Allah herkese annelik duygusu vermiyor galiba. Verse insanlar bebeklerini çöpe tuvalete atabilir mi Üzüldüm yavrucuğabirazdan anneme kahvaltıya gideceğim
sonra iğnemi yaptırmaya giderim
eve gelince ortalığa bir ayar verip hem kuzenim hem de oğlumun arkadaşı olan bir kuzucuk gelecek oğluşlara pizza partisi vereceğim nasipse ....kuzucuğun annesi 4 sene oldu bırakıp gideli
Allah kadın ya da adam hepimize akıl fikir hidayet versin diyorum
papatya bu çok mu derin şeyler yaşadınız bu kadar mesafe çok üzücü eşinde üzülüyodurAllah herkese annelik duygusu vermiyor galiba. Verse insanlar bebeklerini çöpe tuvalete atabilir mi Üzüldüm yavrucuğa
Kalktık oğlumla kahvaltı edip eşimin memlekete gideceğiz. Ay hiç gidesim yok. Bşr de hafta sonu tövbe... Amcayı bşr iki kere gördüm. Eşimin öz amcası bu. Bu babasının kardeşi olsa hayatta kıpırdamam yerimden. Kv de orada olacak. Dibime dibime girecek. Akrabalara biz iyiyiz izlenimi vermek içşn. Kadın anlamadı gitti konuşmuyorum işte ben seninle
Bana o zaman 5 bin mirastan gelmişti. Söylemiştim. onu bir şey icin kullandık yerine koyacagız dedi koyulmadı .kızlar eşten saklı birikim güven zedelemez mi ? ne bileyim evli olsam eimden bende gizli birikim yapsa çok bozulurum benden mi saklıyorsun diye
ben yapmadım bu zamana kadar ama eşim yapmış, bir gün geldi altın almış bak dedi bu kadar altınımız var. çok değil ama çok hoşuma gitti benim. ha biriktirip kendine harcasa çok bozulurdumkızlar eşten saklı birikim güven zedelemez mi ? ne bileyim evli olsam eimden bende gizli birikim yapsa çok bozulurum benden mi saklıyorsun diye
Evet canım mevzu çok derin. Eşim bile neden konuşmuyorsun demez. Haklısın der. Bana baskı yapmaz. Sadece bayramlarda 1-2 saat gidelim ister. Onu da yapıyorum zaten. Fakat kv başklatının yanında bana pek samimi olur. Annemler hacca giderken annemlere geldi mutfağa girdi bulaşıkları yıkadı. Uğurların ben ağladım o sırtımı sıcivazladı. Sonra annemler hactan gelene kadar bşr kere bile aramadı beni. Hiç sormadı. Halamlar çok sevmişler ne ilgili kv si var diye.papatya bu çok mu derin şeyler yaşadınız bu kadar mesafe çok üzücü eşinde üzülüyodurdüzelmez galiba aranzda kayınvalidenle bişiler
Canım zaten sın 3 yıldır sadece sorduklarına cevap veriyorum. Mümkün olduğunca kısa. Onun dışında konulmuyorum. Başka bşr alternatif de var. Akrabaları benim tavrımı görmesin diye uzakta durabilir benden.Papatya allah rahmet eylesin. Boşver Kv. Yi canım otobüste yanına oturan yaşlı teyze gibi düşünevet hayır kısa cevaplar.:)Hazır oğlun da var bol bol oğlunu al yanına onla ilgilen
anladım canım belki ayıp olacak ama ikiyüzlü biri bu daha kötü ya. kötülük yapsa neyse dersen de ikili oynayan insan korkutur beni. hayırlısı canım eşin bile ağzını açmıyorsa diyecek bişey yok. hayırlısı canımEvet canım mevzu çok derin. Eşim bile neden konuşmuyorsun demez. Haklısın der. Bana baskı yapmaz. Sadece bayramlarda 1-2 saat gidelim ister. Onu da yapıyorum zaten. Fakat kv başklatının yanında bana pek samimi olur. Annemler hacca giderken annemlere geldi mutfağa girdi bulaşıkları yıkadı. Uğurların ben ağladım o sırtımı sıcivazladı. Sonra annemler hactan gelene kadar bşr kere bile aramadı beni. Hiç sormadı. Halamlar çok sevmişler ne ilgili kv si var diye.
Ben geri adım atmayı düşünmüyorum kesinlikle.
Canım zaten sın 3 yıldır sadece sorduklarına cevap veriyorum. Mümkün olduğunca kısa. Onun dışında konulmuyorum. Başka bşr alternatif de var. Akrabaları benim tavrımı görmesin diye uzakta durabilir benden.
Papatya ,Allah sabır versin.Cidden geçim dünyası zor. Eşten ziyade aile -akraba kısmı ile.
Oğlun ile oyalanırsın gidince de.
Farmasi sen ne güzel yüreklisin. Ve herkesi vicdan yoksunu insanlardan uzak eylesin.
Elim çok şükür anlayışlı bu konuda ama ben o kadınla aynı çatı altında bile kalmak istemiyorum. Yüzünü gördüğüm an tüyler diken. Her türlü yolu denedi. Eltimle kıskandırmaya çalıştı beni. Eşime baskı yaptı ama dönmedim dönmem deanladım canım belki ayıp olacak ama ikiyüzlü biri bu daha kötü ya. kötülük yapsa neyse dersen de ikili oynayan insan korkutur beni. hayırlısı canım eşin bile ağzını açmıyorsa diyecek bişey yok. hayırlısı canım
sağol canım yok hiç yoğun değilim Allahtan masa başında oturuyorum, akşama kadar bişey çıkmasın da hiç halim yok vallageçmiş olsun canım, inşallah fazla yoğun değilsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?