BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
Varyemez eşimin arabası da 2011 model. Temmuz'da almıştık. 7 yaş mı olur acaba. Biz de eşimle onu düşünüyorduk.

Benim bildirimim şu şekilde
2 gr altın
100 Euro
365 tl
Canım isbank internet bankacılığı sayfasından girip ödemeler mtv başlığı altından plakayı girip 1. Taksiti öğrenebilirsin.Ben öyle yaptım
Ayın 6 sında kredi kartımın hesabı kesiliyor ben ayın 7 -8 i gibi ödeme yaparım şubatta ödenir

Az önce aklıma geldi. Yaptım canım. 225 tl eşimin, 571 tl benim çıktı.
Çok teşekkürler

günaydın hanımlar
bugün mtv leri ödeyeceğiz inşallah.
bakalım altın nasıl şekillenecek.

selam kızlar.. bizim evde bi değişiklik oldu. ekspertiz gidip eve bakmış. Tabuya göre bize gösterdikleri daire deil yanındaki daireymiş. yani aynı apartmanın aynı katının daha güzel cephesiymiş. ordaki çalışan görevli numaraya göre göstermişti bize daireyi fakat demekki yanlışlık olmu. ekspertiz ve ev sahibi bize doğru daireyi gösterdi ben çok sevindim. cephesi çok iyi oldu..
akşam bi arkadaşım toki ye taşınmıştı evi için hayırlı olsuna gittik. bana evlenirken gelen hediyelerden çok şık bi sürahi tarzı bi şişe ve iki kadeh olan bi takım götürdüm paşabahçenin. Bu sayede evdeki fazlalıkları değerlendirdim ve para da harcamamış oldum.

Hayırlı olsun
Ev alım masrafınız ne kadar olacak acaba ? (Tapu masrafı)

komşudan geçen yıl wifi şifresi almıştım, formasyon derslerimi internette takip etmem gerekliydi. yarı yarıya paylaşmıştık ödemeyi. onlar zaten çekmişti, yıllardır kullanıyorlardı. benim formasyon bitince de ödemeye devam ettim. sadece bi odada çekiyordu. baya zorlanıyordum ama kesinti oluyordu. son kaç aydır hiç kullanmadım interneti en son bu ayki ödemesini yaptık bugün. komşuyu aradım biz artık kullanmıyoruz şifreyi değiştirebilirsiniz zaten bi kaç ay sonra da taşınacaz dedim. internete boşa para veriyordum son bi kaç aydır. sağolsunlar ama sayelerinde de formasyon zamanında dersleri de takip edebildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…