Fakat esim de ben de birara krize.girdik.
Acaba dedim fritoz mu alsam.?? Son cikanlar malum 1 kasik yag ile yapiliyor ya.. yag israfini fritoze veririk.diye dusundum ama temizligi kokusu sorun diyenler var muallaktayim yine.de.
Kumbarami ellemedim epeydir onu incelemem lazim
Fritoz onerisi ya da bu konuda fikrinizi belirtir misjniz

tam da benim son dönem araştırdığım konu:) bana hediye olarak büyük tencere gibi de kullanılar fritöz geldi. fakat hiç kullanmadım.. iki kişiyiz kocaman fritözü kullanmak dert. o sebeble ben de ufak bi fritöz almayı düşünüyorum.. ve araştırıyorum.bu konuda bana da bilgi verirseniz sevinirim.

Tefal actifray modeli aklimda benim..
Boyutunu bilmiyorum.
Suan biz 3 kisiyiz ama oglumuz kucuk.
Aldim mi biraz adamakilli almak istiyorm kahvaltiya misafir oluyor bazen vs vs..

kuzum özge de onu kullanıyor. baya memnundu. ondan da fikir al istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…