Hosbuldum topramm yakinmiyiz acepdayko hoşgeldin Hemşeri sayılırız. Trakyalıyım bende
Gecmis olsun zor bir durum insanlar daha dusunceli olsalar keskeArkadaslar kayınvalidem amelyat oldu..dun itibarıyle eve çıkardık...bir konuda cok sıkıntılıyım...suan yeni ameliyatlı ve mıkrop kapmamalı...ama inanırmısınız dun gece saat 12 ye kadar geçmiş olsuna gelen vardı..tamam sagolsunlar güzel bir şey insanın geleninin olması..ama daha yeni cıktı ..üstelik hastanede ziyaretegelenler tekrar geldiler...artık hastanın odasında hazırladığımız yatağa bile oturdular..üstelik hasta ziyareti en fazla yarım saat sürmeli..ama inanın sabah gelip aksama kadar kalan oldu...ev zaten kucuk çocukları torunları basında derken..aksam saat 10 da iki genç aile geldi kaynanamın yeğenleri..cok uzak bir yerdende gelmediler...bende cay vardı yanına et kavurması dolma ve tatlı koydum..bizim karnımızda açtı dediler...ne biliyim hasta evine o saatte karnı ac gidilirmi üstelik evlerinden geliyorlar...artık
yemekte pek kalmamasıtı..ufak tefek birşeyler hazırladık..görümcemlerim ben hep çalışan insanlarız...ne yapcaz bilmiyorum..
Bence de... Gereksiz olan sadec yemek var dermişim. Kendimi böyle teselli edeyim bariM maviduvar1 seni dışarı bırakmamak lazım galiba.
Arkadaslar kayınvalidem amelyat oldu..dun itibarıyle eve çıkardık...bir konuda cok sıkıntılıyım...suan yeni ameliyatlı ve mıkrop kapmamalı...ama inanırmısınız dun gece saat 12 ye kadar geçmiş olsuna gelen vardı..tamam sagolsunlar güzel bir şey insanın geleninin olması..ama daha yeni cıktı ..üstelik hastanede ziyaretegelenler tekrar geldiler...artık hastanın odasında hazırladığımız yatağa bile oturdular..üstelik hasta ziyareti en fazla yarım saat sürmeli..ama inanın sabah gelip aksama kadar kalan oldu...ev zaten kucuk çocukları torunları basında derken..aksam saat 10 da iki genç aile geldi kaynanamın yeğenleri..cok uzak bir yerdende gelmediler...bende cay vardı yanına et kavurması dolma ve tatlı koydum..bizim karnımızda açtı dediler...ne biliyim hasta evine o saatte karnı ac gidilirmi üstelik evlerinden geliyorlar...artık yemekte pek kalmamasıtı..ufak tefek birşeyler hazırladık..görümcemlerim ben hep çalışan insanlarız...ne yapcaz bilmiyorum..
Merhaba kızlar
Öğlen okuluna gittim oğlumun. Öğretmenle konuştum. Ilacı kullanmayı bir süre daha dedi. Şu anda çok sıkıntı yok dedi. Sonra pazara gittim. Pazarda 31 tl harcadım.
Arkasından D&R a gidip kitap aldım. 13 tl. Sonra kozmetik marketten şampuan tonik orkid vs. 70 tl.
Psikolog için çarşıya doğru giderken elim aradı. Amcası Vefat etmiş. Ikindiye kaldıracaklarmış. 2 saatlik yol. Ben gitmedim gece dönmeyiz dedi eşim. Köyde nerede kalayım. Yarın oğlumla gideceğiz artık.
Merhaba kızlar
Ay ne kadar çok yazmışsınız.
Bir kombin konusu olmuş kına için. Ama konunun başını yakalayamadım.
Başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim.
DonukPudra oğlum ilaç kullanmayacak çok şükür.
suefsan çok geçmiş olsun. Gelene de ne denir ki
Sabah pazara gittim 33 tl( bir haftalık yiyecek)
Kitap aldım 13 tl
Kozmetik market 70 tl
Çay 1.5 tl
Otopark 5 tl
Psikolog 125 tl
Oğlumu göz doktoruna götürdüm 30 tl
Yemek 30 tl ( bir öğün. İşte nü yüzden pazara gitmeli )
Kumbara 6.2 tl
Toplam 306 tl. Iyi ki eşimin ders ücreti yatmış.
Psikolog oğlum için başka bir tedavi yöntemi önerdi. Sakın ilaç verme dedi. Çocuğum beyin dalgalarını yönlendirecek hiperqktivitesi çözüyoruz dedi. Biraz daha oğlumu gözlemleyeceğiz sonra da götüreceğiz. Allah cebimize kuvvet versin inşallah
sağol canım. kafamda normali oturtmaya çalışıyorum :)Limon bence güzel zaten elektrik 39'un altına hiç düşüremedim ben kaç yıl yanlız yaşadım da.. Doğalgaz da bizim katlı yüklüyoruz ama yazın pek az gidiyor..
kızlar havuza yazıldım ve o kadar çok masraf oldu ki. havuz ücreti, mayosu şusu busu tahlili derken baya koydu bana.
eletrik 38 geldi
doğalgaz 18 geldi
tek yaşıyorum sizce nası bu faturalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?