ya sen bana bakma ben bordo takıcan zannettım ortalıgı duman etmıyım ben acıgım pek anlamıyorum sımdı kapalı kombınden anlamıyorum amaAltinn renk salin icine siyah bonemi alcam ?cute tam kombini yazsana ona gore alirim bende
Beyaz giyemem ama ekru renk bakicamyok siyah gayet de güzel olur o kombine.
bak bu kombinde şal biraz da baskın olsun fıstık gibi bence
dokunamıyor musun hamsiye ? aslında ayıklaması çok kolay bence..onunla uğraşmak alacağın vitamine değerbızım buralarda ıste ayıklayan yok canım
anneme ayıklatıyoruz fılan zor oluyor o yuzden hıc bulasmıyorum cokta severım hamsı halbukı
yok beyaz değil ekru daha şık duruyor her zaman zaten..bence siyah ayakkabı çanta,bone de ekru olunca güzel durur..Beyaz giyemem ama ekru renk bakicam
salda altin renkli alicam
ama bone ve ayakkabida cantada skntim komik kacmazmi bu kombine
ence ekru olsa daha hoş olur
Hangi siteden takip ediyorsun Farmasi?dün doları 2.2568 tl de gördüm almadım dün paramın tamamıyla alsam şimdi 2.28 küsurdan satıp 298 tl kar elde etmek varmış
nasip değilmiş
siyah renk oldugundan yaslı gösterir.Kizlar etegin ustune gomlwk rengi fikirlerinizi bekliom :) cok kilolu olmasam krem ekru isterdm ackcasi baska secenek varmi
Ekru evet dd sanki kotu durur siyahcanta ayakkabi o kombine die korkuyorum arkadasim xahilligimden bildigimden degl yani guzel durur demi ?yok beyaz değil ekru daha şık duruyor her zaman zaten..bence siyah ayakkabı çanta,bone de ekru olunca güzel durur..
Aynen korse candir :)Hangi siteden takip ediyorsun Farmasi?
bİR de dolar hesabında mı iş bankasında?
bende biraz oraya mı kaydırsam anlamadımfoto mak için biriktirdiğim para 700 tlye yaklaştı neredeyse.. içimden kıyıp almak gelmiyor. sanırım 3 takside böldürüp bu parayla altın ya da dolar alırım kararsız kaldım çok.
siyah renk oldugundan yaslı gösterir.
yani yasına +5 ekle bordonun üstünde.
açık tonlarda kombinleyebilirsin.
kg için de korsenin gözünü seveyim
Hangi siteden takip ediyorsun Farmasi?
bİR de dolar hesabında mı iş bankasında?
bende biraz oraya mı kaydırsam anlamadımfoto mak için biriktirdiğim para 700 tlye yaklaştı neredeyse.. içimden kıyıp almak gelmiyor. sanırım 3 takside böldürüp bu parayla altın ya da dolar alırım kararsız kaldım çok.
siyah renk oldugundan yaslı gösterir.
yani yasına +5 ekle bordonun üstünde.
açık tonlarda kombinleyebilirsin.
kg için de korsenin gözünü seveyim[/QUOTE
ekru renk gomlek ve bone altin renk sal siyah canta ve ayakkabi nasil sence ?
yok estf. tamamen kararsızlık benim ablamda böyle anlıyorum o yüzden gayet güzel durur merak etme.Ekru evet dd sanki kotu durur siyahcanta ayakkabi o kombine die korkuyorum arkadasim xahilligimden bildigimden degl yani guzel durur demi ?
İyi canta ve ayakkabi masrafim olmicak enazindan cok sagol cnm fikirlerin icin :)yok estf. tamamen kararsızlık benim ablamda böyle anlıyorum o yüzden gayet güzel durur merak etme.
nerde giyeceksin yakının mı bilmiyorum ama çok şık olacaksın emin olİyi canta ve ayakkabi masrafim olmicak enazindan cok sagol cnm fikirlerin icin :)
yok estf. tamamen kararsızlık benim ablamda böyle anlıyorum o yüzden gayet güzel durur merak etme.
Ablamin kinasinda cnm (oz ablamin o yuzden telasim yoksa cok umursaman :)nerde giyeceksin yakının mı bilmiyorum ama çok şık olacaksın emin ol
hmm..kombin çok güzel olur o konuda sıkıntın olmasın,ben kınalara elbise daha çok yakıştırıyorum ama etek de karar verdiysen bu kombin de gayeet güzel olur emin olAblamin kinasinda cnm (oz ablamin o yuzden telasim yoksa cok umursaman :)
Nisaninda elbise giymistim cnmhmm..kombin çok güzel olur o konuda sıkıntın olmasın,ben kınalara elbise daha çok yakıştırıyorum ama etek de karar verdiysen bu kombin de gayeet güzel olur emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?