BİRİKİMCİ HATUNLAR

Merhaba kızlar. Kumbaraya para atmaya devam.ay lik birikim hesabına 1300 attım.kizlar araba alacağız ve krediyle muhtemelen artık birikim hesabına para atamam.kumbsrsaya devam ederim..

Merhaba kızlar. Kumbaraya para atmaya devam.ay lik birikim hesabına 1300 attım.kizlar araba alacağız ve krediyle muhtemelen artık birikim hesabına para atamam.kumbsrsaya devam ederim..
olsun canım kredi de bi nevi birikim demek. bizimde kredimiz bugün belli olacak.. neden bu kadar uzadı anlamadım ki..

Dün 132den sattım az evvel baktım 134e çıkmıştı. Daha da gider mi acaba?
ay ne zaman 134 e çıktı. ben az önce baktım 131 küsürdü satış.
daha da yükselir mi acaba diye satmaya cesaret edemiyorum. biraz deli cesareti lazım.

daha da yükselir mi acaba diye satmaya cesaret edemiyorum. biraz deli cesareti lazım.

bu işler böyle canım, hem cesaret, hem de risk almak lazım... :)

mesela ben çok sabırsızım, bu al sat işlerinde, bekleyemem ( hep akrep burcunun suçu :) ) geçen cuma sattım, 600 küsür kar vardı, çıkacağını biliyordum, iki üç gün sabredebilsem 1.000 küsür kar olacaktı... :) ama kim bekleyecek o kadar... :))

bi de nasipten öte yol yok, ben buna çok inanırım... nasibimde bin değil de, altı yüz varmış demek ki... :)

Halkbankasından alım satım yapıyorum ben. Yazdığım sırada öyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…