BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydınlar yataktan çıkın bakayım ben işteyim aaa
suefsan çok geçmiş olsun. İnsanlar anlayışsız ve yüzsüz ne yazık ki. Benim annem de ciddi rahatsızlık geçirmişti azıcık görüsün dr. kızıyor demiştim çay almaya inmiştim geri bir geldim kadının başına dikilmişler sorgu sual annemin yüzü pancar gibi kızarmış nasıl bağırıp kızmıştım.
yani insanlara biraz sert ve mesafeli olmak gerekiyor yoksa işin ucu kaçıyor. hele biz de aç geldik diyenlere birşey derdim de neyse

Eşten gizli birikime karşıyım ama bir ihtiyacta 5bin vardı kenarda verdim onu adam beni kirli çıkı ilan etti.
ve o para yerine bir türlü konulamadı. Bende yine bu sefer çaktırmadan ayrı birikim yapmaya çalışıyorum ama ondan uzun vadede-20 yıl kadar- söz etmeyeceğim. Belki ilerde bir yurt dışı gezisine ya da ufak bir yatırıma gider ahh hayaller hayaller.

Allah herkese annelik duygusu vermiyor galiba. Verse insanlar bebeklerini çöpe tuvalete atabilir mi Üzüldüm yavrucuğa
Kalktık oğlumla kahvaltı edip eşimin memlekete gideceğiz. Ay hiç gidesim yok. Bşr de hafta sonu tövbe... Amcayı bşr iki kere gördüm. Eşimin öz amcası bu. Bu babasının kardeşi olsa hayatta kıpırdamam yerimden. Kv de orada olacak. Dibime dibime girecek. Akrabalara biz iyiyiz izlenimi vermek içşn. Kadın anlamadı gitti konuşmuyorum işte ben seninle

papatya bu çok mu derin şeyler yaşadınız bu kadar mesafe çok üzücü eşinde üzülüyodur düzelmez galiba aranzda kayınvalidenle bişiler

kızlar eşten saklı birikim güven zedelemez mi ? ne bileyim evli olsam eimden bende gizli birikim yapsa çok bozulurum benden mi saklıyorsun diye
Bana o zaman 5 bin mirastan gelmişti. Söylemiştim. onu bir şey icin kullandık yerine koyacagız dedi koyulmadı .
Suan 2 tane kumbaramız var eşimden çaktırmadan dediğim buna dokunmayacağız bu unutmalık yatırım diyorum. o da seviniyor. ilerde ilaç gibi gelir diye . ama ne kadar birikti orda ne yaptın kısmını sormaz.

daha evliliğimiz ilk yıllarında mesela her ay çaktırmadan maaştan bir çeyrek yapsan var ya ilaç gibi olur diyordu
yoksa diğer türlüsü evet hoş değil. bizde alınan maaş belli eve giren belli gizli yapma gibi bir durumum zaten yok
nişanlıyken hatta bu konuda ben topic bile açmıştım. annem mesela kenarda güvence paran olsun derdi.
kk da nabız yoklamıştım. kimisi evliliğine eşine güvenmediği için gizli birikim yapıyormuş.kimisi eşi har savurup harman savurdugu için.

Şükür ki benim evliliğimde böyle bir sorun yaşamadım. kesemiz ortak harcamalar belli. kenara koyulan belli.sadece biri unutmalık

kızlar eşten saklı birikim güven zedelemez mi ? ne bileyim evli olsam eimden bende gizli birikim yapsa çok bozulurum benden mi saklıyorsun diye
ben yapmadım bu zamana kadar ama eşim yapmış, bir gün geldi altın almış bak dedi bu kadar altınımız var. çok değil ama çok hoşuma gitti benim. ha biriktirip kendine harcasa çok bozulurdum

