BİRİKİMCİ HATUNLAR

hangi kitabı aldın canım. okulda sorun olmamasına sevindm. seansın nası geçti hala EMDR baş ağrısı yapıyo mu ?
Allah rahmet eylesin
Kuyucaklı yusufu aldık. Kitap yurdundan aldığım kitaplar gelmedi daha. Hafta sonu kitapsız kalınca aldım bugün.
Evet basen başarısı yapıyor Yada daha duygusal alıngan oluyorum.

canım nası bi tedavi yöntemi literatürdeki adı neyki ?
EMDR adı.
Hani bazen kötü şeyler Yaşarız da sonra geçer gibi olur. Aradan Zaman geçer bu anı tekrar gelir. İçimizi acıtır, ağlarız, üzülürüz. Sonra yine unuturuz. Biz kötü anıları işlemeden bilinç altına atıyormuşuz. Sonra o anı tekrar dıları çıkıyormuş. Sonra tekrar atıyormuşuz. Bu yöntemle anıyı çıkarıyoruz işliyoruz ve bırakıyoruz. Artık o anı acıtmıyor üzmüyor yani olumsuz etkileri kayboluyor. Aynı yöntem iç dünyadaki mutsuzluğu huzursuzluğu Yada problem ne ise hepsini çözüyor.

dayko aramıza hoş geldin canım

M maviduvar1 başınız sağolsun

delimideli canım bence de açık renk giy mesela krem çok güzel olur..
Çok teşekkür ederim.

canım ben oğlun için olanı sormuştum DEHB için başka tedavi yolu önermiş ya onu merak ettim.
kuyucaklı yusuf sevmiştim ama kürk mantolu kadar değil :)

Kizlar misafirlerim gitti kaldigim yerden okudum sayfalari :) annemde soledim kombini bayildi
ablama kelepce alcaktimya aralikta
aralikta dogalgaz falan illaki sksklik zorlar dedim bu ay gelcek beraber alcaz cok zayif oldugu icin bilekler ipincecik hem sorun yasamamis olcaz
hrmde rahatlamis olcaz kasim aralikta rahatlik olcak ekimde de rahat oluruz
cok sukur vbu ayda maasi kurbana verdik
cok sukur parasiz kalmadik arttirdik bile
eminim bu ayda oyle rahatlik yasariz
araliktada nikah icin dopiyes alcam rahatlikla cok sukur rayina giriyo hersey
kasimda da birda etek kombinini yapcam
sizede hemen resimleri alinca sayebzde fikir olustu :) son durumlar bole istee

Gerci arttirdigimizda bitti ama olsun faturalarim odendi ve yokluk cekmedik
kasimda da avm borcu sfirlarim ancak
kelepceler 500-700-800e varms ablam 500luk yeter dedi ama olsn 800luk aliriz dedi buyuk ihtimal 500luk aldirck ama olsun gnlumden 800luk olsun istiom
eger 500luk alirsa hemn avm borcumu kapatirim 368lik :) olur biter insl oda 800luk begensede gonul koymam tabikidd :)en iyisini almak isterdi gonlum ama olsun ablamlar 800e cok dedi zaten bakaln maasi alinca alicaz hayirlisiyla

canım ben oğlun için olanı sormuştum DEHB için başka tedavi yolu önermiş ya onu merak ettim.
kuyucaklı yusuf sevmiştim ama kürk mantolu kadar değil :)
Aaa ben yanlış anlamışım. Canım onu yazdı bi kapıda. O da arabada kaldı. Yarın yazayım.
Yarın eşimin memleketinden dönünce okumaya başlarım inşallah.
Allah var ya hiç gitmek istemiyorum.

Aaa ben yanlış anlamışım. Canım onu yazdı bi kapıda. O da arabada kaldı. Yarın yazayım.
Yarın eşimin memleketinden dönünce okumaya başlarım inşallah.
Allah var ya hiç gitmek istemiyorum.
anladım canım merak ettim nasıı bişi olduğunu. vazifeniz canım gider vakitlice dönersiniz . iyi okumalar

Anammm oku oku anca bitti. Gündüz işim vardı giremedim ama ara ara girmek lazımmış, bu gün onu anladım
Kızlar bu gün kumbarama 8 tl attım. dayanamadım saydım 100 tl yi geçmiş. Ay başında üzerine de koyup çeyrek altın alacağım. Birde eşime ayrı bir güne daha girdim dedim. Aslında öyle birşey yok ama güne girmiş gibi atıcam kenara para sonrada toplu parayı çıkarır veririm eşime, yoksa öyle böyle para harcanır gider. Yalnız şöyle bir sıkıntı var alacağım parayı kendi hesabımda tutamam çünkü eşim görür olmaz. Altın alıp evde mi saklasam bilemedim, hiç yapmadığımdan bu konuda biraz cahilim
Birde yanlış hatırlamıyorsam DonukPudra bahsetmişti eşten gizli yapılan birikimlerden. Bayılıyorum öyle kadınlara, inşaallah bende yapabilirim. Hem eşin o paraya güvenmez, hem acil ihtiyaç olursa çıkarır verirsin çok da sevinir. Kızlar buraya üye olduktan sonra hedeflerimi çok büyüttüm

lemide iyi fikir ya bendemi oyle yapsam :) eger lisedeki arkadaslarla gun olayi olmasa dahi var desem her maastan 50alsam yeter :) hemde xok sevinir zaten sonunda kendiside :)
aynen topicle bnde degistim en azndan azda olsa para atiyorum :)

birazdan anneme kahvaltıya gideceğim
sonra iğnemi yaptırmaya giderim
eve gelince ortalığa bir ayar verip hem kuzenim hem de oğlumun arkadaşı olan bir kuzucuk gelecek oğluşlara pizza partisi vereceğim nasipse ....kuzucuğun annesi 4 sene oldu bırakıp gideli
Allah kadın ya da adam hepimize akıl fikir hidayet versin diyorum

oyy yazık çocuğa canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…