canım evde çok durmuyorum ki. sabah 7 de çıktım 8:30ta geldim . ocağı açmadım bile :)Eşime söyleyip birbirimizden ayrı evemi çıksak acep.özendim şimdi 2 haneli rakamları görünce.
Kuyucaklı yusufu aldık. Kitap yurdundan aldığım kitaplar gelmedi daha. Hafta sonu kitapsız kalınca aldım bugün.hangi kitabı aldın canım. okulda sorun olmamasına sevindm. seansın nası geçti hala EMDR baş ağrısı yapıyo mu ?
Allah rahmet eylesin
EMDR adı.canım nası bi tedavi yöntemi literatürdeki adı neyki ?
Çok teşekkür ederim.dayko aramıza hoş geldin canım
M maviduvar1 başınız sağolsun
delimideli canım bence de açık renk giy mesela krem çok güzel olur..
canım ben oğlun için olanı sormuştum DEHB için başka tedavi yolu önermiş ya onu merak ettim.Kuyucaklı yusufu aldık. Kitap yurdundan aldığım kitaplar gelmedi daha. Hafta sonu kitapsız kalınca aldım bugün.
Evet basen başarısı yapıyor Yada daha duygusal alıngan oluyorum.
EMDR adı.
Hani bazen kötü şeyler Yaşarız da sonra geçer gibi olur. Aradan Zaman geçer bu anı tekrar gelir. İçimizi acıtır, ağlarız, üzülürüz. Sonra yine unuturuz. Biz kötü anıları işlemeden bilinç altına atıyormuşuz. Sonra o anı tekrar dıları çıkıyormuş. Sonra tekrar atıyormuşuz. Bu yöntemle anıyı çıkarıyoruz işliyoruz ve bırakıyoruz. Artık o anı acıtmıyor üzmüyor yani olumsuz etkileri kayboluyor. Aynı yöntem iç dünyadaki mutsuzluğu huzursuzluğu Yada problem ne ise hepsini çözüyor.
Çok teşekkür ederim.
Onu bende okumustum bekarken cok guzel bi kitapti kuyucaklu yusufu diom :)canım ben oğlun için olanı sormuştum DEHB için başka tedavi yolu önermiş ya onu merak ettim.
kuyucaklı yusuf sevmiştim ama kürk mantolu kadar değil :)
Aaa ben yanlış anlamışım. Canım onu yazdı bi kapıda. O da arabada kaldı. Yarın yazayım.canım ben oğlun için olanı sormuştum DEHB için başka tedavi yolu önermiş ya onu merak ettim.
kuyucaklı yusuf sevmiştim ama kürk mantolu kadar değil :)
anladım canım merak ettim nasıı bişi olduğunu. vazifeniz canım gider vakitlice dönersiniz . iyi okumalarAaa ben yanlış anlamışım. Canım onu yazdı bi kapıda. O da arabada kaldı. Yarın yazayım.
Yarın eşimin memleketinden dönünce okumaya başlarım inşallah.
Allah var ya hiç gitmek istemiyorum.
Eşimin hatrı içşn zaten. En çok da kv ile aynı ortamda olmak gerecek beni.anladım canım merak ettim nasıı bişi olduğunu. vazifeniz canım gider vakitlice dönersiniz . iyi okumalar
Tesekkur ederim hos buldum cok sicak bi ortam ,paylasimlar cok guzel sizlerden guzel seyler ogrenecegim insallahdayko aramıza hoş geldin canım
M maviduvar1 başınız sağolsun
delimideli canım bence de açık renk giy mesela krem çok güzel olur..
oyybirazdan anneme kahvaltıya gideceğim
sonra iğnemi yaptırmaya giderim
eve gelince ortalığa bir ayar verip hem kuzenim hem de oğlumun arkadaşı olan bir kuzucuk gelecek oğluşlara pizza partisi vereceğim nasipse ....kuzucuğun annesi 4 sene oldu bırakıp gideli
Allah kadın ya da adam hepimize akıl fikir hidayet versin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?