BİRİKİMCİ HATUNLAR

Altinn renk salin icine siyah bonemi alcam ?cute tam kombini yazsana ona gore alirim bende
ya sen bana bakma ben bordo takıcan zannettım ortalıgı duman etmıyım ben acıgım pek anlamıyorum sımdı kapalı kombınden anlamıyorum ama

Hadi hatunlar canta ayakkabi dan da stresimi atin :) ancak kafam rahatladi gomlek sal konusunda

Kızlar hızınıza yetisemiyorum masallahiniz var bugün:)birazdan mesaim bitecek eve gideceğim az kaldı:)
Bu arada o esmaul husnayı yollayan arkadaşım çok sağolasın. Ben de telefonuma indirdim tel.den Zikir çektim:)
eve gidince kocamı ikna edersem temizlik yapacağız edemezsem artık oturur film izleriz:)
herkese iyi haftasonları yarın çalışacaklara da şimdiden kolay gelsin :)

dün doları 2.2568 tl de gördüm almadım dün paramın tamamıyla alsam şimdi 2.28 küsurdan satıp 298 tl kar elde etmek varmış
nasip değilmiş
Hangi siteden takip ediyorsun Farmasi?
bİR de dolar hesabında mı iş bankasında?
bende biraz oraya mı kaydırsam anlamadım foto mak için biriktirdiğim para 700 tlye yaklaştı neredeyse.. içimden kıyıp almak gelmiyor. sanırım 3 takside böldürüp bu parayla altın ya da dolar alırım kararsız kaldım çok.

Kizlar etegin ustune gomlwk rengi fikirlerinizi bekliom :) cok kilolu olmasam krem ekru isterdm ackcasi baska secenek varmi
siyah renk oldugundan yaslı gösterir.
yani yasına +5 ekle bordonun üstünde.
açık tonlarda kombinleyebilirsin.
kg için de korsenin gözünü seveyim

yok beyaz değil ekru daha şık duruyor her zaman zaten..bence siyah ayakkabı çanta,bone de ekru olunca güzel durur..
Ekru evet dd sanki kotu durur siyahcanta ayakkabi o kombine die korkuyorum arkadasim xahilligimden bildigimden degl yani guzel durur demi ?

Aynen korse candir :)

E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…