Günaydın kızlar. Suef san geçmiş olsun size de sabırlar canım.insanlar çok anlayissiz. Kv de rahatsız oluyorsa insanları uyarın dinlenmesi lazım ilaç saativb diye. Benim annem de ameliyat olduğunda evde başında ben vardım. Gelen gitmez kalır annem de insanlara bişey diyemez gece11 oldu hala insanlar var muhabbet koyu.benim iyice yoruldugumu görünce eşim kalkıp ortalığı toparlamaya başlayınca insanlar anladı gitmeleri gerektiğini:)

Papatya allah rahmet eylesin. Boşver Kv. Yi canım otobüste yanına oturan yaşlı teyze gibi düşünevet hayır kısa cevaplar.:)Hazır oğlun da var bol bol oğlunu al yanına onla ilgilen

papatya bu çok mu derin şeyler yaşadınız bu kadar mesafe çok üzücü eşinde üzülüyodur düzelmez galiba aranzda kayınvalidenle bişiler
Evet canım mevzu çok derin. Eşim bile neden konuşmuyorsun demez. Haklısın der. Bana baskı yapmaz. Sadece bayramlarda 1-2 saat gidelim ister. Onu da yapıyorum zaten. Fakat kv başklatının yanında bana pek samimi olur. Annemler hacca giderken annemlere geldi mutfağa girdi bulaşıkları yıkadı. Uğurların ben ağladım o sırtımı sıcivazladı. Sonra annemler hactan gelene kadar bşr kere bile aramadı beni. Hiç sormadı. Halamlar çok sevmişler ne ilgili kv si var diye.
Ben geri adım atmayı düşünmüyorum kesinlikle.
Papatya allah rahmet eylesin. Boşver Kv. Yi canım otobüste yanına oturan yaşlı teyze gibi düşünevet hayır kısa cevaplar.:)Hazır oğlun da var bol bol oğlunu al yanına onla ilgilen
Canım zaten sın 3 yıldır sadece sorduklarına cevap veriyorum. Mümkün olduğunca kısa. Onun dışında konulmuyorum. Başka bşr alternatif de var. Akrabaları benim tavrımı görmesin diye uzakta durabilir benden.

anladım canım belki ayıp olacak ama ikiyüzlü biri bu daha kötü ya. kötülük yapsa neyse dersen de ikili oynayan insan korkutur beni. hayırlısı canım eşin bile ağzını açmıyorsa diyecek bişey yok. hayırlısı canım

Papatya ,Allah sabır versin.Cidden geçim dünyası zor. Eşten ziyade aile -akraba kısmı ile.
Oğlun ile oyalanırsın gidince de.
Farmasi sen ne güzel yüreklisin. Ve herkesi vicdan yoksunu insanlardan uzak eylesin.

Elim çok şükür anlayışlı bu konuda ama ben o kadınla aynı çatı altında bile kalmak istemiyorum. Yüzünü gördüğüm an tüyler diken. Her türlü yolu denedi. Eltimle kıskandırmaya çalıştı beni. Eşime baskı yaptı ama dönmedim dönmem de

Günaydın kızlar, güzelce uykumu aldım, sabah kalktım kimse uyanmadığı için bir saat kitap okudum, şimdi kahvaltı hazırlayacağım ama öncesinde sizlere merhaba demek istedim

Bizimde eşimle hesabımız aynı, para konusu bizim aramızda asla mesele olamaz. Birbirimizden gizlimiz saklımız yok. Gizli demeyelim de ondan habersiz birikim yapsam da o parayı kullanacağım yer yine ailem olur. O yüzden bunda bir sakınca görmüyorum. Üstelik şimdi eşim gelse "hayatım sana söylemedim ama al bu kadar para biriktirdim" dese çok mutlu olurdum Sonuçta 19 yılı beraber geçirdik birbirimizin niyetini iyi biliriz.

Yazmadan geçemeyeceğim, evladını bırakıp giden o insan müsveddesine birisi hayvanların bile yavrularını nasıl koruyup kolladığını söylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…